Öncelikle merhaba yeni üyeyim
Öncelikle lütfen objektif olun
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum
Uzak durduğum zaman annemde bana tavır alıyor zaten eşimle bir ay sonra İzmir'e gideceğiz onu özlerim ama kardeşim ile gorusmezsem benle görüşmeye bilirBenim teyzem böyle bir ruh hastası. Annem çok şükür artık görüşmüyor. Hem yalancı hem kafasında kuran ruh hastasının tekidir. Sen de uzak dur.
Yaninda şu içsen içki içti diyebilecek bi tip gibi doğru mu anladım?Öncelikle merhaba yeni üyeyim
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum
Korkarım tabikiVe sadece bunlar değil daha bir sürü söylemi ve farklı olayları var fakat bunlari annem bilmiyor konuyu çok uzatmadan en onemli iki üç olayi yazdim
Ama anneme göre ben fazla ciddiye alıyorum fazla abartiyorum ne demek eşine iftira atar ne demek bana iftira atar abartma vs diyo resmen beni dusman kardeş bellediYaninda şu içsen içki içti diyebilecek bi tip gibi doğru mu anladım?
Ben evime böyle bi tehlikeyi alıp başıma bela etmezdim. Kardeşlikte annelikte bi yere kadar. Evli kişinin birinci sırada eşi ve varsa çocuğudur sonra anne baba vs vs gelir.
Eşiniz üzerinden sarktı vs diyip iftira da atabilir yada eşiniz evde değilken eve birini aldiginiza dair iftira da atabilir.
Evlerden ırak.
Ama anneme göre ben fazla ciddiye alıyorum fazla abartiyorum ne demek eşine iftira atar ne demek bana iftira atar abartma vs diyo resmen beni dusman kardeş belledi
Diğer ablanız onca iftiraya rağmen görüşüyor mu peki hala? Açıkçası görüşmemek en doğrusu. Hatta tedavi edilmeli kardeşiniz diye düşünüyorumÖncelikle merhaba yeni üyeyim
Ama anneme göre ben fazla ciddiye alıyorum fazla abartiyorum ne demek eşine iftira atar ne demek bana iftira atar abartma vs diyo resmen beni dusman kardeş belledi
İşte anneme anlatamıyorum ona göre o hep masum ben kıskanç düşmanlık besleyen bir kardeşim yıllardır hep boyleler birlik olup iftira attıkları bile oldu bana erkek kardeşimeSiz kardeşinizin neler söylediğini tam idrak edememiş gibisiniz Basit bir dedikodu değil .İnsanı ,tabiri caizse ipe götüren iftiralar bunlar.Ne demek onla görüşmezsem annem küser.Kuserse kussun,uzak durun uzak !!!yuvanıza dinamit döşemek niyetindeyseniz o da sizin tercihiniz.Ha söyledikleri doğru ise bu da bambaşka bir mevzu ve miğde bulandırıcı,tüm aile ile bağları koparmak olur sonucu
Benle yaşamıyor daha önceden ablamın çocuğuna bakmak için ablamla kaldı ablam o zaman yeni boşanmıştiAnlamadigim sey, kardesiniz neden sizle yasiyor? Daha önceden neden evli ablanizla yasiyordu?
Görüşüyor aralarında daha vahim durumlar oldu birbirlerinin sevgililerini aramak ve birbirlerini kötülemek gibi ama hala görüşüyor aynı evde kalıyor ve ardından ondan intikam alacağını vs söylüyor yani ablam görüşüyor ablamın evinde kalıyor ardından da daha onla isim bitmedi ondan intikam alacağım falan diyorDiğer ablanız onca iftiraya rağmen görüşüyor mu peki hala? Açıkçası görüşmemek en doğrusu. Hatta tedavi edilmeli kardeşiniz diye düşünüyorum
Evimde istemiyorum dediginiz icin ben oyle yorumlamisim afedersiniz.Benle yaşamıyor daha önceden ablamın çocuğuna bakmak için ablamla kaldı ablam o zaman yeni boşanmışti
Annem genel olarak benim abarttigimi fazla ciddiye aldığımi benim kocamı onlardan kıskandığı mi falan dedi Allah Aşkına eşimi neden kiskanayim lafı buraya çekip böyle bir algı yaratmaya çalıştı ben ona iftira atmasından korkuyorum demiştim oysa ki ama annem yine beni kıskanc düşman kardeş gibi şeyler ile itham ettitamam size iftira atmasını geçsin anneniz; ablanız veya babanız hakkında dedikleri? ona ne dedi anneniz?
kesinlikle görüşmeyin. bir daha böyle şeyler dediğinde ses kaydı alın. hasta mıdır nedir? ablanızın şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövmesi gerekirdi
Yoooo evine çağırdı gel bizde kal vs gibi gayette iyiler sanırım bu evde bazı şeylere sadece ben tepki gösteriyorum evin müge anlisi gibi oldumEvimde istemiyorum dediginiz icin ben oyle yorumlamisim afedersiniz.
Peki ablanizin esini aldattigini, daha sonra sevgilisinin kendisine yurudugunu soylediginizde ablaniz ortaligi yikmadi mi?
Belki kiz kardesiniz haklidir?Yoooo evine çağırdı gel bizde kal vs gibi gayette iyiler sanırım bu evde bazı şeylere sadece ben tepki gösteriyorum evin müge anlisi gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?