Kafayı bana takan görücü

On bin kere yazmis diğer üyeler de "stalklamayin, bakmayın". Bitmiş gitmiş herhalde sizin de bir kuyruk acinız var ki kaç yıllık şeyi merak edip bakiyorsunuz, ne yazarlarsa yazsınlar sanane
Ben bakmıyordum başta ailemden söylediler vs. Öyle öyle gelişti ben ne takıcam. Bir şeyi gizleyemiyorlar. Birileri söyleyince illaki bakıyorsun. Taihte ilk stalk yapan ben değilim Allah aşkına

Üzerinden bir kaç sene geçmiş şeye sizin hala stalk yapmanız hiç psikopatça değil cidden.
Çünkü bana söylüyorlar hala ben de merak ediyorum. Biriyle düşmanca laf sokan bir insana psikopatça davranıyorsun denir. Bunu duyup da bakana denmez

Seninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası. Hiç çekilmiyor
Stalkladığınıza göre bal gibide çekiyorsunuz işte
Anlamadığım neden siz üzerinize alınıyorsunuz. Paylaşılanlar sizi tanımlıyor demek ki.

Stalkladığınıza göre bal gibide çekiyorsunuz işte
Anlamadığım neden siz üzerinize alınıyorsunuz. Paylaşılanlar sizi tanımlıyor demek ki.
Evet beni tanımlıyor zaten çok mu komik. Benim değerlerime saldırması sizi güldürdüyse ne güzel

Ciddiye almak mı.? Kafayı takmak mı?
İşte buna gülerimmm Allah iyiliğinizi versin

Engellerse nasıl mutlu olacak? Laf sokulmasından çok memnun. Beni unutmadılar kafasında ve bunu stalklamak olarak basitleştiriyor. Halbuki bence bambaşka sebeplerle bunu yapıyor.
bencede biraz psikolojik oldugunu düşündüm

uzun yıllar geçmişş üstünden milletin işi gücü yok söz paylaşacak

Hayatı fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Böyle yaşanmaz.

Bu cümleyi benim için değil kendiniz için tekrarlayın. Belki bir süre sonra işe yararda böyle şeylerden kurtulursunuz. Benim umrumda bile değil sizin ne yaşadığınız, kendinizi ne duruma düşürdüğünüz. Madem kaldıramayacaksınız yazılanları ve düşünceleri konu açmasaydınız.

Yoo ben kaldırıyorum siz niye sinirledndiniz ki şimdi

3 yıldır bir aileyi stalklamak hayatı ciddiye almak olmuyor mu?
Yoo bence olmuyor. Herşeyin bir sebebi olmak zorunda değil bazen sıkıntıdan da yapılır. Zaten ailem bana söyledi öyle baktım 3 yıldır düzenli bakmıyorum ilk kez söylediler baktım

Milletin işi gücü yok diyen de millete internetten laf sokanlar ahahah

Yoo bence olmuyor. Herşeyin bir sebebi olmak zorunda değil bazen sıkıntıdan da yapılır. Zaten ailem bana söyledi öyle baktım 3 yıldır düzenli bakmıyorum ilk kez söylediler baktım
Siz kendinize bile itiraf edememişsiniz ama kime sorsanız benzer cevaplar verecek. Bi şeyleri çekiyor işte farkında değilsiniz belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…