Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Ya ben hemen kes at diyemem 8.5 yıl çok uzun zaman duygu dalgalanmaları yaşaman çok normal zaman alır elbette unutman için kendine süre ver kimseye acını belli etme yas süreci gibi birşey bu zaten baksana ne kadar egolanmış aptal herif lütfen beklentili olma önüne bakmaya çalış ulaşmaya çalışma
sonra kendime hiç mi saygım yoktu dersin unuttuğun da dünyanın sonu değil unutma insanlar 25 yıllık evliliklerini bitiriyor. Her ilişki sonsuza kadar sürecek diye kural yok.
😌

Maymun gözünü açtı asla geri dönmez. Adam 9 senedir ilk defa gerçek dünyayı gördü, özgür oldu neden dönsün? Sırf 9 sene birliktesiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Zaten yazdığınız şeylere bakılırsa evlenmeye müsait bir ilişkiniz yok. Bitti artık size de gelecekteki ilişkiniz için ders olmuş olur. Önünüze bakın.

Maymun gözünü açtı asla geri dönmez. Adam 9 senedir ilk defa gerçek dünyayı gördü, özgür oldu neden dönsün? Sırf 9 sene birliktesiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Zaten yazdığınız şeylere bakılırsa evlenmeye müsait bir ilişkiniz yok. Bitti artık size de gelecekteki ilişkiniz için ders olmuş olur. Önünüze bakın.
Önceki konusunu hatırlamıyorum ama aynen bu yoruma katılıyorum +1
(Banlanmayım)

Çok o tarz bir çocuk ddğildi ama ondan ona ondan ona atlıycak benim tanıdıgım hiçbir erkege benzemiyo çok farklıdır

Çok o tarz bir çocuk ddğildi ama ondan ona ondan ona atlıycak benim tanıdıgım hiçbir erkege benzemiyo çok farklıdır
Ondan ona atlamasina gerek yok. Sonuçta single bir insan, bu yaşında evlenip ne yapacaktı ki bu kadar sorunlu bir ilişkide. Maaşını bile bilmediğiniz adamla çok güzel ilişkiniz var zannediyorsunuz. Hayır sadece 9 senedir alışkanlık var o kadar.

Herşey guzel giderken ben mahvettim belkide annesine dememeliydim yani son dakika evlenmek istemıyorum bilmemne dersem şımarıklık yapıp adam da kaçar gider ben hep eve destek olucam demiştim işte o tartısmada ben bisey yapmıycwm diyince işler karıstı sonra bulusunca bana direkt ben müdür değilim bakamam demeseydi eylül isyemiyorum ddemeseydi ben yüzükleri vermezdim ama affetme zamanında da ertekenmesini istemedim inatla çünkü annesinin karar vermesinden hoslanmadım o da terk etti işte mesajla

Back
X