Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Millet neler yapıyoda adamlsr kaçmıyo benim bir gun yaptıgım seyden kaçmasını anlam veremiyorum

Aslında zorlamayabilirdim ama 1,5 ay olmayacaktım ve keske dememek için fikrimi ona söyledim anlattım o da kestirip atmadı düşünüvcegini söyledi ama ailesinin kararıyla hareket etmesi normal değil benimde ailemin fikirleri var ama ben ayrı bir insanım kendi aklım beynim var

Bu kadar emin olma kendinden .
Benden sana tavsiye.
Yaşım senden büyük sanırım.
Bana çok ergence empatiden yoksun geliyorsun .
Hayatta herşeyi bilirim ben diyen insanlar çok yanılır.
Ben bile daha diyemem bunu.
Hayat uzun bir yol .

İşte sizin anneniz değil o adamın annesi. El anasından ana olmayacağını da öğrenmiş oldunuz.

Tam bi demagoji ustasısın. Seven gitmez, seven çabalar kalıpları da tam duygu sömürüsü. Sorunlar varsa, anlaşılamıyorsa, gelecek göremiyorsa "seviyorum" diyip yapışmalı, hayatını mahvetmeli, öyle mi? Sevgi, aşk böyle bi şey değil, sen çok yanlış anlamışsın. Gelecek göremediğim evliliğimi severek, ağlaya zırlaya, salya sümük bitirdim ama dönüp bakmadım arkama, kendime layık gördüğüm hayat o değildi. Insanları duygusuzlukla suçlarken bi de dönüp kendinize bakın, sevdiği hâlde bu kararı alabiliyorsa demek ki yaka silkti diyebilin.
Bu dediklerimi de anlayacağını sanmıyorum, milyon şey söylendi, hâlâ "bence düğün ertelenmemeliydi" diyorsun, evlenip kavgalara evlilik içinde mi devam edilmeliydi? Hayret bi şey gerçekten.

Son düzenleme:
O da sizin fikriniz. Bu işler yaşla alakalı değil,yaşanmışlıklarla alakalı. 39 yaşındayım,her şeyi ben bilirim demiyorum,tesbitlerim iyidir diyorum. Zaten siz daha iyi fikirler verebilirseniz burayı okuyanlar da fayda sağlarlar.

Yoo ben ona erteleyedebiliriz ama kararı biz verelim ailen değil dedim

Sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım benim hayat görüşüm bu ayrıca sizin yasadıgınızla benimki bir değildir eminim

Bizim sorunumuz yoktu ama ben evliliğin temelini sorgulattım onlara yanlıstı zaten aama açıkladım da dedim somra bak uzaturssk evliliği aileler daha çok işin içine giricek birbirimizi tanıyoruz evliliğimize alısırız kendimiz çözeriz dedim ama annesi de ordan siz bosanırsınız alışkanlıksınız dedikçe istemedi cocuk

Sizinle aynı düşünmek zorunda mıyım benim hayat görüşüm bu ayrıca sizin yasadıgınızla benimki bir değildir eminim
Senden farklı düşünen insana neden "sen 40 yaş üstüsün ya da erkeksin, genç kız nahifligi yok sende" diyorsun o zaman? Seninle aynı düşünmek, sana hak vermek zorunda mı?
Yaşadığımız bir değildir tabii, ben 24 yaşımda evlilik bitirme kararı aldım, hem de severek, o gencecik yaşımda da bir sürü şey sırtlandım, acı mı yarıştıracağız şimdi burda? Diyorum ya, tam bi demagoji ustasısın, manipülasyon yapmaya çalışıyorsun duygu sömürüsü yaparak, karşıdakileri duyarsız ve kötü kalpli durumuna düşürmeye çalışıyorsun ama yemezler.

Nişan süreci tanıma, anlama sürecidir, 8-9 sene beraberdik diye bi ton falsosu olan ilişkiyi evliliğe taşımak ahmaklıktan başka bi şey değildir. Demek ki adama tak etti, demek ki kabul edemeyeceği şeyler oldu ve gelecekten korktu, hâlâ "onca şey yapmış olabilirim ama ertelemesi mi lazımdı?" diyorsun.

