- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
yok arkadasın ucaga bınene kadar ozur dıle benden dıyodu bende dılemıycem dıyodum falan , yanı onu cıddı olarak kovmadıgımı bılır benı tanır , sınırlendım soledım , ama sonra kapısına kadar gıttım sınırlndım dedım bumu yanı bıtermı bole
annesınden bıle ozur dıledım ya duşmedığım hal kalmadı kadın bana sen gorursun dıo ben kocamı sevıyorum dıye tamam anne falan dıyorum bundan sonra zor toparlanır ıse mı gırsem acaba tekrar
15 gun boyunca özür diletti bana , en son aldığım duyuma göre aramızı yapan kısı benı. enşştem olur na sevıyorum ama saygısızlaştm falan demiş, kesınlıkle doner bıraz kafa dınleyın dedı ama ben annesınden duyduklarımı unutamıyorum kac kere herseyı annene anlatma dedım babalları yok kadın tek buyutmuş bnları valla nasıl bir ilişkileri var bılmylrum kayınvalıdemden de ızur dıledım haksız oldugumdan degıl he sırf kaybetmyım kocamı dıye ama ıyıce sımardılar
ah eşime keşke soledıklerının hepsini anlatabilseydım ben hep annendir benm de annem ama bıze karışmasın dedım sureklı buraya gelın deyıp duruyordu ne bıleyım orda rahat edemedım , kadın bana ozel bısey yapmasada kredı kartlarımıza kadar karısıyordu kocamda haklısın anne bıttı anne gıbı sacma konusmalar yapıyordu , sakın olmak lazmdı belki ama yapamadım bende , anneler hep karısıyo sanırım ben hep kendı paramı kazandım ve karıstırtmadım ve hatamı bılıp de gıttım zaten anne dedım benm tek derdım bu dedım mudahaleyı sevmıyorum dedım kadın bana ben senı ıstemeseydm basta ıstemezdım dedı oğlum benı ıstemeyenle zaten evlenmez dedı falan amannn ne bıleyım ıstebana göre suçlu sizsiniz..
kıskançlık ve annesi yüzünden resmen o dillere destan aşkınızı yerle bir etmişsiniz.
annesinin söyledikleri aklından çıkmıyor ve herşeyi annene anlatma demişsiniz ya .. siz bu dediklerinizi yapabildiniz mi acaba ? biraz özeleştiri yapsanız..??
sizin kv hakkında dedikleriniz de o kadının aklından çıkmıyordur emin olunayrıca kv ile aranızda gecen herseyi niye eşinize anlattınız sürekli..
bu ne kısır döngü... yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ben kv nizi haklı gördüm.
kıskançlık da ileri boyutta ise uzmandan destek alsanız iyi olur.
Senın o kaynanan cok fena bellı bellıkızlar merhaba,
kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr
Gidecek olanın önünde dağ olsan duramazsın,rabbim hakkında hayırlısını versin.allah agüven.elinden geleni yapmışsın.
Bence fetıh suresını oku aha bak bugun cuma ezanlar okunuyo hayırlıysa gelsın ısallah
dogru soyluyorsun canım Allah bızım goremedıklerımızı goruyor mutlaka ona sıgındım zaten hata ettım Allahıma dua ettı. sevıyorum cok acı cekıyorum ısteyerek kotu nıyetle yapmadım bısey ama erkeklerın aklı cocuk aklı gıbı bence ne bıleyım kızlar ıcım yanıyorıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?