Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Seni istemek için aileni ayağına mı çağırıyor?

Çalıştığımız ille benim memleketim uzak. Bütün yaz bir sey yapmadik oraya gidince hafta sonu memleketime geri gelip soz yapmayı teklif etti . Ben de bu sacma dedim hazırlanmadan etmeden onlarla gelicem söz yapicaz. O zaman senin ailen gelsin dedi..

Neyin hazırlığı? Ne var ki sözde? Zaten ayrıl bundan boşver sözü falan.

Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....

Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik

Bu adam kendine eş değil kullanacak, söz geçirecek birini arıyor bence. Neden onum zoru ile kapanıyorsunuz? Taviz vermeyin hiçbir şekilde. Başta etek giyerken gördüyse sizi yine mini etek giyin. Sonuçta böyle kabul etmişti. Sizde de hata var ki izin vermişsiniz bu konuda. Genel anlamda ilişkinizde bir baskın olma sorunu var. Size saygı duyulmuyor.

Son bir gelisme, diyorum ki madem neden kapalı birini bulmadin, sagini solunu açmaya bu kadar merakli oldugunu bilmiyordum dedi....

Ya saka misin neremi acmisim.. Beni gorseniz cogu zaman tişört bile giymiyorum sadece basim acik

Devam edecekmisin peki ne yapmayı düşünüyorsun?

Sana verebileceğim tek tavsiye hayatta kimseye kendini ezdirme. Sen işi gücü olan yetişkin bir bireysin ve kararlarını kendin verebilirsin. Hayatta kimsenin sana ne yapman gerektiğini söylemesine ihtiyacın yok. Annen baban seni elin oğlunun gönlünü hoş tut diye doğurmamış.

Beyefendi daha sırf senin gönlünü hoş tutmak için yemeğe götürüp, bir yüzük takıp evlenme teklifi dahi etmezken ve bunu sana çok görürken gelmiş senden gelecekteki tüm hayatını etkileyecek bir karar vermeni istiyor.

Vay anasını özgüvene bak paşamdaki

Sizi balamir nickli üyeye acayip benzetiyorum. Allah sonunuzu benzetmesin.
Ona dinletemedik evlendi 1000 pisman. Insallah sen aynilarini yasamazsin

Siz bu kadar değersiz misiniz? Niye kendinizi bu adama layık görüyorsunuz?

Sen ne zaman istersen o zaman kapan sevgilin için degil. İçinde yoksa eğer kapanınca kendini hapiste gibi hissedeceksin şimdi onun isteği üzerine kapanirsan yarın öbür gün bu istekler hic bitmeyecek inan. Kendi inandigin şeyi yap başkalarının değil.

Bence erkek arkadaşiniz bastan israr etmekte hatali... sizinle flört ederken açıktinız sonradan nededegiştirmek istiyor?
Evet ben de dikkat ettim kapalı kıyafetler daha pahalı.
Ama kendinizi kasmayın. Bu karar bir süreç. Ha diyince olmaz zaman gerekir. Erkek arkadaşınız cok tahammulsüzmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…