• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı neden degisti?

mesajı görünce ağlayacaktım mutluluktan yalnız değilmişim. forumda yazılan 10 konudan 8 tanesini tercüme mesajlarından sonra anlayabiliyoruö. yaşlılık mı bu 🥲 old mu olduk biz boomer mı olduk 😝
Mesajları iyi kötü anlıyorum da kafa yapıları gerçekten çok farklı. Çevremdeki gençlerle aşağı yukarı aynı ortamlarda olduğum, düşünce yapıları bana benzeyen ebeveynler tarafından yetiştirildikleri için yine anlaşabiliyorum da forumdaki 25ten küçük çoğu konu sahibinin mantıklarını çözemiyorum. 10-12 yaş bu kadar fark etmemeli ya :D

Benim zoruma gitmiyor karışması esin sevgilin sana fikir verse karışsa hoşuna gitmez mi her kadının hoşuna gider ama bu istediği olmayınca soğumaya kadar gidiyor yarın evlendiğimizde hep onun dediği olursa ben yandım hele istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandim
Her kadının hoşuna falan gitmiyor uydurma. Senin zevkini beğenmiyor seni kendi beğendiği tipe uydurmaya çalışıyor neyini anlamıyorsun bunun. Muhtemelen öyle istediği gibi birini bulsa seni bırakır zaten.😬 Yorumlarına baktım öz saygın çok düşük senin.

Fikir vermek farklı, her şeyine karışıp giyimini, ayakkabısını çantasını eleştirmek, hayatındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmemek farklı şeyler. O seni sürekli değiştirmeye çalışıyor. Böyle devam edersen ortada bir benliğin kalmayacak. Ki zaten kalmamış gibi görünüyor. O ya ayrılırsa uzaklaşırsa diye ödün kopuyor resmen. Neden bu kadar korkuyorsun o kim ki? 1 yıl ne Allah aşkına. Alışırsın geçer gider. Sen kendin de diyorsun
"istediği olmayınca soğuyor evlenirsek hep onun dediği olursa yandım, istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandım " diye.

Eski konularını biliyorum ailenden uzakta, teyzenle büyümüşsün, acilen psikolojik destek alman gerekiyor. Bu böyle olmaz. Hiç sağlıklı düşünmüyorsun. Sakız gibi yapışmış kalmışsın resmen, ne istiyorsan onu yaparım yeterki benden ayrılma modundasın. Onun gözünde bir değerin kalmamışki. Tamamen cinsellik yaşamaya da korkuyor çünkü biliyor daha ileriye giderseniz sorunlar daha da büyüyecek, benim başıma kalmasın diye düşünüyor.

Yok mu çevrende bir arkadaşın gözünü açsın? Burda birçok kişi yorum yaptı, hâlâ ısrarla bu ilişkiye devam eder kendimi ezdiririm diyorsan , sen bilirsin buyur yaşa ve gör.
Asla öyle bir moda burunmedim ona da dedim dün o öyle ikili konuşunca ne istiyorsun dedim benden emin mi değilsin ne olsun istiyorsun eğer istemiyorsan söyle ben seni zorlayamam isteksiz olan bi adamla da evlenmek istemem sonradan evliligimde mutsuz olmak istemem dedim o da u dönüşü yaptı bunları söylemem nedenim de benimle yapabilecek misin emin misin annenle konusucaz bak ilişki ciddiye binecek ona göre falan filan dedi önceden bunları demeyen ama cinsellik yaşadıktan sonra bunları söyledi hemde iki keredir cinsellik yaşadık ikisinden sonrada bunları söyledi çok zoruma gitti iyi niyetle mi dedi kötü niyetle mi onu da anlamadım işte yapamayacağını düşünüyorsan söylersin arkadasca bi müddet daha devam ederiz sonrasına bakarız tarzında konuştu

