kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

anlattıklarınızdan yola çıkarak burda kv pek suçlu görmedim açıkcası evet para göz olmaları zor birşey bilirim benim kv alışveriş fişlerimi kontrol ederdi. alışverişten gelince kıtlıktan mı çıktınız vs bir sürü laf derdi. hiç kulaklarımı tıkadım geçtim bir dedi 2 dedi 3 dedi sonra sustu. bende evlenmeden önce paramı tek başıma yerdim kimseye hesap vermezdim zoruma gitti evet ama hiç ona belli etmedim açıkcası.

kv şu an eşinizi dolduruyor olabilir evet ama bu konuda da haklı olarak görüyorum çünkü düşünseniz ya eşiniz kimbilir neler anlattı kadına. siz böyle birşey duysaydınız ne yapardınız. he ayrıca benim kv sürekli onlarda kalmamızı istiyordu 1 sene boyunca her gün aynı şeyi duyduk biz ama istediği olmadı ve artık söylemiyor.
eşinizin durumu da zor kusura bakmayın ama eşinizi kendi evinizden kovmuyorsunuz ailenizin evinden kovuyorsunuz ailenizde buna şahit oldu bir erkek için çok gurur kırıcı birşey bu.

yalnız sizn bu kadar çabanıza ses çıkarmamasına kızdım açıkcası. istemiyorsan istemiyorum de ya da rahat bırak beni kafamı dinlicem de ama birşey de sessizlik bir insana verilebilecek en büyük cezadır ve eşiniz şu an sizi cezalandırıyor. siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız bundan sonra yapılablecek birşeyiniz yok. sessiz kalmak haricinde aramalarınızı sormalarınızı gitmelerinizi herşeyi kesin ve köşenize çekilin. bırakın eşinizi kendi haline şu an nasılsa peşimden koşuyor az daha süründereyim diye düşünüyor olabilir.

bir de eşiniz size geri dönse bile ailenizin evinde yaşamak istemeyecektir. sizi kendi annesinin evinde yaşama koşulunu koyacaktır. Bu konuda kendinizi de alıştırmaya bakın derim ben . sonra bi de eşim böyle dedi ama istemiyorum orda yapamam diye psikolojinizi bozmayın.

ne anneme bir laf söyletirim, ne eşimin annesine bir laf söylerim. yok mu beğenmediğim huyları var ama o onun annesi, benim annemin de beğenmediğim huyları var. nasıl annem kırılmasın diye birşey söylemiyorsam eşime ima bile ettirmiyorsam, eşimin annesi hakkında da böyle şeyler ne konuşurum ne ima ederim. herkesin annesi kendine kutsaldır.

neden yurt dısına gıdene kadar kv ıle degılde kendı aılenızle yasamaya basladınız?

ailemın tanında olmadı bunlar kendi aramızda tartıstık ama sımdı tabı kovulmasını da yedıremıyordur kendıne , ben yapamadım arayı kuramadım o da kuramadı ne yazıkkı , bole olmasına gerek yoktu cok üzülülyorum

neden yurt dısına gıdene kadar kv ıle degılde kendı aılenızle yasamaya basladınız?

benım orda kımsem yoktu bırde ılk evlendığımzde 15 gun kaldık yanınd sonra ben cok sıkıldım gel annenlere gıdelım dedı sonra hamıle kaldım dusuk yaptım 1 ay sonra kayınvalıdem gızlıce kocama oğlum cok zor olucak senn ıcın demış odu patladı kadının duyunca, benı ıstemedığını hep hıssettım ama engel olamadı oğluna sımdı butun kozlarını oynuo olabılır , ben ıkısını de t anımıyprum tanıdıgım kocam gıdıp bana ole bole yaptı kıskanclık yaptı kafayı yıcem demış kadın ole bı anlattıkı ben mıyım bu dedım sanırsın hıc ıyı bı gun yasatmamısım, izmirde yasamak ıstemedıgımı solemiştim ilk görüştüğüğzde kabul etmıştı sonra gıtmek ıstemedım anlayışla karşılad tamam dedı ben sanaa ev acmadım olsun dedı ama annesı durmadı sureklı ozledım gelın gelın tamam anne gelıcez dıyorduk surekli problem cıkmaya basladı bılmıyorum ıste ole

Hanginiz kadın hanginiz erkek anlayamadım evden kovulan adamıı anne evinde bulup kapısına dayanıyorsunuz.
Peki neden kovdunuz o zaman ?
Eşiniz biriktirmiş herşeyi.
Siz şimdi herşey bir anda olmuş gibi anlatıyorsunuz ama uzun bir süredir kavgalarınız var.
Ve kavgaları neticelendiren şey ise evden kovmanız olmuş,kendinizi onun yerine koyun sizi evden kovdu eşiniz ne yapardınız ?
Eşiniz haklı mı haksız mı bilmiyorum ama evden kovma hadisesi onu koşulsuz haklı kılıyor.
Ben siz, dominant dediğim dedik biri olarak gördüm,madem böyle birisisiniz bırakın peşini..
Eğer sizi seviyorsa o gelsin konuşmak anlaşmak istesin,yuvasını kurtaran kadınsa kendinize biçtiğiniz rol o zaman yanlış rol seçmişsiniz derim.
Çünkü diyelim barıştınız yine kavga çıkacak değişecek mi kayınvalideniz sizonu kabullenebilecek misiniz ?
Hayatı lisede üniversitede yaşanan trip atmalı aşklar gibi sanıyoruz kovarım gelir ,sırtımı dönerim yalvarır.
Aynı taktiği uygulayan binlerce kadın var,halbuki o kadar tehlikeli ki..
Kocamı evden ne zaman kovarım biliyor musunuz ?
Beni aldatır veya şiddet uygular ancak bu şartla kovarım.
Yoksa o ev benim olduğu kadar onun evi de ne hakla kovarım evden..
Saygılı medeni davranışlar bekliyorsunuz eşinizden haklı olarak ama siz öyle davranmamışsınız ki.
Eee kayınvalideniz de pası görüp golü atmış.

