Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Hayatta bırakmam çocuğumu. Niyeti iyi de olabilir ama sürekli öp öp nedir yani. Zaten ülkede pedofili almış basinı gidiyor.

bizim eve misafir gelse cocuguyla annem kardesime güvenmediğinden degil ama kesinlikle yalnız bırakmaz .

Kreşe çok hasta olduklari ve sabah aksam mesai gibi ev dışında olacak diye mesafeli durmuştum, ama ev içinde başka başka şeyler olabilirmiş Allah korusun..
Kreş daha avantajli hem eğlenir hem el becerisi gelişir hem daha güvenli .O eve yinede göndermeyin acabayla kafam bulanacağina gönül rahatliyla gözünüz arkada kalmasin ..

Evet inş o evden vazgeçtik. Kreş olacak kararıMız. İnsan duygusal yaklaşıyor bazen kıyamıyor daha çok korunaklı olur sanmistim ama Allah gösterdi çok suKur.

Kreş için belki erken bir yaş ama ben çalışsaydim ve anneanne ve babaanne bakamayscaksa kresi tercih ederdim.. ya da evimde baktirmayi bakacak kişinin evinde cocuk erkek ya da kız yas önemli değil olmasını istemem

Kreşe çok hasta olduklari ve sabah aksam mesai gibi ev dışında olacak diye mesafeli durmuştum, ama ev içinde başka başka şeyler olabilirmiş Allah korusun..
canım merak etme inan kres dha ıyı bence evet hasta oluyorlar ama grip soğukalgınlığı allah amansız hastalık vermesin benım yavrum ılk senesı cok hasta olmustu ama öyle aman aman bi durum yoktu cok sukur.bu senemizde de cok sukur ıyı.bunyesı kuvvetlendi. hem orada bı duzenlerı oluyor bellı baslı seylerı öğrenıyorlar. şimdi ıkıncı yavruma hamıleyım onuda 2 yıl bakıp 2 yasında krese verıcem kısmet olursa.

ben de yerinizde olsaydım çok tedirgin olurdum.. kreş düşünün bencede kısa bir sürede iyi bir bakıcı da bulamayabilirsiniz ve bakıcının da ayrı sıkıntıları oluyor.. evet çok hasta oluyolar benim kızım da bu yıl başladı ondan biliyorum ama bir yandan da çok eğleniyor bir şeyler öğreniyor ve tüm gün yaşıtlarıyla olduğu için de çok mutlu..

Zaten yaz dönemine giriyoruz yavaş yavaş çocuk kreşe daha iyi uyum sağlar çok fazla hasta olmaz,eylüle kadar alışmış olur kreş ortamına sadece çok düzgün iyi bir kreş bulun.

Degil cocugumu baktirmak o aileye bir daha oturmaya bile gitmezdim.ne demek op op diye cocugu zorlamak.gozunun onunde bu kadar rahat davraniyor.sen sabahtan aksama kadar yoksun aklun onda kalmiyacak mi kizina birsey olsa nerden haberin olcak yavrucak kendini de koruyamaz ki.bir kiz annesi olarak yaziyorum bunlari.

Haklisinuz,
aklım kalmaz olur mu hic? Ev taşıma için satış islemleriMiz filan vardı, hepsini iptal ettim. Açıkçası oturmaya bile gitmeme sozunuze de sonuna kadar katılıyorum, ne derece yapabilirim bilmesem de mümkün olduğunca kısıtlayacağım. Kreş deneyecegim inş. Dun gece ufak bi şok yaşadım ne oluyor anlamlandiramadim, ama şuan daha net düşünebiliyorum çok şükür. Tesekkur ederim cevaplarRicin.

Eşim çay bahçesinde oturuyorken tatlı almıştı yan masadan da çocuk baktı eşim "al bir tane sen de" dedi. Çocuk da çekindi alamadı eşim ısrar etti alsana diye. Tamam istemiyormuş ısrar etme diye müdahale ettim ben bile. Eşim de hepsini sen mi yiyecen bir tane alsın dedi. Ama derdim tabiki tatlı bitmesin değil. Ben olsam rahatsız olurdum çocuğuma bir yabancının tatlı vermesinden. Eşimse gayet iyi niyetli canı çekmiştir diye ikram ediyor tabi. Annesi geldi aldı çocuğu yanımızdan tahmin ettiğim gibi.

Valla ne hale geldik , öp demeyi geç bundan bile rahatsız olunabiliyor. Aileler de haklı , neler okuyoruz neler duyuyoruz...

21 yaşında çocuk bunu akıl edemeyebilir yanlış anlaşılır diye ama ikaz da edilmez ki. Odaya bilerek götürmemiş de olabilir , çocuk peşinden gitmiştir belki ama içim rahat etmezdi benim artık.. başka birini ayarlamaya çalışın derim

Uyarsam yada acık bir tepki versem eminim benin çok art niyetli olduğunu söyleyip içinden çıkacaktır. 21 yasında çocuk değil artık adam benim gözümde.

Kreş tecrübeniz olduğu için mesajınız içine su serpti. OgluMu gönderdiğim ana okulu ile görüştüm, kizimdan 6 ay büyük cocuklar varmış şuan, benimkine küçük filan dediler ama inş. Sorunsuzca kabul ederler ve inş. Memnun kalırız. En azından oğlum okula başlayana kadar birlikt gidip gelecekler, alışma dönemini de boyle daha kolay atlatırız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…