Evet cok yanlış konuştum ama cok acıkladım aslında böyle diye direkt kestirip atması normal degil annesi ceza vermek istedi bana çocuk hemen affedince o da araya girdi zaten annesi dedi ben bitirin demiyorum dedi ama işte öyle bir gaz verdi ki cocuga cocuk sildi attı beni mesajda ayrılırken bile seni sevdim ama olmadı falan demedi

Umarım bu acılarım bittiğinde senin gibi bir insan olmam o kişinin kendi agzı dili var kendini savunabilir sen neden avukatlıga basladın onu da anlamadım zaten

Son düzenleme:
Umarım bu acılarım bittiğinde senin gibi bir insan olmam o kişinin kendi agzı dili var kendini savunabilir sen neden avukatlıga basladın onu da anlamadım zaten
Seninle seviyeli bi şekilde konuşulmaz gerçekten, avukatlık falan, ne basit ağızlar. Diğer arkadaş sana destek çıkıp o arkadaşa ve burdaki üyelere laf ederken ona da "sen benim avukatım mısın?" deseydin ya? işine gelene demezsin tabii.
Daha fazla yazmayacağım sana ve konuna. Yine diyorum, hatalarını görüp düzelmek ve benzer şeyler yaşamamak varken demagoji ve aklınca manipülasyon içini rahatlatacaksa devam et.
Selametle.

Aynı yaşlardayiz.
Açıkçası bu yaşta bir kadına bunu yakıştıramadım .
Daha genç birisin diye düşündüm.
Istersen 45 ol hayat maalesef bazen insanı yanıltır.
8.5 yıllık bir ilişkide illa ki sorunlar olur .
Bunun sadece kadından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum erkekler malum bu ülkede.
Zaten çoğu erkeğin sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Evliliğe kadar gelmiş herşey hazır olan bir ilişkide bu şekilde çekip gitmek normal değil.
Madem ilişkisinden emin değil evlilik hazırlıkları yapmayacak o yüzüğü takmayacaj .
8.5 yıl uzun bir süre bir erkeğin bir kadını tanıması için.
Madem şımarıkti sizin tabirinizle bu kadar uzatmsaydu değil mi

E uzatmasaydı elbette.
Hiçbir ilişkide sorun tek taraflı olmuyor,herkesin hataları olabilir. Ama geri dönüşü olmayan hatalar belirleyici oluyor bana göre. İnsan bazen de köprüden önce son çıkışta anlıyor hatasını ve dönüyor. Artık gözüne perde mi iniyor nedir bilinmez. Bu hikayedeki adamda da bence alışkanlık olmuş ilişki. Karşı taraf tutarsız. Önce yüzüğü eline veriyor sonra da peşinden koşuyor ağlıyor sızlıyor. Bariz şımarıklık bunlar. Adamın anası tonla laf söylüyor yine yalvar yakar ayrılmayalım diyor. Bu da hem şımarıklık hem de kendine saygı duymamak. İlerisi sakat yani. Sırf düğün yeri tarihi belli diye evlenmenin bir mantığı yok. Adam da anası da hasbelkader bu işin bitmesi konusunda doğru karar vermiş.

Sizin yakıştıramadım dediğiniz şeyler bu detaylar üzerine yapılmış tesbitlerdi işte. Elbette aynı fikirde olma zorunluluğumuz yok. Ukalalık yaptığım konusunda da size katılmıyorum, başka üyelere hakkımda bahsettiğiniz gibi empati yoksunu da değilim, öyle olsaydım kendisine bu kafalardan çıkarsa ileride çok mutlu olacağını söylemezdim zaten.

donme ihtimali var.uzun zamandir birliktesiniz sonucta.

Kişilik bölünmesi gibi bir şey galiba. İnşallah yardım alır. İkinci üyelikten mi ban yedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…