- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Seni istemek için aileni ayağına mı çağırıyor?Bir de söz icin aileni memleketten cagir diyor görev yaptigimiz yere. Koskoca yaz geçmis söz yapmamisiz ailemi toplayıp getirecekmisim... Bu yaz bir sey yapmamamizin nedeni de evlilik teklifi etmemesi..
Seni istemek için aileni ayağına mı çağırıyor?
Neyin hazırlığı? Ne var ki sözde? Zaten ayrıl bundan boşver sözü falan.Çalıştığımız ille benim memleketim uzak. Bütün yaz bir sey yapmadik oraya gidince hafta sonu memleketime geri gelip soz yapmayı teklif etti . Ben de bu sacma dedim hazırlanmadan etmeden onlarla gelicem söz yapicaz. O zaman senin ailen gelsin dedi..
Neyin hazırlığı? Ne var ki sözde? Zaten ayrıl bundan boşver sözü falan.
Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....
Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik
Devam edecekmisin peki ne yapmayı düşünüyorsun?
Bir de söz icin aileni memleketten cagir diyor görev yaptigimiz yere. Koskoca yaz geçmis söz yapmamisiz ailemi toplayıp getirecekmisim... Bu yaz bir sey yapmamamizin nedeni de evlilik teklifi etmemesi..
Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....
insan kendine bu kadar hakareti reva görmemeli..
çok mu çaresizsin ille evlenmen mi gerek?
Ayrildik ama tartışmaya devam ediyoruz bos bos
Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?