Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Ya ailenin en buyuk hatası cocuk kararsız kaldı sözlerm yüzünden çünkü ben kendimi de onu da sorgulamaya girdim ama biz konusarak hallederdik çünkü ben onu tanıyırum ama annesi araya girdi 1-2 aya bosanırsınız bir etrafı görün bak ailesi de sana zorluk çektiricek fakan diyince cocuk topukladı

Tamam kardeş, bizle aynı düşünmüyorsun, onu biliyoruz zaten, peki sonuç? Hangi sonuca vardın banlandığın süreçte? Ne diyorsun yani? Yine aynı şeyleri anlatmışsın, e ezberledik bunları zaten?
Tamam, annesi doldurdu, annesiyle senin aranda kaldı, okey onun da morali bozuk, yakın arkadaşlarıyla bile görüşmüyor, ee?

Bak yine söylüyorum; bunları 7.5 milyon kez yazdığın için o kısmı çok çok iyi anladık. Velev ki ailesi doldurdu ve herif topukladı, sen her şey hazırken bitmesin dedin ama o da bitsin istedi, herkes kendince haklı diyelim, bozuk plak gibi yine neden aynı olayları anlatıyorsun? Kendini rahatlatabilirsin; ailesi ne derse onu yapacakmış demek, geleceğimiz parlak değilmiş demek vs vs diyebilirsin. Ama bunların içinden ne çıkarmaya çalıştığını ben artık anlayamıyorum, kendince "kafası karıştı, geri döner" diye rahatlamaya mı çalışıyorsun?

Sonuçta eve sen bakıcaksın dersem o da kaçar gider bir erkege fazla yük vermemek lazım işim düzgün olmayacak ev hanımı olucam zannetti birde annesiyle aramda bırskmamalıydım ama artık bir sonraki kişiye

İnsan 9 yıldır hiç mi bıkmaz birinden
Ben küçük bi falsoda soğuyuveriyorum hadi ısıt ısıtabilirsen
Nasıl yapabiliyorsunuz şaşırtıcı

Sonuçta eve sen bakıcaksın dersem o da kaçar gider bir erkege fazla yük vermemek lazım işim düzgün olmayacak ev hanımı olucam zannetti birde annesiyle aramda bırskmamalıydım ama artık bir sonraki kişiye
Sizin narin kelebeğinizin beli inciniyorsa erkeklere ne ki bundan? İyi, siz vermeyin erkeğe çok yük, her işi halletmekten kamyoncu dayılara dönün, kadınlığınızı yaşayamayın.

Şaka olmalısın

Pesss... Vallahi ban yedi geldi ama cümleler hala aynı. Ne ekleme yapılmış ne çıkarma. Dedim ben yapay zeka diye. Lütfen yeni cümleler eklensin.
bozuk plak gibi değil mi ya
çok çok nadir aşırı gıcık olurum burdaki üyelere
ama bu üye içimi baydı taa oralardan
çekilir dert değil yemin ederim
bi de yakınları var Allahım evlerden ırak
yerlerinde olmak istemezdim
sürekli psikolojik şiddet
hayattan soğuma sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…