• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı neden degisti?

Onunla yakınlaştık , onun gibisi yok beni düşünüyor iyi davranıyor diye düşünme hiç. Sen ona mecbur değilsin. Seninle bu ilişkiye devam etmek istemiyor. O ayrılmadan önce sen ayrıl. Karşına başka erkekler çıkar yine. Ama sen önce neden bu kadar takılı kaldın, seni değiştirmeye çalışmasına, giyimini, çanta ayakkabı vs her şeyi kendi istediği gibi yapıp seni bir kalıba sokmasına neden müsaade ediyorsun, kendinle ilgili derdin ne onları düşün bence.
Benim zoruma gitmiyor karışması esin sevgilin sana fikir verse karışsa hoşuna gitmez mi her kadının hoşuna gider ama bu istediği olmayınca soğumaya kadar gidiyor yarın evlendiğimizde hep onun dediği olursa ben yandım hele istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandim

Cinsellik yaşadığımızdan beri bana karşı eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Son iki bulusmadir bişeyler oluyor aramızda yüzeysel olarak ve bittikten sonra gelip ilişkimizden bahsediyor emin misin benimle alakalı soru işaretlerin var mı falan diye. Dünde bişeyler yaşandı biter bitmez beni bu şekilde kabul ediyor musun anlaşacağımızı düşünüyor musun her şeyi kafama takıyorum sana da kızıyorum öyle böyle dedi eğer ki yapamayacağını düşünüyorsan açıkça söyle biraz üzülürüz ama yinede sonradan üzülmektense.. bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız dedi.Kızdım ona ne oldu da sen böyle söylemeye basladin dedim önceden böyle şeyler soylemezdin ne değişti madem emin değildn kendinden neden biseyler yaşadık dedim benim zorumla evleneceksen hiç olmasın yarın birgun sıkıntısını ben çekecem dedim Annesiyle de tanıştım neden bilmiyorum sanki cinsellik yaşadıktan sonra artık her harekerim batmaya başladı ona önceden daha farklı olmaya başladığını hissettim çünkü önceden kizsa bile geçerdi kıyamazdı ne bileyim hiç böyle ortadan konuşmazdı olursa olur olmazsa olmaza getirmezdi bekki de ben kuruntu yapıyorum ne yapsam bi şikayet halinde laf söyleme halinde bi olay oluyor panik yapmıyorum niye rahatsın panikliyorum panikleme beni de panik yapma.. Eskisi gibi elimi sıkıca da tutmuyor çok zoruma gidiyor isteksiz tutuyor sanki öyle olmasının nedeni de hep muhalefet olmammis kendim için biseyler yapı
miyor olmammis onun yardımlarını da geri çeviriyor olmam o iyiliğimi düşünüyor çabalıyor ben bişey yapmiyormuşum aksine engel oluyormuşum ( maddi manevi yardımları geri çevirince) o da yorulduğunu için böyle oluyormus sorumsululuklarimi bilmemem vs bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti normalde zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bari bayram tatilini benimle degerlendirseydi dün geldi o da 2 saatliğine onda da bişeyler geçti aramızda işte.
Bazı erkekler var böyle evlenilecek kadın diye gözlerinde dokunulmaz olan birini belirtiyorlar, sizde 1 sene durmussunuz neticede ama cinsellik içinde zorluyorlar bir yandan. İşte birşeyler yaşayınca diğer takıldığı kızlardan bir farkın kalmadığını düşünüp hop yeni sulara yelken açmaya giden. Ne yazikki 1 2 aya göreceksiniz ki bu da onlardan :(

Bazı erkekler var böyle evlenilecek kadın diye gözlerinde dokunulmaz olan birini belirtiyorlar, sizde 1 sene durmussunuz neticede ama cinsellik içinde zorluyorlar bir yandan. İşte birşeyler yaşayınca diğer takıldığı kızlardan bir farkın kalmadığını düşünüp hop yeni sulara yelken açmaya giden. Ne yazikki 1 2 aya göreceksiniz ki bu da onlardan :(
Takıldığı kizlar yok ki olsa 🥲 ilk kez benimle bişeyler yaşadı o da

Olmamasını ümit ediyorum dua ediyorum

Öyle olmuyor işte öyle yapsam tamamen uzaklaşırım kendimi biliyorum biseyler de yaşayınca kolayca bırakmak koyuyor insana
İyi böyle devam et
Adam seninle yaşasın yaşayacağını
Sonra da böyle konuşsun sen de devam et.

Kendinizi kullandırmayın.
Yok ben de takılmak istiyorum diyorsan devam et.

Ama sen bu ilişkiden duygusal bir beklentin varsa kaç git.
Sonra üzülürsün.

İyi böyle devam et

Sonra üzülürsün.
Niye ama niye böyle dediniz onunda kafası karışık olamaz mi🥲 bh devirde gerçekten erkekler evlilikten kaçıyor ya çevremde

Niye ama niye böyle dediniz onunda kafası karışık olamaz mi🥲 bh devirde gerçekten erkekler evlilikten kaçıyor ya çevremde
Hayır canım kaçmıyorlar tam tersi gerçekten seviyorsa bir şekilde yanında durup evlenmek için elinden geleni yapıyorlar.

Kafası da karışık falan değil kendini kandırma.

gerçekten seven insan bu şekilde konuşmaz.

İyi böyle devam et

Sonra üzülürsün.
Kaçıp gitmek istemiyorum onu seviyorum bırakırsam tamamen biterse sonradan keşke biraz daha cabalasaydm psikolojisine girmek istemiyorum onca emek verdiğim kişiyi baskasi alsın istemiyorum

Kaçıp gitmek istemiyorum onu seviyorum bırakırsam tamamen biterse sonradan keşke biraz daha cabalasaydm psikolojisine girmek istemiyorum onca emek verdiğim kişiyi baskasi alsın istemiyorum
Sen bilirsin hayat senin hayatın.

