• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

Diğer kızla da görücü usulü mü tanışmışlar? Değilse kaç yıl birlikte olmuşlar?

Diğer kızla da görücü usulü mü tanışmışlar? Değilse kaç yıl birlikte olmuşlar?
5 ay çıkmışlar yani ben oğlan tarafınıda tanıyorum ama arkadaşıma susuyorum aralarını bozmak olmasın diye çok seviyodu o kızı yani.. işte evlenceklermiş kızın ailesi şstememiş felan filan karımsın felan diyomuş kıza anlamadım yani öyle bi ilişkiymiş eskidendr arkadaşıymış oğlanın..

şöyle bişey olabilir bak,
kızı bu çocuğa vermeyince bir hışım arkadaşınla nişanlanmış bu anlaşıldı.
ama belli ki çocuk şu anda kalbiyle cüzdanı (arkadaşının çok zengin olması) arasında kalmış gibi geldi bana.
düğünü erteleme sebebi çok saçma çünkü.e hadi doğum yaptı ha deyince uçağa atlayıp düğüne mi gelecek bunun lohusası var şusu busu ufacık bebek 2015 e mi kayacak düğün..
bence çocuk işler ciddileşince sevmediği biriyle yapamayacağını farketti bir çıkış yolu arıyor.arkadaşın sakın kendisini kullandırmasın.gerekirse yumruğunu masaya vurup sorsun açıkça..hiç kafası karışık,gönlü başka birindeki adam için üzülmeye,yıpranmaya değmez...

evet kimsin ve ne hakla başkalarının resmini koyuyorsun:KK43:

Arkadaşının ailesi susmayacak
Bu akıldaki soruları soracak
Arkadaşın da kaçmayacak
Nişanlısıyla bunları konuşacak
Evlenip ayrılmak nişan atmaktan daha zor ve üzücü olur

şöyle bişey olabilir bak,
kızı bu çocuğa vermeyince bir hışım arkadaşınla nişanlanmış bu anlaşıldı.
ama belli ki çocuk şu anda kalbiyle cüzdanı (arkadaşının çok zengin olması) arasında kalmış gibi geldi bana.
düğünü erteleme sebebi çok saçma çünkü.e hadi doğum yaptı ha deyince uçağa atlayıp düğüne mi gelecek bunun lohusası var şusu busu ufacık bebek 2015 e mi kayacak düğün..
bence çocuk işler ciddileşince sevmediği biriyle yapamayacağını farketti bir çıkış yolu arıyor.arkadaşın sakın kendisini kullandırmasın.gerekirse yumruğunu masaya vurup sorsun açıkça..hiç kafası karışık,gönlü başka birindeki adam için üzülmeye,yıpranmaya değmez...
olabilir canım amaan bilmiyorum hayırlısı..

cevap bekliyorum aileyi arayıp haberdar edeceğim bu konudan.gerçekten kız tarafından biriysen ayıkla pirincin taşını:KK12:

Kiz ayrilmali bu kisiden boyle sacma bir bahane olmaz madem kiz cok zengin yesin icsin gezsin bu zenginligin icinden cikip mutsuz olmaya degmez sartlari dedgn kdr iyiyse

Back
X