Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

anlattıkça sanki benm eski nişanlımı anlatıyosun gibi o kadar boşboğazdı ki ortalığı hep o karıştırırdı.
Annem diyo ki dar giyiniyomuşsun, annem diyoki niye aramıyorsun, annem diyorki böyle yapın... Böyle uzzayıpp gidiyordu yani.

Eşinle sıkıntı yaşamıyor musun peki?

Benim eski ilişkimde böyle bir durum yaşamadım çok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana

27 yaşına giriyorum valla bende öyle dedim sen böyle diyorsun ben daha da çekiniyorum geriliyorum

Benim kocamda malesef sizin erkek arkadaş gibi mesafeli olmak istiyorum ama ona bile müsaade etmiyorlar uç gün gitme neden gelmiyonuz gitmiyonuz arayı sormuyosunuz başlıyorlar hemen kocam da içli dışlı olalım büyük aile olalım taraftarı ama kıskanç görümcem ile kavgalarından ve en son kavgamdan sonra mesafeyi net koydum gitmiyorum eşim kavgayı bile bilmiyo neden gitmiyosn derse cevabın hazır

Dediklerinizi bende düşünüyorum fakat tecrübesizlik onda ki diye bahane yaratıyorum kendi kendime. Böyle yapıyosun kırılıyorum diyorum hiç eleştiri kabul etmiyosun diyo ne alakaysa. Ki kendisi 35 yaşında

çok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana

adam resmen simdiden bahaneler yaratıp ayrılmaya yol yapıyor
siz de deseydiniz sen benim ailem için yoksun bile sen ne yaptın benimkiler için

Benim eski ilişkimde böyle bir durum yaşamadım çok kırıcı oluyor ya annem seni kafasında negatif olarak oturtmuş diyor eksidesin diyor seni istemiyor gibi diye bir cümlede kurdu bana
onun gerekçeleri neymiş peki?

Kaynana derken?
Her flört ettiğimiz adamın annesine kayınvalide mi diyorduk?
Daha nişan bile yokken kadıncağızı kaynana statüsüne koyduğun için sevilmiyor ve istenmiyor olabilir misin?

ne kadar samimiyet o kadar hafife alınırsınız...
sevgiliniz söylesin dursun...
ayrıca bir iki defa hediye aldıysanız tamam ama sürekli hediye gönderiyorsanız hep beklerler... zamanla keriz yerine koyarlar, yapmayın

Kaynana derken?
Her flört ettiğimiz adamın annesine kayınvalide mi diyorduk?
Daha nişan bile yokken kadıncağızı kaynana statüsüne koyduğun için sevilmiyor ve istenmiyor olabilir misin?
Gelin getirdim sana anne diye beni tanıştırana ne demeli?

bundaki amaçta senin o aileye kendini kabul ettirmek için bişeyler yapmanı sağlamak. daha çok aramak, daha çok gitmek gelmek, sözlerinden çıkmamak, her dediklerini yapmak gibi..

ben tüm bunları yaptım ve daha fazlasını, ama son dediği laf 'sen ne yaptın ki? sevdiremedin kendini' oldu. Kıymet bilen olmadı yani. Ahh o kadar pişmanım kii keşke ilk duyduğum lafta 'bende zaten senin aileni beğenmedim hadi güle güle' diyip tekme atmadığım için

ayrıca eksiye oturtmuşsa eğer annesi
"sen neler yapıyorsun + ya çevirmek için sonuçta ben ailenizden değilim benden birşey bekleyemez demek ki sen savunamıyorsun" diye üste çıkardım yerinizde olsam

O derece mi ya

ayrıca eksiye oturtmuşsa eğer annesi
"sen neler yapıyorsun + ya çevirmek için sonuçta ben ailenizden değilim benden birşey bekleyemez demek ki sen savunamıyorsun" diye üste çıkardım yerinizde olsam
Söyledim hatta son yazışma böyleydi

Eklentiler

• image.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu benim görüşüm diyor. Sevdirceksin kendini düzeltceksin aranı diyor. Eksiye düşme sebebim uzak durmammış hiç arayıp sormamammış.
yani siz daha evlenmeden bu çatışma varsa ve sevgilin böyle bir dayatma içindeyse zor işin.
"sevdireceksin kendini" falan demesi çok irrite edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…