2. çocuğumu büyütüyorum.ilkinde bende senin gibiydim yemezdi. dizlerimi döverdim bu çocuk yemiyor büyümücek derdim. kriz geçirirdim. çeşit çeşit yemekler yapardım..bin türlü şaklabanlıkla yedirmeye uğraşırdım. ayrıca benim kızmın da bademcikleri büyüktü ve ayda bir hastalanırdı.aldırın dedi drlar ama aldırmadık zamanla sorun kalmadı.. 4 yaşına kadar böyleydik.. 4 yaşında kreşe verdim ve 1 ay içinde öyle kilo aldıki inanamazsın..ve ilerleyen yıllarda hep balıketli bir çocuk oldu öyleki bir ara kilo vermesi için dikkat ettim. şuan koca kız oldu..ne çok üzmüşüm kendimi..hiç gerek yok. şimdi 1.5 yaşında bir kızım daha var. onla fazla sorun yaşamıyorum.. ama tv seyrederken yedirebiliyorum.. bebeğinde kansızlık varsa iştahsızlık olabilir. bir kan sayımı yaptırman iyiy olur.ben ştahsız olduğu zamanlar kan damlasına başlıyorum.. pekmez de aynı işlevi görür hem daha doğal..yemek konusundaki ısrarını bebeğine hissettirme. sen stres yaptıkça o daha çok yemiyor bunu yaşadım. büyüyecek çocuğun merak etme :) hatta koca kız olunca kendine kızacaksın bu kadar yıprattığın için kendini. :)