Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Geçenki elti kıskançlığı konusunda eltiye saydırmamızı bekleyen konu sahibi lafları yiyince herkesi "kadın düşmanı" olmakla suçladı ve konuyu kapattırıp kaçtı Oysa eltiye giydirseydik hiç de kadın düşmanı olmayacaktık kendisinin nazarında.
Burada da işine gelmeyen eleştiri ve yorumları duyan konu sahibi bizleri "kötü insan" olmakla suçladı Kaynanaya saydırsak yine sorun olmayacaktı
Bi de "kınayanın başına gelsin" bedduası var ki, evlerden ırak.
Ezberlediğiniz boş manipülasyon cümlelerinizi, duygu sömürülerinizi, kastığınız cahil duyarını seveyim sizin
Gerçekten kabus gibi bir toplum, kabus gibi zihniyetler

(Yazmayacağım demiştim, dayanamadım, küçük bi iç döküş kabul edin )

Son düzenleme:
Onceki konularinizi bilmuyorum
Ama sekiz yillik birseyse anlayabiliyorim uzulmenizi
Ama erkeklerin bir ywrlerini bu kadar kaldirmayin
donecek mi donsun nolur diye yalvarmak bana acizlik gibi geliyor
Siz gercekten seviyorsaniz bunca yilin hatri varsa onda da sizi silmezdi zaten
SIzi silen birini beklemeyin
GElse de kapiyi acmayin
biraz gururlu olun

Tamam kadın suçlu hadi bakalım.
Erkekler çok masum zavallı adamcağız son anda görmüş yanlisini

Selam hanımlar aslında ben sımarıklık yapmadım ben süphelerimi. Söyeldiğimde çocuk da bana yüzüme karsı ben bu sartlar altında eylülde evlennek istemiyorum dediği ve soru sordukça yanıt vermediği için al yüzükleri o zaman dedim çünkü evlenmek istemiyorum eylülde dedi tabiki düğün yeri hazıd diye evlenmek zorunda değil ama kusura bakmasın ama nikah masasında bırskmak da suç değil o zaman sizin mantıgınıza göre ve o ortada bisey yokken verdim sandı kalkıp affetmesi için gitme sebebim bitmesini istemediğim içindi

Hâlâ aynı şeyi anlatıyorsun, her mesajın aynı zaten. Anladık, gerçekten anladık. Sonuca bak artık sen de, kim haklı kim suçlu önemi kalmamış.

Banlandıgım birkaç günde iyice düşündüm ve sizinle aynı düşinmediğime karar verdim ben korkularımı kötü bir uslupla dile getirdim hatalıuım belki ama 8,5 yıllık ilişkim de aa madem sen korktun düğün ertelensin demeseydi ben yüzükleri hayatta vermezdim he verdiğim zamanda affettirmek istedim ve bu 15 dk içinde oldu affettiler ama ben düğün iptalini esyalar hazır diye istemedim ama elbette esyalar hazırken ertelenmemesini talep edecektim kim herşey hazırken iptal etmeyi kabul ederdi ki bir sorun çıktı diye konusulup anlasılmalıydı oysa annesi benimle savasa girdi sen prensessen benim oğlum da prens sen de okudun da sabancı mı oldun vs gibi söylemlerle ama ben yinede sevdiğim kişi için çabaladım ve kendisi annemi ikna edemiyorum dediği için ben ikna etmeye çalıstım ama sonra annesi rest çekmiş olmalı ki cocuk arazi oldu ben burada acınası bir durum göremiyorum

adam doğru söylemiş burda bunu sorman ispatlıyor işte. defolsun gitsin.

Asıl sizin sinirlenip bitirip geri dönmemeniz gerekirken tutturmuşsunuz bi hata yaptım hata yaptım. Kendinize değer vermiyorsunuz ki o size niye versin. Bi oturup düşünün kim kime hata yapmış. Sizi yarı yolda bırakmış annesinin sizi sevdiği yokmuş seviyormuş gibi yapmış. Çocuk da sizi direk silmiş ailesini dinlemiş bu durumda zaten sizin o tarafa defolup gidin hayatımdan demeniz gerekirken terk edildim diye ağlıyorsunuz. Lütfen ama ya. Azcık değerninizi bilin. İnş etrafa bu halinizi yansıtamadığınız için buraya gelip yazıyorsunuzdur öteki türlü etrafınızda arkadaşınız da kalmaz

O bu değil de ailecek ne güzel terbiye ediyorlar sizi. Tava gelmişsiniz bile şimdiden, bugün yarın şartlı şurtlu bi dönüş yaparlar, evlenirsiniz, altınlarınızla araba maaşınızla ev alır adam mis gibi.

saçmalama evi kızın babası verecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…