- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
koskoca adam, çocuk gibi annesinin dolduruşuna bu kadar gelip, senle 1 kere bile yüzyüze görüşmeyi, anlaşma yoluna gitmeyi kabul etmiyorsa bırak ne hali varsa görsün ne peşinden koşturuyorsun?
muhtemelen ohh olsun burnu sürtsün..biraz diyorlardır arkandan..
bu kadar mı ölüyorsun aşkından kocanın? o zaman bu olacakları yani kocanın giderse gelmeyeceğini bilmeliydin..
kaynananın ağzına bu kadar bakan bir erkek olduğunu biliyordun da kovmasaydın evden madem canım..
yani bu kadar pişmanlık niye?
tabii yuvanı kurtarmaya bakmakta haklısın ama ayağına kadar gitmişsin kapıya çıkmamış adam..
hiç mi hatırın yokmuş?
ne hali varsa görsün bence..
biraz hakaret tartısma baktı. cantasını almış gıdıyor bızım evdeydık annemlerde bız evımızı kurmadık henuz cunku eşimim işinden dolayı yurtdısına cıkıcaktık kaynanam biraz tutumludur blıyorum ama bukadar doldurmuş olabilirmi koca adamı kocamın pek ilişkisi olmamıs
bızım kızlarımız cok cesaretlı ben soylıyım
erkekler kızların aılelerını sevmedıklerınde araya mesafe koyarak susarak(pek cogu) halledıyor ama kızlarımız
bır dugun bır laf bazen ellerınden geldıklerını yapmalarına ragmen esının aılelerı ıcın cok rahat eslerıne semvıyorum ıstemıyorum dıyebılıyorlar
olayın detaylarını bılmıyoruz ama sız mahcup dusmussunuz egerkı kayınvalıdeyle aranız ıyı o0lsaydı bu sekılde gelısmezdı dıyorum
bır ogrenemedık sevmıyorsak ıcımızde tutmasını polıtık davranmasını
eger aılesıde ıstemıyorsa kocanız donmeyecektır sıze uzgunum..
telefonlarıma cıkmıyor Ne yapmaya calısıyorlar annesı cok tutumlu paragoz kadın ben mı dava acıyım dıye bekliyorlar bılmıyorum suan bı ınsana bukadar ezıyet yapılmaz ya bıtelefon et dekı ztemıyorum de cehenneme kadar gıt artık sınır hastası oldum yemn ederim ne cesaret bu ya ıstemıyorsan steöıyorum de ac davanı adam gıbı
Eşiniz çok kırılmış anlaşılan, bir de annenizin evinden kovmuşsunuz..:26:
Zaman verin, azıcık kendi haline bırakın. Zira yapacağınız bir şey de kalmamış.
bızım kızlarımız cok guvenıyorlar kendılerıneAynen katılıyorum emin olunki erkeklerde kayınvalidelerini sevmiyor ama saygı gereği susuyorlar.Sevmeyebilirsin ama dır dır başının etini yemek yanlış.Hiç kimse ama hiç kimse ne kadar kötü olursa olsun annesine ailesine laf söyletmez anne bu adı üstünde bir tane var.Bu tavırlarla adamı kendinden soğutursun başkasındada huzur arar vazgeçerde bu işler anlık şeyler bir anda 40 yıllık adamın yabancısı oluverirsin.
Birde adamı evden kovuyosunuz da o ev kimin?Yine eşiniz iyi bi adammış kimi nerden kovuyosun dememiş.Kuzenimin eşi böyle annesine görümcesine laf söylüyodu sevmiyodu evlerine ailesi gitmiyodu ama kendi ailesi maşallah geliyodu en sonunda adamın canına tak etti bıktı telefon etmiş eşyalarını topla babanın evine gidiyosun diye bu ağla ağla bi hal yine kayınvalidesi oğluna yalvardı yapma etme psikolojisi bozuk onun alttan al öyle kalabildi. Bıktırmamak lazım bu insan anne sizin rakibiniz değil!!!!
Hayattan aldığım bi ders var NEYİM DEĞİL NE OLACAĞIM demeliyiz.bu adam kocam çocuğum var yok o işler bitti.Adam huzuru nerde bulursa ona gidiyo. Dayım 50 yaşında bıraktı karısını torunu bile var yeter artık çektiğim ömrümü yedi dedi başkasıyla evlendi.Allah kimseye vermesin.
İnşallah aranız düzelir ne diyim bundan sonrada ailesi hakkında konuşurlen daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?