Fikir vermek farklı, her şeyine karışıp giyimini, ayakkabısını çantasını eleştirmek, hayatındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmemek farklı şeyler. O seni sürekli değiştirmeye çalışıyor. Böyle devam edersen ortada bir benliğin kalmayacak. Ki zaten kalmamış gibi görünüyor. O ya ayrılırsa uzaklaşırsa diye ödün kopuyor resmen. Neden bu kadar korkuyorsun o kim ki? 1 yıl ne Allah aşkına. Alışırsın geçer gider. Sen kendin de diyorsun
"istediği olmayınca soğuyor evlenirsek hep onun dediği olursa yandım, istediğini yapmazsam uzaklaşırsa hepten yandım " diye.
Eski konularını biliyorum ailenden uzakta, teyzenle büyümüşsün, acilen psikolojik destek alman gerekiyor. Bu böyle olmaz. Hiç sağlıklı düşünmüyorsun. Sakız gibi yapışmış kalmışsın resmen, ne istiyorsan onu yaparım yeterki benden ayrılma modundasın. Onun gözünde bir değerin kalmamışki. Tamamen cinsellik yaşamaya da korkuyor çünkü biliyor daha ileriye giderseniz sorunlar daha da büyüyecek, benim başıma kalmasın diye düşünüyor.
Yok mu çevrende bir arkadaşın gözünü açsın? Burda birçok kişi yorum yaptı, hâlâ ısrarla bu ilişkiye devam eder kendimi ezdiririm diyorsan , sen bilirsin buyur yaşa ve gör.