Her kadının hoşuna falan gitmiyor uydurma. Senin zevkini beğenmiyor seni kendi beğendiği tipe uydurmaya çalışıyor neyini anlamıyorsun bunun. Muhtemelen öyle istediği gibi birini bulsa seni bırakır zaten.😬 Yorumlarına baktım öz saygın çok düşük senin.
Benim zevkimi beğendiğini söyledi hatta kıyafet seçtik beraber ben en güzelini seçmiştim ama o zamanki bütçeye gore aldığım için ona kalitesiz eski daha bunları giyme tarzında konuştu param olsa bende en iyisini ve güzelini alırım bu burdan cikarilacak bi sonuç değil siz uydurmayın

Benim zevkimi beğendiğini söyledi hatta kıyafet seçtik beraber ben en güzelini seçmiştim ama o zamanki bütçeye gore aldığım için ona kalitesiz eski daha bunları giyme tarzında konuştu param olsa bende en iyisini ve güzelini alırım bu burdan cikarilacak bi sonuç değil siz uydurmayın
Valla herkes seni ikaz etmiş çıkardığın hiçbir sonuç mantıklı değil.😬 Ama öz saygın düşük dediğim gibi anlamıyorsun bazı şeyleri yaşayarak anlayacaksın.

Asla öyle bir moda burunmedim ona da dedim dün o öyle ikili konuşunca ne istiyorsun dedim benden emin mi değilsin ne olsun istiyorsun eğer istemiyorsan söyle ben seni zorlayamam isteksiz olan bi adamla da evlenmek istemem sonradan evliligimde mutsuz olmak istemem dedim o da u dönüşü yaptı bunları söylemem nedenim de benimle yapabilecek misin emin misin annenle konusucaz bak ilişki ciddiye binecek ona göre falan filan dedi önceden bunları demeyen ama cinsellik yaşadıktan sonra bunları söyledi hemde iki keredir cinsellik yaşadık ikisinden sonrada bunları söyledi çok zoruma gitti iyi niyetle mi dedi kötü niyetle mi onu da anlamadım işte yapamayacağını düşünüyorsan söylersin arkadasca bi müddet daha devam ederiz sonrasına bakarız tarzında konuştu
Kendi kafasına göre yazıyor çiziyor. Arkadaşça devam ederiz sonrasına bakarız falan filan. Ortada bir ilişki yok farkında değil misin? Sürekli seni yönetmeye çalışıyor, kendi istediklerini yapmanı istiyor. Benimle yapabilecek misin emin misin diye soruyor çünkü ben evlenilecek adam değilim diyor açık açık.

Valla herkes seni ikaz etmiş çıkardığın hiçbir sonuç mantıklı değil.😬 Ama öz saygın düşük dediğim gibi anlamıyorsun bazı şeyleri yaşayarak anlayacaksın.
Yaa ne alakası var öz saygıyla şuan verdiğim yanıtın kaybetme korkusundan olabilir yaptığım şeyler ya da çok yüz vermişim bilmiyorum

Bu çocuk sana "Aslında seninle sevişmekten istiyorum ama başıma kalmadan(!) korkuyorum. Sevişelim ama sonu evlilik olmazsa bunu sorun etme veya eder misin? " diyor.

Aslında seninle evlenmek istemiyorum ama bunu yaşarsak ve evliliğe mecbur kalırsam asıl korkum bu. Bana sevişelim, evlenmesek bile sorun olmaz dersen strese girmem diyor.

Sen şişme bebek değilsin! Kaç ordan!

Niye ama niye böyle dediniz onunda kafası karışık olamaz mi🥲 bh devirde gerçekten erkekler evlilikten kaçıyor ya çevremde
Erkekler evlilikten kaçmaz.😂 Evlenmeyi düşünmedikleri kadınlara böyle davranırlar. İstedikleri zaman çat diye evlenirler. Bu her devirde böyleydi.