Son düzenleme:
canım sadece sakin ol.. ve dua et... bak nasıl herşey yoluna gircek...

Tatlim anliyorum seni, zor günler geciriyorsun. Tv ac izle, kitap oku, örgü ör, birileriyle konus, kurabiye pasta vs yap. Komik gelecek ama gercekten ise yariyo bunlar.yada disari cik gez. Evde oturarak, arayarak bir sey elde edemezsin. Senden haber alamayinca o meraklancak bu sefer :)

ya pişmanım zaten bırkez bole bişi oldu hemen pişman oldum bu sebeple mevzu fazla uzadı tamam ben yaptım ama kocam ve aılesı toparlamak ıstese yardım ederlerdi bılmıyorum ben hatamın bedelini 15 gundur edıyorum amamocamı tanımıyorum kı ben suan, onun bana her hakaretı ldu sanmayın kı ben bu durma durduk yeregeldım ama onarı anlatmıyorum nedır kı tartısmaları onemsemedım gecer dedım gecmedı

ben benı sevdıgıne ınancımı yıtırdım o yuzden bu haldeyım bndan sonra toparlanması zor. bı yola gırıldı , o yuzden bu hallerım benm de kımsenın yuzune bakacak halm kalmadı onun da , ama bılıyormusun ben cok sevmıstım kafamı dagıtmak ıcn bana cıkıp senı ıstemıyorum yada kafa dınlemeek ıstıyorum demesı lazım hayatımı da cızemıyorum kı yoluma bakamıyorum

böyle saçma sapan bişi olmaz.kocan bi bunalmıştır.evden kovmalar falan kaldıramamıştır.
gitmiştir annesine, durumuda anlatmıştır bi şekilde.
sonra annesi demiştir ki;
"oğlum sen bu kızı seviyorsun, ama bak sana neler söylemiş.
olmaz böyle.sen bana bırak verelim dersini.aklı başına gelsin."demiştir.
o da "tamam annecim." demiştir.kenara çekilmiştir.

bukadar cesaretlı olamazdı dıye dusunuyorum ders vermek nıyetınde olsa gercı amnesı zaman verın bırbırımıze ben ona 3 ay zaman tanıdım kendımce duzelırse duzelır dedı dıyor ama ben ınanmıyorum cunku butun kapıları kapattı ramıyor sormuyor anlamadım kı ben bole iş mi olurnya

benım kocamın tarzı bu degıldı bana onu bunu yaptı yuzunu gormek ıstemıyorum demeler bende bılmıorum ne olucak

ne gibi kıskançlıklar yaptnz aşık olan adam bu şklde bişey yapmz yani bişeylern çok zoruna gtmş olması lazmm problmn cddi olması lazm enteresan açıkcası .bnce sz hç sesinizi çıkarmyn gelicektr elbt nereye kdr daha yeni evllisinz bu sebeplerdende oyle çocuk gibi kaçılıp gidilmz

işte.
kocan baya bi anneci sanırım.annesi öyle söyleyince, oda tamam demiştir.
seninle de konuşmuyor sanırım.o bişi söylemiyor.
bunu yapmasının nedeni de seni seviyor olması ve kıyamamaktan korkmasıdır.
budur yani.
yoksa saçma.
olcak şey değil.
azcık bekle de, derslerini versinler bi rahatlasınlar bacım.

Bence önce sakin ol ve üzülmeyi bırak eşinin yaptığı yanlış annesini ne diye bu kadar evliliğinizin içine sokuyor anlamadım ama arama msj da atma birazda o seni merak etsin belikde seni peşinden koşturup pişman etmek istiyor bir süre arama ben o zaman nasıl dönecek...

Off canim Rabbin bu mübarek günlerin hayrina biran önce araniz düzelir umarim

Birde ben kavgada evden kovma olayina cok karsiyim ne erkek nede kadain yapmamali siz evde olsaydiniz kavgadan sonra hemen barisirdiniz ama gidince 3 .kisiler araya girince böyle oluyor olay büyüdükce büyüyo heleki acik arayan büyükler varsa tmm

ya ınan her kadının yaptığı kadardır ya benden once kımler vardı falan gb sorular soruyordum adam kuduruodu ya ıste zenı en sevdıgım zamanlar bole nasıl sorular sorarsın dıodu sınırlenıodu 5 dakka ıcınde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…