• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı neden degisti?

Ben daha çok evlenilecek adam değilimden ziyade sanki biseyler yaşayınca pişman oldu başına kalicam diye korktu almak zorunda kalırım diye stres yaptım gibime geldi hatta daha bunlardan konuşmayalım gibisinden konuştu o sorumluluğu almaktan korktu hayır beni yoruyorsun strese sokuyorsun falan demesin ne bileyim normalde buluşmaya kadar ki süreçte ciddi az konuşuyoruz onun hep işi gücü oluyor ben seni ne zaman nerde strese sokuyorum ki istese bugünde erkenden gelirdi mesela gelmedi arabasını yıkatttı kendiyle ilgilendi dün buluştuk 2 saatligine o kadar 4 günlük kurban tatilinde sadece 2 saat görüştük dün Allah var bekledi beni ama benimde işim çıkmıştı bugün deseydi bana buluşalım erkenden gel görüşelim sesi de soğuk hala elimi de doğru düzgün tutmuyor ne olacak bilmiyorum
Hah, bak işte sen de farkındasın her şeyin aslında. Seninle cinsellik konusunda daha ileri giderse başıma kalır diye düşünüyor. Bir önceki yorumlarımda bunu yazmıştım zaten. Cinsellik yaşamayı isterim ama benden evlilik beklentin olmasın, olursa olur olmazsa olmaz modunda takılalım beni strese sokma , baskı yapma diyor kısacası.

Biliyorum teşekkür ederim ama ikili konuşması zoruma gitti ben ne kadar bagimli olsam da kizmasini da Biliyorum o gün ona da kızdım çünkü farkettigim son 2 bulusmamadir biseyler yaşıyoruz ve konu bizim ilişkimize eminmisine geliyor hele dün dediği.. Bak ben böyle biriyim kafama takıyorum vs sen beni bu şekilde kabul edebilecek misin ona şey dedim elestirmende sorun yok ama sonradan bişey olur da evlilik içinde benden uzaklaşırsan istemediğin gibi olduğunda sogursan o zaman ne yapicam aynı evde iki yabancı gibi kalırız dedim hiç öyle bişey olmaz da demedi annenle tanisicam emin misin bilmem ne önceden deli gibi tanışmak isterdi hiçte ağzından böyle cümleler de duymazdim kızdım baya eğer isteksizsen olmasın bu kadae basit şeylerden uzak duracaksan olmasın bir çanta bir ayakkabı seni böyle yapiyorsw demek ki aramızda büyük meseleler olsa acaba ne yaparsın dedim senin iraden bu kadar mj güçsüz dedim sustu bisey bulamayınca ben seni düşünüp böyle diyorum sen bana kızıyorsun dedi
Neden bu yaşta bu adam için bu kadar düşünüp kafanı yoruyorsun ki? Bu zamanda yapman gereken en güzel yatirim kendinedir oysaki. Şöyle dedi böyle dedi. Aradığın istediğin iliski bu değil belli ki. İllaha evliliğe varmak zorunda değil. Doğru da değil bu herifle bence zaten. Ben senin yaşında beni üzen düşündüren kişileri çat çat siliyordum. Zaruri bir ilişki değil Ana değil baba değil.

Ben evleneli yıllar oldu.😅 Ama böyle bir erkek için sen çabalarsan sen üzülürsün. Değmez.
Sen mutlu musun peki
Hah, bak işte sen de farkındasın her şeyin aslında. Seninle cinsellik konusunda daha ileri giderse başıma kalır diye düşünüyor. Bir önceki yorumlarımda bunu yazmıştım zaten. Cinsellik yaşamayı isterim ama benden evlilik beklentin olmasın, olursa olur olmazsa olmaz modunda takılalım beni strese sokma , baskı yapma diyor kısacası.
Zaten ağzıyla da dedi baskı yapma stres yapma bana çok baskı yapıyorsun dedi halbuki gerçekten hiçbir şey yapmıyorum sadece normal seven biri olarak olsun istiyorum bizim ilk aylarımız değil ki baskı kurayım bunca zaman ne diyekonustuk kızdım öyle demesine de içimden gelmeyen bişeyi mi söyleyeyim diyor bana yani hevesli hevesli olacak edecez mi diyecekmiş valla bilmiyorum bak dün kaç kere de sordum istemiyorsa söyle emin değilsen söyle hiç oralı olmadı

Neden bu yaşta bu adam için bu kadar düşünüp kafanı yoruyorsun ki? Bu zamanda yapman gereken en güzel yatirim kendinedir oysaki. Şöyle dedi böyle dedi. Aradığın istediğin iliski bu değil belli ki. İllaha evliliğe varmak zorunda değil. Doğru da değil bu herifle bence zaten. Ben senin yaşında beni üzen düşündüren kişileri çat çat siliyordum. Zaruri bir ilişki değil Ana değil baba değil.
Çünkü gönül almayı biliyor cimri değil insanın halinden anlıyor merhametli gerçekten laf olsun diye demiyorum

Acaba konuşsam mı onunla :(

Sen mutlu musun peki

Zaten ağzıyla da dedi baskı yapma stres yapma bana çok baskı yapıyorsun dedi halbuki gerçekten hiçbir şey yapmıyorum sadece normal seven biri olarak olsun istiyorum bizim ilk aylarımız değil ki baskı kurayım bunca zaman ne diyekonustuk kızdım öyle demesine de içimden gelmeyen bişeyi mi söyleyeyim diyor bana yani hevesli hevesli olacak edecez mi diyecekmiş valla bilmiyorum bak dün kaç kere de sordum istemiyorsa söyle emin değilsen söyle hiç oralı olmadı
Mutluyum. Şu an pek müsait değilim bu mesajlara döneceğim tamam mı? 😅

Evet onunda öyle kolay lokma derken ben asla hemen kabul etmedim neredeyse 1 seneye yakın olduğu için yaşayalım istedim
canim sen kadin oldugun icin oyle dusunuyosun ama malesef erkekler farkli.ayrica yasi kucuksede boyle davraniyodur.bosver yoluna bak hayir gelmez daha ondan sana.birkere kadina yan cizen daha yola gelmez

Seni sevmiyor. Emek verdim ya da bir şeyler yaşadım diye mi devam etmek istiyorsun. Bi taraf artık sevmiyorsa o ilişkiden hayır gelmez

Back
X