- 16 Temmuz 2023
- 5.233
- 14.256
- 168
- Konu Sahibi Menekse2000
Hah, bak işte sen de farkındasın her şeyin aslında. Seninle cinsellik konusunda daha ileri giderse başıma kalır diye düşünüyor. Bir önceki yorumlarımda bunu yazmıştım zaten. Cinsellik yaşamayı isterim ama benden evlilik beklentin olmasın, olursa olur olmazsa olmaz modunda takılalım beni strese sokma , baskı yapma diyor kısacası.Ben daha çok evlenilecek adam değilimden ziyade sanki biseyler yaşayınca pişman oldu başına kalicam diye korktu almak zorunda kalırım diye stres yaptım gibime geldi hatta daha bunlardan konuşmayalım gibisinden konuştu o sorumluluğu almaktan korktu hayır beni yoruyorsun strese sokuyorsun falan demesin ne bileyim normalde buluşmaya kadar ki süreçte ciddi az konuşuyoruz onun hep işi gücü oluyor ben seni ne zaman nerde strese sokuyorum ki istese bugünde erkenden gelirdi mesela gelmedi arabasını yıkatttı kendiyle ilgilendi dün buluştuk 2 saatligine o kadar 4 günlük kurban tatilinde sadece 2 saat görüştük dün Allah var bekledi beni ama benimde işim çıkmıştı bugün deseydi bana buluşalım erkenden gel görüşelim sesi de soğuk hala elimi de doğru düzgün tutmuyor ne olacak bilmiyorum