Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Birinin birine kıyafet anlamında karışması kapan diye baskı yapması
senin beynin yok
Nerede e giyilecek bilmiyorsun o yüzden ben senin yerine karar veriyorum demektir
Ayni şeyi açıl diye baskı yapan birine de söylerdim

Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....

Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik
Kendine bu hakareti reva mi görüyorsun
Ben olsam küfür eder kapatirdim telefonu

Sonuçta evimize misafir gelecek ben ordayken burda hazirlik yapacak kimse yok çünkü..
Yerinizde olsam evet şu gün geleceğiz diye haber verip gitmeyip odun gibi bekletirdim onlari
Ararlarsa da biriyle sozleneceksen kızın ailesine gidilmesi gerektiğini öğren sonra evlenmeye kalk derdim

Babanizin vefati yuzunden boslukta hissedip, sevgi ihtiyacinizi bu buyukbasla tamamlamaya calisiyorsunuz sanirim ama yapmayin, bu adam sizi gercekten sevmiyor, kendinize bu kotulugu yapmayin.

Konusmaya devam ederseniz barisirsiniz ama olusu olan bir gun delisi olan her gun uzulur unutmayin

Babam yeni vefat etti ...

Ayrılın.
Ne mecburiyetiniz var bu adama?
Bugün kapan diye baskı yapacak,kapanınca başka türlü baskılar yapacak,neden istemediginiz birşeyi sırf onun gönlü olsun diye yapacaksınız ki?
Size fikrini söyler,size de uyuyorsa kabul edersiniz,etmiyorsanız ısrar edemez yani.
Ayrıca sizi böyle görmüş,bu halinizle birlikte olmuş,bu neyin ısrarı?

Siz kapanmak istiyor musunuz o bile belli degil ki??? Istemiyorsaniz belki olur, kapanmak masrafli bunlara gerek yok. Istiyosaniz icinizden geliyosa bu ay bi iki parca dger ay 1 2 olur yani. Icinizden gelmiyosa zaten yapmayin ve yapamazsiniz. Bnm esimin ailesi komple kapali bn kot sort bikini. ki esim istemedi kapanmami.Suandan snra istese de kapatamaz bni cnku bn boyleydim ne soz verdim ne bisey

Bu kapanmanın manasını insanlar biraz değiştiriyor, kusura bakmasın kimse ama namaz kılmayan kuran okumayan üstüne tam makyajlı, topuklu ayakkabılı kadınlar kapanmış sayılıyor. Anlamadım bu nasıl kapanmak, ben açık olmama rağmen senden az dikkat çekiyorum arkadaş. Yine de kapanın lafım yok da kapalı sayılmanıza rağmen öyle davranışlar sergiliyor ki buraya yazmaya dilim varmıyor.

Sizin konunun altına dert yanıyorum diye kusura bakmayın, ama erkek arkadaşınıza söyleyin bakalım dini kendi tam yaşıyor mu da size baskı yapıyor. İslamda baskı yoktur, sizi de soğutmuş resmen. Birini dine yönlendireceksen bunu namaz kılmaya dua etmeye teşvik ederek başlayacaksın.

Konunuzu saptırmak istemem, tekrar kusura bakmayın.

O kadar konu açtın hepsi de bu çocukla alakalı ve olmuyor anlaşamıyorsunuz hala neden bu ilişkidesin?
Ayrılmak isteyince geri adım atıyor ayrılamıyorum diyorsun. Senin iraden yok mu? Kusura bakma artık ne dersen de bu ilişkiyi istemiyorum diyemiyor musun?

Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....

Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik

Ve bu lafın üzerine hala devam ediyorsunuz bu adamla, evleneceksiniz yani öyle mi?
Ne sanıyor bu adam bu işleri? Ocakbaşına oturmuş iki porsiyon adana siparişi veriyor sanki, şu hale bak.

Bir erkek istedi diye neden kapanıyorsun. Kendi istediğin gibi olmalısın. Başkasının normlarına göre yaşarsan mutsuz olursun.

Bi arap elbisesi al erkeklerin giyindiğinden sana aldım giy kapan de

Bu kafa yapisinda bir adamla mutsuz olursunuz. Net sekilde hic bir zaman kapanmayacaginizi, ayrica tatilde koyde kalmak istemediginizi soyleyin. Size gercekten saygi duyuyor ve seviyorsa bunlari en azindan kabul eder. Bu adam o kadar kendine guvensiz ki askere gittiginde birisini bulursunuz diye korktugu icin evliligi askerden onceye aldirmaya calisiyor. Bir de o arada da kapali olun ki kimsenin ilgisini cekmeyin istiyor. Eminim bu adamdan daha iyisini bulursunuz. Ayrica cok garantici buldum. Yuzuk isini sonraya birakiyor ki evlenmeyecekseniz gereksiz masraf olmasin. Hos isler degil.

İstemiyorum su an. Ama isinmaya calistim yapamadim ona söz de vermedim

Hayir o sadece görünüşte kapali olmami istiyor oyle diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…