Ben bakmıyordum başta ailemden söylediler vs. Öyle öyle gelişti ben ne takıcam. Bir şeyi gizleyemiyorlar. Birileri söyleyince illaki bakıyorsun. Taihte ilk stalk yapan ben değilim Allah aşkınaOn bin kere yazmis diğer üyeler de "stalklamayin, bakmayın". Bitmiş gitmiş herhalde sizin de bir kuyruk acinız var ki kaç yıllık şeyi merak edip bakiyorsunuz, ne yazarlarsa yazsınlar sanane
Üzerinden kaç yıl geçtiği önemli değil. Birkaç yıl yeterli gayet sadece psikopatça geldi onu merak ettim
Çünkü bana söylüyorlar hala ben de merak ediyorum. Biriyle düşmanca laf sokan bir insana psikopatça davranıyorsun denir. Bunu duyup da bakana denmezÜzerinden bir kaç sene geçmiş şeye sizin hala stalk yapmanız hiç psikopatça değil cidden.
Stalkladığınıza göre bal gibide çekiyorsunuz işteSeninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası. Hiç çekilmiyor
Evet beni tanımlıyor zaten çok mu komik. Benim değerlerime saldırması sizi güldürdüyse ne güzelStalkladığınıza göre bal gibide çekiyorsunuz işte
Anlamadığım neden siz üzerinize alınıyorsunuz. Paylaşılanlar sizi tanımlıyor demek ki.
Sizide fazlasıyla üzgün gördüm.. Kaosun verdiği his bu olsa gerek.Önemsediğimden değil kaos zevkli oluyorşaka şaka
Ben de sizi kafayı bana takmış gördüm. Bu kadar ciddiye aldığınıza göre her şeyi şaka yapıyordum sadeceSizide fazlasıyla üzgün gördüm.. Kaosun verdiği his bu olsa gerek.
engelle gitsin
Hayatı fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Böyle yaşanmaz.Engellerse nasıl mutlu olacak? Laf sokulmasından çok memnun. Beni unutmadılar kafasında ve bunu stalklamak olarak basitleştiriyor. Halbuki bence bambaşka sebeplerle bunu yapıyor.
bencede biraz psikolojik oldugunu düşündümEngellerse nasıl mutlu olacak? Laf sokulmasından çok memnun. Beni unutmadılar kafasında ve bunu stalklamak olarak basitleştiriyor. Halbuki bence bambaşka sebeplerle bunu yapıyor.
Hayatı fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Böyle yaşanmaz.
Yoo ben kaldırıyorum siz niye sinirledndiniz ki şimdiBu cümleyi benim için değil kendiniz için tekrarlayın. Belki bir süre sonra işe yararda böyle şeylerden kurtulursunuz. Benim umrumda bile değil sizin ne yaşadığınız, kendinizi ne duruma düşürdüğünüz. Madem kaldıramayacaksınız yazılanları ve düşünceleri konu açmasaydınız.
3 yıldır bir aileyi stalklamak hayatı ciddiye almak olmuyor mu?Hayatı fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Böyle yaşanmaz.
Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuzYoo ben kaldırıyorum siz niye sinirledndiniz ki şimdi
Yoo bence olmuyor. Herşeyin bir sebebi olmak zorunda değil bazen sıkıntıdan da yapılır. Zaten ailem bana söyledi öyle baktım 3 yıldır düzenli bakmıyorum ilk kez söylediler baktım3 yıldır bir aileyi stalklamak hayatı ciddiye almak olmuyor mu?
Milletin işi gücü yok diyen de millete internetten laf sokanlar ahahahKendinizi ne kadar önemsiyorsunuz
Gerçi açtığınız konudan da belli neye şaşırıyorsam. Milletin işi gücü yok yıllar sonra hala size laf sokacak sanıyorsunuz jdjdj
Neyse hayatta başarılar size. Stalklamanıza devam edin
Fark ne biliyor musunuz? Ben kk yı kapatınca aklım sizde kalmıyor ama siz 7/24 beni unutamadılar diye kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz hdjdjMilletin işi gücü yok diyen de millete internetten laf sokanlar ahahah
Siz kendinize bile itiraf edememişsiniz ama kime sorsanız benzer cevaplar verecek. Bi şeyleri çekiyor işte farkında değilsiniz belki de.Yoo bence olmuyor. Herşeyin bir sebebi olmak zorunda değil bazen sıkıntıdan da yapılır. Zaten ailem bana söyledi öyle baktım 3 yıldır düzenli bakmıyorum ilk kez söylediler baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?