- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
- Konu Sahibi nisanlimterketti
Burhi mi?Seni de görcez Burhi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burhi mi?Seni de görcez Burhi
Sahi sende nişan atmadın mı yakın bir dönemde ne oldu o iş yoksa nişan öncesi ayrıldın mıBeni karıştırmayın ben flörtöz bir yağuşukluyum![]()
BurhiciğimBurhi mi?
Ailesini sevmedim. Nişan da olmadı.Sahi sende nişan atmadın mı yakın bir dönemde ne oldu o iş yoksa nişan öncesi ayrıldın mı
Osurukçu abi bu abi miydiAilesini sevmedim. Nişan da olmadı.
Hea bir de ben zortlattım.Osurukçu abi bu abi miydi
Aynen ya senin osurukçu yüzünden banlanmak istemiyorum bir deHea bir de ben zortlattım.neyse özelden yazarım detayları
![]()
Önceki konusunu hatırlamıyorum ama aynen bu yoruma katılıyorum +1Maymun gözünü açtı asla geri dönmez. Adam 9 senedir ilk defa gerçek dünyayı gördü, özgür oldu neden dönsün? Sırf 9 sene birliktesiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Zaten yazdığınız şeylere bakılırsa evlenmeye müsait bir ilişkiniz yok. Bitti artık size de gelecekteki ilişkiniz için ders olmuş olur. Önünüze bakın.
Çok o tarz bir çocuk ddğildi ama ondan ona ondan ona atlıycak benim tanıdıgım hiçbir erkege benzemiyo çok farklıdırMaymun gözünü açtı asla geri dönmez. Adam 9 senedir ilk defa gerçek dünyayı gördü, özgür oldu neden dönsün? Sırf 9 sene birliktesiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Zaten yazdığınız şeylere bakılırsa evlenmeye müsait bir ilişkiniz yok. Bitti artık size de gelecekteki ilişkiniz için ders olmuş olur. Önünüze bakın.
Ondan ona atlamasina gerek yok. Sonuçta single bir insan, bu yaşında evlenip ne yapacaktı ki bu kadar sorunlu bir ilişkide. Maaşını bile bilmediğiniz adamla çok güzel ilişkiniz var zannediyorsunuz. Hayır sadece 9 senedir alışkanlık var o kadar.Çok o tarz bir çocuk ddğildi ama ondan ona ondan ona atlıycak benim tanıdıgım hiçbir erkege benzemiyo çok farklıdır
Kabul etse adam bırak koşa koşa gitmeyi, kanat takıp uçarak gider de işte maymun gözünü açmış 8.5 sene sonraSana sayfalarca yazıldı. Sayfalarca bırak yoluna bak, profesyonel yardim al hatta takıntın karşısında insanlar urkup git madem adama geri dedi.
Neden amaKafasında bitiren erkek geri dönebilir olmaz değil ama sizin sevgiliniz size dönmez.
Boşuna beklemeyin.
Bu şekilde takıntı yaparak sadece ilişkinin yaş sürecini uzatıyorsunuz.
Dönmez o adam.
Aklı varsa-ki var gibi- hele hiç dönmez.
Yok dönmez.
Cık dönmez.
Kör ölür badem gözlü olurÇok o tarz bir çocuk ddğildi ama ondan ona ondan ona atlıycak benim tanıdıgım hiçbir erkege benzemiyo çok farklıdır
giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir, sanırsam öyleydiNiye bekliyorsun, git hayatını yaşa. "Biten bitmiştir, gittiği gün bitmiştir" öyle saçma bir söz vardı hatırlayamadım şimdi.![]()