Kafayi Benim Kapanmama Takmış

Kimse için kapanma
Yoksa bu yükün altından kalkamazsın .
Kapanmak buyuk bir sorumluluk .
Bende açıktım ama ben kendı isteğimle kapandım .
O halde ilk zamanlar o kadar zorlandım kı .

Cok uyuz oluyorum bu tip erkeklere.kapalı olmayı bu kadar önemsiyorsa sevgili ya da eş seçimini de ona göre yapmalı.değiştirmeye çalışmak cok yanlış.istemediğin hicbir seyi yapma çünkü ileride mutsuz olursun pişman olursun.diyelim ki müstakbel eşini mutlu etmek dırdırından kurtulmak için örütünürsen evlenince birkaç yıl sonra sorunlar yaşadıkça ben bu adam için örtündüm demeye baslarsın açınmak isteyebilirsin.ki bi ört bi aç hic hoş degil bence.

Ya bı adam sevdiği kadını neden kendi istediği kalıba sokmaya çalışır ki seni sen olduğun için sevicek birini bul tamam isteyebilir kapanmani fakat nazikçe şöyle dayatma yapması pas geç gitsin bu gün kapandin diyelim yarın hangi kalıba solucak bakalım senii

Bana surekli evlilikten bahseden o anlamiyorsunuz.. bahsediyor ama icraat yok.
Çünkü sen, en baştan evlenirsek seninle çıkarım demişsin ya sözle ya davranışla.

Ciddi bir ilişkiyi istemekte haklısın, yöntem yanlış.
Kaçan kovalanır.

Şu an o kaçıyor, sen kovalıyorsun evlenmek için.

Bana böyle yapılsa ilk günden ayrılırdım. Kimse beni inanç konusunda zorlayamaz. Yok şöyle, yok böyle, o ısrar etti, o evlenmek istedi vs vs. Hiçbirinin anlamı yok, hepsi boş. Evlenmemen gerek, bin defa ayrılman ve barışmaman gerekirdi ama devam ediyorsun. Haklı olman veya ayrılman gerekip gerekmediğinin ne önemi var. Sen illa evleneceksin yani neyi düşünüyorsun.

Örtünmek Allah in emri,olursa onun rızasını kazanmak için yapılır,sevgiliyi tatmin etmek için değil.Hazir olduğunuzda,kendi rizaniz ile olur İnşallah.Bizde esimle evlenmeden konuştuk benim ailem kapalı insanlar olduğu için ben ileride kapanmak istediğimi anlatmıştım zaten.Sonra da bir kaç kez kapanmami istediğini ama kendimi hazır hissettiğimde yapmamı,o istiyor diye yapmamı istemediğini belirtti.Ve istediğim,kendimi hazır hissettiğimde kapandim,çok şükür.Baskasinin durtmesi ile yapılan iş uzun süreli olmaz kendi rizaniz önemli.Ayrica başınız sağolsun,Rabbim sabır versin size ve ailenize.

Hatalı falan değilsin kapalı insan istiyosa kapalı insanla beraber olsun sende onun lafıyla kapanma o zaman hiç bir anlamı yok kapanmanın onu Allah için yapmalısın bu arada başın sağolsun

İçinizden gelmeyen hiç bir şeyi yapmayın.
Israrlarla kapanılmaz. Kapansanız bile olmaz.
Dinde zorlama yoktur bunu söyleyin sevgilinize.
Kapanmak istemiyorsanız kapanmayın.
Konunuz da %100 haklısınız.

Israrla olmayacak adam hakkında sorular sorup aynı cevaplara rağmen erkek arkadaşını farklı farklı göm. Sonra da ne yapayım de. Bence yazdıklarını sakin kafa ile okusan o adamda evlenmezsin. Ama bence evlen de açacak yeni konuların olsun. Her şeyime ksrışıyor. Hofffff hep kaynananın yanındayız vs vs vs

Bir yıl boyunca eşimin ailesiyle en fazla 15 gün geçiricim o da bayram diye. Öyle çok aramam sormam da. O da ara veya gidelim demez çünkü baştan tavrım netti. Sonra zaten bir sürü sıkıntı yaşadık şimdi hep benim dediğim oluyor

Küçük tavizler büyük tavizleri getirir ki bu bence öyle küçük de değil.İyi düşünün sonra ardı arkası kesilmeyen isteklerde gelebilir.Ayrıca dua etmek için kapanmanız şart değil ki Babanıza dua edebilirsiniz.Başınız sağolsun...

Bence siz de ona şart koşun, sen kapanırsan kapanırım deyin. O da türban ve entari giysin. :-D

Yavrum sen niye izin veriyosun buna?kapanip kapnmama sen karar verirsn erkek arkadasta kim oluyo.ben kocama bile bu hakki tanimam ister kapanirm ister acilirim kocam karisamaz.kimse allah ile benm arama giremez nett

Sevgiliyken açık iyi de karısı mı kapalı olsun istiyor ? Ailesine açık kız tanistirmaya mı utaniyor ? Nerden baksan tutarsız bir davranış. Bu arada bu adam madem bu kadar muhafazakar sevgilisi niye var nikahsız bayanla niye görüşuyor? Eşimin annesi de kapalı ama ne sevgiliyken ne evliyken böyle birşey yasamadım

Tesettür Allah için olmalı.Sevgilin kendini çok öenmsemiş. AYRIL..Kimse kimsenin açıklığına kapalılığına karışamaz Çok hadsiz buldum.Sen aklı selim fikri hür bir insansın ne zaman kapanacağını sen bilirsin ayrıca Rabbiminde içine bir sıcaklık vermesi lazım.Kapandıktan sonra yapamadım açılayım olmaz. Başın sağolsun bu arada.

Öncelikle başınız sağolsun. Açık insanla sevgili olup kapanmasını veya kapalı giyinmesini istemek oldukça gülünç bir durum. Seviyorsan karşındakine bu denli karışmaz, değiştirmeye çalışmazsın. O sizi değil, sizin görünüşünüzde ama kendi istediği zihniyette birini sevmiş. Ve ne kadar ayrılıp barışırsanız ne kadar söz verse de değişmeyecek bu. Kendinize bu eziyeti yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…