Kafayı bana takan görücü

Siz ben olabilir misiniz ?

Aynı dertten muzdaribim ve dün akşam konu açtım ben de. Biz de nişan olmuştu ama görücü usulüydü, güya o da çok seçici herkesi beğenmeyen bir tipti ama aylar geçmesine rağmen dediğiniz gibi sosyal medyadan laf sokmalar devam ediyo

Kimse bizim hödüklüğümüze katlanamıyor demiyorlar da kimseyi beğenmiyoruz diyorlar

Laf sokmak ne kadar dişil bir hareket. Erkekte katlanamıyorum. Mini cinsiyetçiliklerimden bir tanesidir.
Yok bence erkekler için daha çok geçerli bu . Şu yaşıma geldim belki iki kez laf sokmalı birşey paylasmamisimdir ama erkekler ya da kendini gelistirememis ergenler daha çok yapiyo bunu

Yok bence erkekler için daha çok geçerli bu . Şu yaşıma geldim belki iki kez laf sokmalı birşey paylasmamisimdir ama erkekler ya da kendini gelistirememis ergenler daha çok yapiyo bunu
Kusmuk ya. Iy. Laf sokan erkek mi olur?

Üzerinden bir kaç yıl geçmiş kafayı bana taktılar diyorsun ama sende kafayı ona takmişsin ki bakıp duruyorsun. Bir kaç aylık bir görüşme madem niye bu kadar önemsiyorsunuz engelle gitsin.

Seninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası. Hiç çekilmiyor

Birkaç yıl geçtiyise sosyal medyadan halen niye didikliyorsunuz milleti? Kafayı takan daha çok sizmisiniz gibi

Seninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası
Anasının babasının hesabı yok Allah'tan. Bosverin kuyruk acıları var ki yapiyolar. Gülüp geçmek gerek ama stalklamayi da bırakmak lazım o nasıl olacak bilmiyorum

Üzerinden bir kaç yıl geçmiş kafayı bana taktılar diyorsun ama sende kafayı ona takmişsin ki bakıp duruyorsun. Bir kaç aylık bir görüşme madem niye bu kadar önemsiyorsunuz engelle gitsin.
Önemsediğimden değil kaos zevkli oluyor şaka şaka

On bin kere yazmis diğer üyeler de "stalklamayin, bakmayın". Bitmiş gitmiş herhalde sizin de bir kuyruk acinız var ki kaç yıllık şeyi merak edip bakiyorsunuz, ne yazarlarsa yazsınlar sanane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…