- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Yok ya 2021 konusunu ya da bu konuyu kuzeni yazmış olabilir.Isabella kuzeni miymiş? O da banlı.
Aaaa çok değişik oysa ki genelde bir arkidişi yazardı hep.Yok ya 2021 konusunu ya da bu konuyu kuzeni yazmış olabilir.
Bence isabella da kuzeni ya da bir arkidişi olabilir. Bir insan ancak kendisini bu kadar savunabilir.Yok ya 2021 konusunu ya da bu konuyu kuzeni yazmış olabilir.
Tamam kadın suçlu hadi bakalım.E uzatmasaydı elbette.
Hiçbir ilişkide sorun tek taraflı olmuyor,herkesin hataları olabilir. Ama geri dönüşü olmayan hatalar belirleyici oluyor bana göre. İnsan bazen de köprüden önce son çıkışta anlıyor hatasını ve dönüyor. Artık gözüne perde mi iniyor nedir bilinmez. Bu hikayedeki adamda da bence alışkanlık olmuş ilişki. Karşı taraf tutarsız. Önce yüzüğü eline veriyor sonra da peşinden koşuyor ağlıyor sızlıyor. Bariz şımarıklık bunlar. Adamın anası tonla laf söylüyor yine yalvar yakar ayrılmayalım diyor. Bu da hem şımarıklık hem de kendine saygı duymamak. İlerisi sakat yani. Sırf düğün yeri tarihi belli diye evlenmenin bir mantığı yok. Adam da anası da hasbelkader bu işin bitmesi konusunda doğru karar vermiş.
Sizin yakıştıramadım dediğiniz şeyler bu detaylar üzerine yapılmış tesbitlerdi işte. Elbette aynı fikirde olma zorunluluğumuz yok. Ukalalık yaptığım konusunda da size katılmıyorum, başka üyelere hakkımda bahsettiğiniz gibi empati yoksunu da değilim, öyle olsaydım kendisine bu kafalardan çıkarsa ileride çok mutlu olacağını söylemezdim zaten.
Hâlâ aynı şeyi anlatıyorsun, her mesajın aynı zaten. Anladık, gerçekten anladık. Sonuca bak artık sen de, kim haklı kim suçlu önemi kalmamış.Selam hanımlar aslında ben sımarıklık yapmadım ben süphelerimi. Söyeldiğimde çocuk da bana yüzüme karsı ben bu sartlar altında eylülde evlennek istemiyorum dediği ve soru sordukça yanıt vermediği için al yüzükleri o zaman dedim çünkü evlenmek istemiyorum eylülde dedi tabiki düğün yeri hazıd diye evlenmek zorunda değil ama kusura bakmasın ama nikah masasında bırskmak da suç değil o zaman sizin mantıgınıza göre ve o ortada bisey yokken verdim sandı kalkıp affetmesi için gitme sebebim bitmesini istemediğim içindi
adam doğru söylemişMerhaba benim konumu okursanız nişan attım eski nişanlım bana kırıldı ve çözemediğimiz sorunlar sonucu 8,5 yıl sonunda mesajla benden ayrıldı ve arkamdan alıskanlıktı hala beni unutamams mı bitirememiş mi kafasında demiş , ayrılalı 2 ay oldu geri döner mi aylar sonra
Komik olan nedirHahaha ay ALLAH'ım ya
saçmalama evi kızın babası verecek zatenO bu değil de ailecek ne güzel terbiye ediyorlar sizi. Tava gelmişsiniz bile şimdiden, bugün yarın şartlı şurtlu bi dönüş yaparlar, evlenirsiniz, altınlarınızla araba maaşınızla ev alır adam mis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?