- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
Eşinle sıkıntı yaşamıyor musun peki?1,5 yila çok mu sevdin çocuğu.. Ben sana birşey diyim mi eğer sevgilin anne kuzusuysa seninle evlilikte mutlu olan zor hatta ailenin Burak o çocukla evlenme derse sözünü dinle pişman olma.
Kaynananla aran zor sen mesafeli olmak istersin sevgilin laf eder neden anneme yakin olmuyorsun vs.
Bende uzak duruyorum alt usteyim geçenlere aşure dagitmadigim için kaynanam gucendi yemeğini kendiniz yeyin dedi bende II dedim böle olsun yaparim ben kocama yemek dedim. Kocam da bana onlardan uzak durma diyor ben hala mesafeli davraniyorum mesafeli olunca kafam çok rahat hissediyorum
Benim eski ilişkimde böyle bir durum yaşamadımanlattıkça sanki benm eski nişanlımı anlatıyosun gibi o kadar boşboğazdı ki ortalığı hep o karıştırırdı.
Annem diyo ki dar giyiniyomuşsun, annem diyoki niye aramıyorsun, annem diyorki böyle yapın... Böyle uzzayıpp gidiyordu yani.
27 yaşına giriyorum valla bende öyle dedim sen böyle diyorsun ben daha da çekiniyorum geriliyorum
Dediklerinizi bende düşünüyorum fakat tecrübesizlik onda ki diye bahane yaratıyorum kendi kendime. Böyle yapıyosun kırılıyorum diyorum hiç eleştiri kabul etmiyosun diyo ne alakaysa. Ki kendisi 35 yaşındaTabi ki canım. Eğer seni ileride hayatında görmek istiyosa şimdiden bunlara mahal vermemesi gerekiyo. Annesi alınganlık yapabilir hadi. Bunu sana duyurmadan halletmesi gerekiyo. Yani zamaninda benim de alevi bi arkadaşım olmuştu. Dediğin gibi bayram falan kutlamiyolardi. Birbirimize bayram mesajı bile yollamazdik. Hepsi aynı gelenekte değildir muhtemelen ama bunların yanlış bilinmesi yanlış anlaşılmasi çok normal. Sevgilin ne diyo acaba annesi böyle şeyler söyleyince?
çok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana
onun gerekçeleri neymiş peki?Benim eski ilişkimde böyle bir durum yaşamadımçok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana
Gelin getirdim sana anne diye beni tanıştırana ne demeli?Kaynana derken?
Her flört ettiğimiz adamın annesine kayınvalide mi diyorduk?
Daha nişan bile yokken kadıncağızı kaynana statüsüne koyduğun için sevilmiyor ve istenmiyor olabilir misin?
Benim eski ilişkimde böyle bir durum yaşamadımçok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana
Hangi konuda gerekçeleri?onun gerekçeleri neymiş peki?
O derece mi yabundaki amaçta senin o aileye kendini kabul ettirmek için bişeyler yapmanı sağlamak. daha çok aramak, daha çok gitmek gelmek, sözlerinden çıkmamak, her dediklerini yapmak gibi..
ben tüm bunları yaptım ve daha fazlasını, ama son dediği laf 'sen ne yaptın ki? sevdiremedin kendini' oldu. Kıymet bilen olmadı yani. Ahh o kadar pişmanım kii keşke ilk duyduğum lafta 'bende zaten senin aileni beğenmedim hadi güle güle' diyip tekme atmadığım için
annesinin seni istememesi konusunda.Hangi konuda gerekçeleri?
Söyledim hatta son yazışma böyleydiayrıca eksiye oturtmuşsa eğer annesi
"sen neler yapıyorsun + ya çevirmek için sonuçta ben ailenizden değilim benden birşey bekleyemez demek ki sen savunamıyorsun" diye üste çıkardım yerinizde olsam
Bu benim görüşüm diyor. Sevdirceksin kendini düzeltceksin aranı diyor. Eksiye düşme sebebim uzak durmammış hiç arayıp sormamammış.annesinin seni istememesi konusunda.
yani siz daha evlenmeden bu çatışma varsa ve sevgilin böyle bir dayatma içindeyse zor işin.Bu benim görüşüm diyor. Sevdirceksin kendini düzeltceksin aranı diyor. Eksiye düşme sebebim uzak durmammış hiç arayıp sormamammış.
Nasıl bir tutumda olmalıyım hiç bilemedim.yani siz daha evlenmeden bu çatışma varsa ve sevgilin böyle bir dayatma içindeyse zor işin.
"sevdireceksin kendini" falan demesi çok irrite edici.
Sen ne diye gittin tanışmaya?Gelin getirdim sana anne diye beni tanıştırana ne demeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?