Ama burada sana tavsiye verenleri de göz ardı etme derim.

Daha ne kadar çabalayacaksın bilemedim
Yolun açık olsun umarım daha kötü bir ruh hali ile buraya yazmazsın.

Hayır canım kaçmıyorlar tam tersi gerçekten seviyorsa bir şekilde yanında durup evlenmek için elinden geleni yapıyorlar.

Kafası da karışık falan değil kendini kandırma.

gerçekten seven insan bu şekilde konuşmaz.
Ne yapmam gerekiyor ki öylece bırakırsam gerçekten bende sevmiş olmam ki soğuk sesi falan ne bileyim ya her yere koşturuyor herkese koşturuyor hep sabırla bekledim bu zamana kadar anlayış gösterdim önceliği de değildim ona rağmen ben ona bir gün kızmadım başka şeyler de vardı sabrettigim yani bu soğukluğu bu böyle uzak durmaya çalışması o kadar zor ki anlatamam

Sen bilirsin hayat senin hayatın.

Ama burada sana tavsiye verenleri de göz ardı etme derim.

Daha ne kadar çabalayacaksın bilemedim
Yolun açık olsun umarım daha kötü bir ruh hali ile buraya yazmazsın.
Allah korusun ya:( inşallah kötü olmaz ama soğukluğu gitsin diye ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum

Cinsellikten sonra uzaklaşmak istiyorsa aradığını bulamamış demektir
Ten uyumu -nefes-heyecan-peşi sıra gelen istek yani sizi daha çok istemesi gerekirken uzaklaşıyorsa başka sebeb yok diyorsanız olay bundan ibarettir
Ya bununla alakası yok yaa benimde istekli olduğumu arzuladığıni daha bir sürü şey söylüyor öyle olmasa daha yapmak istemez ana yaptıkça vicdan yapıyor

Ne yapmam gerekiyor ki öylece bırakırsam gerçekten bende sevmiş olmam ki soğuk sesi falan ne bileyim ya her yere koşturuyor herkese koşturuyor hep sabırla bekledim bu zamana kadar anlayış gösterdim önceliği de değildim ona rağmen ben ona bir gün kızmadım başka şeyler de vardı sabrettigim yani bu soğukluğu bu böyle uzak durmaya çalışması o kadar zor ki anlatamam
senin için söyleyeceğim tek şey Hakkında hayırlısı olsun
Ama bu kafayla gideren çok üzüleceksin.

senin için söyleyeceğim tek şey Hakkında hayırlısı olsun
Ama bu kafayla gideren çok üzüleceksin.
Allah razi olsun ama ne yapayım ne yapmalıyım gerçekten? Sonradan pişman olmamak için elimden geleni yapıyorum bi adamı hizaya getirmeyi beceremiyorum demek ki baskın değilim yönetmeyi beceremiyorum demek ki sözümü geçiremiyorum

Benim zoruma gitmiyor karışması esin sevgilin sana fikir verse karışsa hoşuna gitmez mi her kadının hoşuna gider ama bu istediği olmayınca soğumaya kadar gidiyor yarın evlendiğimizde hep onun dediği olursa ben yandım hele istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandim
Fikir vermek farklı, her şeyine karışıp giyimini, ayakkabısını çantasını eleştirmek, hayatındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmemek farklı şeyler. O seni sürekli değiştirmeye çalışıyor. Böyle devam edersen ortada bir benliğin kalmayacak. Ki zaten kalmamış gibi görünüyor. O ya ayrılırsa uzaklaşırsa diye ödün kopuyor resmen. Neden bu kadar korkuyorsun o kim ki? 1 yıl ne Allah aşkına. Alışırsın geçer gider. Sen kendin de diyorsun
"istediği olmayınca soğuyor evlenirsek hep onun dediği olursa yandım, istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandım " diye.

Eski konularını biliyorum ailenden uzakta, teyzenle büyümüşsün, acilen psikolojik destek alman gerekiyor. Bu böyle olmaz. Hiç sağlıklı düşünmüyorsun. Sakız gibi yapışmış kalmışsın resmen, ne istiyorsan onu yaparım yeterki benden ayrılma modundasın. Onun gözünde bir değerin kalmamışki. Tamamen cinsellik yaşamaya da korkuyor çünkü biliyor daha ileriye giderseniz sorunlar daha da büyüyecek, benim başıma kalmasın diye düşünüyor.

Yok mu çevrende bir arkadaşın gözünü açsın? Burda birçok kişi yorum yaptı, hâlâ ısrarla bu ilişkiye devam eder kendimi ezdiririm diyorsan , sen bilirsin buyur yaşa ve gör.

Allah razi olsun ama ne yapayım ne yapmalıyım gerçekten? Sonradan pişman olmamak için elimden geleni yapıyorum bi adamı hizaya getirmeyi beceremiyorum demek ki baskın değilim yönetmeyi beceremiyorum demek ki sözümü geçiremiyorum
Tam tersi sen pişman olmak için elinden geleni yapıyorsun.
Güç savaşı gibi görüyorsun yok hizaya gelsin yok sözümü dinlesin.
Sen kendini değersizleştirdikçe o daha çok sana değer vermeyecek.

Ya bununla uzaktan yakından alakası yok ben ilişkide dominant olayım hep sözüm geçsin değil uyum arayan birih

Sevgilim memnun olsun rahat etsin bunalmasin ilişki insanı yıpratmak için değildir tam aksine o da benim için çabalıyor kendimi gelistireyim ilerleyeyim güzel giyineyim ben pnu anlıyorum ama bu kadar da olmaz ki ama bu kadar da surat yapılmaz ki

Back
X