Kendi kafasına göre yazıyor çiziyor. Arkadaşça devam ederiz sonrasına bakarız falan filan. Ortada bir ilişki yok farkında değil misin? Sürekli seni yönetmeye çalışıyor, kendi istediklerini yapmanı istiyor. Benimle yapabilecek misin emin misin diye soruyor çünkü ben evlenilecek adam değilim diyor açık açık.
Ben daha çok evlenilecek adam değilimden ziyade sanki biseyler yaşayınca pişman oldu başına kalicam diye korktu almak zorunda kalırım diye stres yaptım gibime geldi hatta daha bunlardan konuşmayalım gibisinden konuştu o sorumluluğu almaktan korktu hayır beni yoruyorsun strese sokuyorsun falan demesin ne bileyim normalde buluşmaya kadar ki süreçte ciddi az konuşuyoruz onun hep işi gücü oluyor ben seni ne zaman nerde strese sokuyorum ki istese bugünde erkenden gelirdi mesela gelmedi arabasını yıkatttı kendiyle ilgilendi dün buluştuk 2 saatligine o kadar 4 günlük kurban tatilinde sadece 2 saat görüştük dün Allah var bekledi beni ama benimde işim çıkmıştı bugün deseydi bana buluşalım erkenden gel görüşelim sesi de soğuk hala elimi de doğru düzgün tutmuyor ne olacak bilmiyorum

Kaybetme korkunun altında zaten bu var.🤷 Fanusta mi büyüdün yaşının özelliklerini pek taşımıyor gibisin.😬
Ailevi meselerden olabilir ya da hayatıma giren erkeğe duygusal manevi olarak o kadar anlam yukluyorum ki sonradan bağlandığım için bırakmam zor oluyor işim gücüm varım yoğum o oluyor o sebepten bu kadar bağlanıyorum galiba onunla devam ederken kendime de zaman ayirsaydim bu kadar olmazdi

Ailevi meselerden olabilir ya da hayatıma giren erkeğe duygusal manevi olarak o kadar anlam yukluyorum ki sonradan bağlandığım için bırakmam zor oluyor işim gücüm varım yoğum o oluyor o sebepten bu kadar bağlanıyorum galiba onunla devam ederken kendime de zaman ayirsaydim bu kadar olmazdi
Yapma. Hayatının merkezine koyma. Merkezde sen olmalısın. Çok üzülürsün.

Erkekler evlilikten kaçmaz.😂 Evlenmeyi düşünmedikleri kadınlara böyle davranırlar. İstedikleri zaman çat diye evlenirler. Bu her devirde böyleydi.
Valla böyleyse ne diyebilirim ama bi tanısimin sevgilisi ilgisiz alakasız buluşmaya dahi cagirmazdi değişmişti sonradan evlendiler şimdi

Valla böyleyse ne diyebilirim ama bi tanısimin sevgilisi ilgisiz alakasız buluşmaya dahi cagirmazdi değişmişti sonradan evlendiler şimdi
Sen evliliği bir nokta olarak gördüğün için belirttim. Her evlenen erkek mutlu ediyor mu sence? Bir sürü dinamiği var evliliğin kendi içinde. Evlendi dört duvar arasında yaşanan olaylardan haberimiz yok ki.

Bak üzmek için yazmıyorum. Kendini koru kolla diye yazıyorum. Kendini üzdürme böyle erkeklere.
Biliyorum teşekkür ederim ama ikili konuşması zoruma gitti ben ne kadar bagimli olsam da kizmasini da Biliyorum o gün ona da kızdım çünkü farkettigim son 2 bulusmamadir biseyler yaşıyoruz ve konu bizim ilişkimize eminmisine geliyor hele dün dediği.. Bak ben böyle biriyim kafama takıyorum vs sen beni bu şekilde kabul edebilecek misin ona şey dedim elestirmende sorun yok ama sonradan bişey olur da evlilik içinde benden uzaklaşırsan istemediğin gibi olduğunda sogursan o zaman ne yapicam aynı evde iki yabancı gibi kalırız dedim hiç öyle bişey olmaz da demedi annenle tanisicam emin misin bilmem ne önceden deli gibi tanışmak isterdi hiçte ağzından böyle cümleler de duymazdim kızdım baya eğer isteksizsen olmasın bu kadae basit şeylerden uzak duracaksan olmasın bir çanta bir ayakkabı seni böyle yapiyorsw demek ki aramızda büyük meseleler olsa acaba ne yaparsın dedim senin iraden bu kadar mj güçsüz dedim sustu bisey bulamayınca ben seni düşünüp böyle diyorum sen bana kızıyorsun dedi

Back
X