Kafayı bana takan görücü

Shinsegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
598
1.140
33
26
Görücü üsulü geldiler. Birçok sorun çıktı uyumsuzluklar denksizlikler. Çocuk bana ilgisiz davranmaya başladı ailesi beni aşağılamaya başladı vs. Bitirme kararı aldık. Söyledik sebepleri de böyle böyle diye. Aman yapmayın etmeyin dediler ama bitti. Söz bile kesilmedi birkaç aylık görüşme oldu o kadar. Kimseyi beğenmez vs dediler seçmez etmez mükemmelliyetçiymiş. Madem o kadar kriteri yüksek niye hala benle uğraşılıyor. Aradan baya çok zaman geçmesine rağmen hala daha sosyal medyadan çocuğun ailesi bize laf sokan şeyler paylaşıyor. Bunların derdi ne inanın bilmiyorum. birkaç yıl geçti üstünden hala nedir bu.

Size laf sokan ne paylaşıyorlar sosyal medyada? Örnek verir misiniz?

Üzerinden yıllar geçmiş çünkü. Paylaşımlarını siz üzerinize alınıyor olabilir misiniz?
Çok ayrıntı vermek istemiyorum buradan. Bizi tanımlayan değerlerle ilgili ayrıntılı bir paylaşımdı. Çok barizdi yani. Öyle basit laf sokma değildi. Dmek istediğinizi anladım ama ben öyle alıngan biri değilim.

Size olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki sizin gibi 10 kızla görüştürdüler. Sonra baktılar oğullarına, bi halt olmuyor, altta kalmamak için herkese laf sokuyorlardır

Sosyal medyadan takip etmeyin , tüm bağlantıyı kesin ve uzak durun böyleleri çok tehlikeli...

Size olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki sizin gibi 10 kızla görüştürdüler. Sonra baktılar oğullarına, bi halt olmuyor, altta kalmamak için herkese laf sokuyorlardır
Bizi tanımlayan değerlerle ilgili ayrıntılı bir paylaşımdı. Çok barizdi yani. Öyle basit laf sokma değildi

Bizi tanımlayan değerlerle ilgili ayrıntılı bir paylaşımdı. Çok barizdi yani. Öyle basit laf sokma değildi
Söz konusu değerlerinizi içten içe beğenmeyip laf sokma malzemesi haline getirebilecek insanlar size nasıl olmuş da görücü olmuşlar acaba? Bu işin mantığı ile örtüşmüyor. Oğullarının bir problemi var ki 7 düvelden 4 elden kız bakıyorlar demek ki.

Elimde değil stalk işte.

Kendinizi değerli mi hissediyorsunuz o lafların size olduğunu düşününce? Aaa beni unutamadı veya içlerine battık vs mi diyorsunuz? Bence onları değilde siz kendinizin neden bunu önemsediğini ve bir anlam katmaya çalıştığınızı bulun. O daha çok işinize yarayacaktır.

Üzerinden kaç yıl geçti sahi ? Siz şu an 24 yaşındaymışsınız. Reşit olur olmaz, aileniz eve görücü kabul etme kararı mı aldı ?

Çocuğun ailesi aynı zamanda akrabanız mı ? Akraba olduğunuz için mi sosyal medya hesaplarınızda ekliler hâlâ ?

Üzerinden kaç yıl geçtiği önemli değil. Birkaç yıl yeterli gayet sadece psikopatça geldi onu merak ettim

Belki sana laf sokmuyor. Takip etme sende.

Yoo ne değerli hissetmesi değerli hissedilecek laflar değil. Ne manyaklarmış diyorum sadece. Klasik stalk alışkanlığı işte

Sizde önünüze bakamamışsınız ama. Neden takip ediyorsunuz veya size haber getirenlere getirmeyin demiyorsunuz? Hadi onların bilmediğimiz bir derdi var diyelim, sizin dert nedir tam olarak?

Elimde değil stalk işte.

Üzerinden kaç yıl geçtiği önemli değil. Birkaç yıl yeterli gayet sadece psikopatça geldi onu merak ettim

Adamın ve ailesinin sosyal medya hesaplarını takip eden sizsiniz yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…