- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
benım kocamın tarzı bu degıldı bana onu bunu yaptı yuzunu gormek ıstemıyorum demeler bende bılmıorum ne olucak
Şimdi eşinizle tartıştınız.
15Gündür annesinin evinde kalıyor.
Aramıyor konuşmuyor...
Annesini araya katıyor...
Mesele sadece kıskançlık dimi ?.
Sadece diyorum ama kıskançlıkta çok önemli bi neden eşlerden birinin bunalması için.
Herşeyin bi dozu olmalı.
Kıskançlığında..
Dozu kaçtımı ne tadı kalır ne tuzu.
Kavgada eşinizi kovmanız sizi daha da hatalı kılıyor.
Ne olursa olsun o bi erkek.
Ve erkeklerin.gururu daha yoğundur.
Annesine diilde keşke bi arkadaşına felan gitseydi.
Annesinin araya girmesi durumu daha kötüleştirmiş çünkü.
Keşke annesi hiçbişey bilmeseydi.
Onun bu kavganıza şahit olması size iyice cephe almasını sağlamış.
Bundan kelli yapmanız gereken üzerine düşmemek.
Seviyorsa mutlaka geri dönecektir.
Sevmiyorsa zaten geri gelmez.
Ayrılmak ister.
Hakkınızda hayırlısı...
ya pişmanım zaten bırkez bole bişi oldu hemen pişman oldum bu sebeple mevzu fazla uzadı tamam ben yaptım ama kocam ve aılesı toparlamak ıstese yardım ederlerdi bılmıyorum ben hatamın bedelini 15 gundur edıyorum amamocamı tanımıyorum kı ben suan, onun bana her hakaretı ldu sanmayın kı ben bu durma durduk yeregeldım ama onarı anlatmıyorum nedır kı tartısmaları onemsemedım gecer dedım gecmedı
işte ben ne diyorum yahu.
kocan söylemiyordur bişi.
kocan sadece seninle birebir konuşmuyordur.annesi yapıcağını yapıyordur.
az zamana bırak.
ben benı sevdıgıne ınancımı yıtırdım o yuzden bu haldeyım bndan sonra toparlanması zor. bı yola gırıldı , o yuzden bu hallerım benm de kımsenın yuzune bakacak halm kalmadı onun da , ama bılıyormusun ben cok sevmıstım kafamı dagıtmak ıcn bana cıkıp senı ıstemıyorum yada kafa dınlemeek ıstıyorum demesı lazım hayatımı da cızemıyorum kı yoluma bakamıyorum
annesi büyü muska yaptrmış olabilirmi ki yani yeni evlenen bi çift var ortada barıştrması gerekirken bu şeklde davranması ilginç açkcası
annesi büyü muska yaptrmış olabilirmi ki yani yeni evlenen bi çift var ortada barıştrması gerekirken bu şeklde davranması ilginç açkcası
kızlar merhaba,
kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?