Doğuma Hazırlık kafasi karisik taze anneyim kizlarr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

japon_ozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
62
1
Arkadaslar merhaba 16 haftalikken doktora gittim we bebegimin kiz olucagini soyledi ... ama arkadaslarim kusku.dusurdu icime daha.belli olmaz yanilma olabilir diye ... olabilirmi boyle birsey 17+1 ken baska bir doktora gittim cikinti gozukmuyor dedi ama tedirginim herseyden oncesi ilk saglik tabikide ama netlik kazanmasini istiorum

Arkadaslar merhaba 16 haftalikken doktora gittim we bebegimin kiz olucagini soyledi ... ama arkadaslarim kusku.dusurdu icime daha.belli olmaz yanilma olabilir diye ... olabilirmi boyle birsey 17+1 ken baska bir doktora gittim cikinti gozukmuyor dedi ama tedirginim herseyden oncesi ilk saglik tabikide ama netlik kazanmasini istiorum
biraz sabirli olmalisin.
bis yasadik daha once de yazdim baska yerlere
bir de cinsiyetini bu kadar onemsiyorsan bence ikinci bir dr.a bir seferlik de olsa gitmelisin.
bize:
14. Hafta biri erkek biri belli degil dedi (benim ikiz)
16. Hafta biri erkek digeri kiz gibi dedi
18. Hafta biri kesin erkek digeri kesin kiz dedi (baska bir dr.)
20. Hafta perinatolog ikisi de kesin erkek dedi
22. Hafta bask abir dr.a daha giderek teyid ettirdik
simdi ikisi de erkek diye bekliyoruz. Daha demin ablamla konustum ablam emin misiniz ben ruyamda hala bir kiz goruyorum diyor. Valla biz iki erkek hazirligi yapiyoruz kismetse.
Rabbim saglikla haftalarini doldurduktan sonra kucagimiza almayi nasib etsin.

Bendede aynı durum söz konusu oldu 25 haftaliga kadar kız dedi ayrıntılı da erkek oldugunu ogrendim simdi ikinciye gebeyim malesef yine net bişey demiyor kıza benziyor ama %100 diyemem diyorlar bide bebisim ters duruyor pozisyon uygun degilmis bakalim hayirlisi ama degisebiliyor ayrıntılı daha net bence

X