- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Bi ev de enüştenin olmasın mı şimdi ayıp ettin?saçmalama evi kızın babası verecek zaten
Sanada aynısını yazacak biliyorsun degil mi sksjfsjffsYa adam evlenmek istemiyorum diyor, eşyalar her şey hazır diye cevap veriyor. Hayret edilesi bir durum. İstenmediğinizi ne zaman anlayacaksınız acaba?
Hayır hayır bilmek istemiyorumSanada aynısını yazacak biliyorsun degil mi sksjfsjffs
Tamam kardeş, bizle aynı düşünmüyorsun, onu biliyoruz zaten, peki sonuç? Hangi sonuca vardın banlandığın süreçte? Ne diyorsun yani? Yine aynı şeyleri anlatmışsın, e ezberledik bunları zaten?Banlandıgım birkaç günde iyice düşündüm ve sizinle aynı düşinmediğime karar verdim ben korkularımı kötü bir uslupla dile getirdim hatalıuım belki ama 8,5 yıllık ilişkim de aa madem sen korktun düğün ertelensin demeseydi ben yüzükleri hayatta vermezdim he verdiğim zamanda affettirmek istedim ve bu 15 dk içinde oldu affettiler ama ben düğün iptalini esyalar hazır diye istemedim ama elbette esyalar hazırken ertelenmemesini talep edecektim kim herşey hazırken iptal etmeyi kabul ederdi ki bir sorun çıktı diye konusulup anlasılmalıydı oysa annesi benimle savasa girdi sen prensessen benim oğlum da prens sen de okudun da sabancı mı oldun vs gibi söylemlerle ama ben yinede sevdiğim kişi için çabaladım ve kendisi annemi ikna edemiyorum dediği için ben ikna etmeye çalıstım ama sonra annesi rest çekmiş olmalı ki cocuk arazi oldu ben burada acınası bir durum göremiyorum
Help heeeellppppEvlenmek istemez tabi aklını çift taraflı karıstırdık çünkü
Bak yine söylüyorum; bunları 7.5 milyon kez yazdığın için o kısmı çok çok iyi anladık. Velev ki ailesi doldurdu ve herif topukladı, sen her şey hazırken bitmesin dedin ama o da bitsin istedi, herkes kendince haklı diyelim, bozuk plak gibi yine neden aynı olayları anlatıyorsun? Kendini rahatlatabilirsin; ailesi ne derse onu yapacakmış demek, geleceğimiz parlak değilmiş demek vs vs diyebilirsin. Ama bunların içinden ne çıkarmaya çalıştığını ben artık anlayamıyorum, kendince "kafası karıştı, geri döner" diye rahatlamaya mı çalışıyorsun?Ya ailenin en buyuk hatası cocuk kararsız kaldı sözlerm yüzünden çünkü ben kendimi de onu da sorgulamaya girdim ama biz konusarak hallederdik çünkü ben onu tanıyırum ama annesi araya girdi 1-2 aya bosanırsınız bir etrafı görün bak ailesi de sana zorluk çektiricek fakan diyince cocuk topukladı
Neden, çorba mı adamın aklı her şeye karışıyor?Evlenmek istemez tabi aklını çift taraflı karıstırdık çünkü
İnsan 9 yıldır hiç mi bıkmaz birindenHerşey guzel giderken ben mahvettim belkide annesine dememeliydim yani son dakika evlenmek istemıyorum bilmemne dersem şımarıklık yapıp adam da kaçar gider ben hep eve destek olucam demiştim işte o tartısmada ben bisey yapmıycwm diyince işler karıstı sonra bulusunca bana direkt ben müdür değilim bakamam demeseydi eylül isyemiyorum ddemeseydi ben yüzükleri vermezdim ama affetme zamanında da ertekenmesini istemedim inatla çünkü annesinin karar vermesinden hoslanmadım o da terk etti işte mesajla
Sizin narin kelebeğinizin beli inciniyorsa erkeklere ne ki bundan? İyi, siz vermeyin erkeğe çok yük, her işi halletmekten kamyoncu dayılara dönün, kadınlığınızı yaşayamayın.Sonuçta eve sen bakıcaksın dersem o da kaçar gider bir erkege fazla yük vermemek lazım işim düzgün olmayacak ev hanımı olucam zannetti birde annesiyle aramda bırskmamalıydım ama artık bir sonraki kişiye
Şaka olmalısınVe onun annesi bana neler neler söyledi ben gitmemek için direndim bosanmma kağıdını elinde bulursun dedi uzun süre tatile gidersen aldatılırsınn dedi 8 senedir beraber olmasanız senle olmazdı dedi benim oğlum sana gmstermemiş ama sinirlidir duvarları yumruklar dedi yinede ben ertekemek istemedim seven kalmak için çabalar
bozuk plak gibi değil mi yaPesss... Vallahi ban yedi geldi ama cümleler hala aynı. Ne ekleme yapılmış ne çıkarma. Dedim ben yapay zeka diye. Lütfen yeni cümleler eklensin.
Adam seni istemiyorrrr!! İSTEMİYORRRR , İs-te-mi-yorrrrrrrEvlenmek istemez tabi aklını çift taraflı karıstırdık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?