Kafayı yemek üzereyim yardım edinnnn

Belki kiz kardesiniz haklidir?
Ya haklı bile olsa ablası için bunları dışarıdaki insanlara anlatması ne kadar doğru ve artı olarak sapik dediği insan listesi o kadar kabarık ki herkes ona aşık herkes ona bakıyor dediğim gibi en önemli olayları yazdım uzun olmasın diye anlatsam neler neler vat

Hayir siz haklisiniz ama ablanizin duyarsiz kalisi beni sasirtti. Kardesiniz hicbir uzmana gorundu mu?

Hayir siz haklisiniz ama ablanizin duyarsiz kalisi beni sasirtti. Kardesiniz hicbir uzmana gorundu mu?

Babanla ablanın arasında ilişki olduğu söylemiş ablan hiç tepki vermemiş üstne üstüne eve hala alıyormuş pes yani ben kıyami koparırdım böyle bir iftira attı diye bence evine alma ya senden habersiz eşine derse eşin seni aldatıyor o zaman ne yapacan babasına iftira atan ablasına da iftira atmasına cekinmez gitsin tedavi olsun

Ama anneme göre ben fazla ciddiye alıyorum fazla abartiyorum ne demek eşine iftira atar ne demek bana iftira atar abartma vs diyo resmen beni dusman kardeş belledi
Bellerse bellesin. Benim önceliğim eşimle plan yuvam deyip net tavrınızı niye koyamiyosunuz. Aynı şeyi erkek yapsa anaci anakuzusu deriz. Kocam bizim ailemizi düşünmüyo hep anası hep anası deriz. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Evliliğinizin bi sınır olsun. Anneniz 3 maymunu oynuyor. Niye evliliğinizi riske atacaksınız.
Eşiniz bu durumları biliyor mu ve tepkisi ne?

malesef aileniz cok garip, eger sizler de onlar gibi garip degilseniz, bence baginizi minimuma indirmeniz gerek.gorusmeyin bence

ayrica babam ablama takintili farkli seyler dusunuyor ne demek :OOOO

Söyledim çünkü söylemek zorundayım iki gün sonra bı yerde görse ufaktan bı gülse neler diyeceğini tahmin edemiyorum

Ben arkadaşların arasına sonradan katıldım. Bu arkadaşlardan birisi laf tasiyirmus. Kendisiyle tanışmadim. Digerleri bu huyundan dolayı onu sevmiyor. Ama işin açıkçası kadın laf taşısa da yalan söylemiyor diğerlerinin birbirinin arkasından konuştuğunu yetiştiriyor. Laf taşıyan kabahatli olduğu kadar diğerleri de kabahatli anlican

Yani demem o ki kardeşin iftira da atabilir dogrlari da söylüyor olabilir. İyice araştırıp öğrenmeden inanmamak gerek elbet ama dikkatli olmak da yarar var

Olayın doğruluğundan emin değiliz ama yanlış oluşundan da emin değiliz ki. Mesela neden sürekli böyle şeyler söylüyor? Ya şizofreni ya da doğruları mı söylüyor? Bence bunun üstüne gidin derim.
Babanızın ablanıza bir şey beslediği konusu iğrenç onu saymıyorum.
Bir psikiyatriste götürmekte fayda var

Çok haklısın olaya bu yönden bakmamıştım anneme tedirgin olduğumu söyledim ama o lafı başka yere çekerek eşine yürümesinden mi korkuyorsun dedi farklı bir algı yaparak beni kıskançlık ile sucladi

Şimdi şöyle neredeyse herkes ona göre sapik mesela eve biri gelsin oturuyo konusuyo guluyo ardından babama giderek baba bu bize yan gözle baktı vs diyo

Bu babama attığı iftirayı sadece anneme söyledim ama ablam kendisine atılan eşini aldatiyor çocuk başkasından dediğini biliyor ve ona rağmen evine alabiliyor ve şuan kendisi de evlendi yine de gayet iyiler hatta beni dışlıyorlar

Kafadan kırık yani
Aynen mesfeli durmak da yarar var
Sana şunu sormak istiyorum mesela kardeşin seninle aynı evde kalıyor ikiniz de o an bekarsınız sizin eski eşinizi aldattığınızi ve onla evliyken başkasından çocuk yapıp aldirdiginizi daha sonra eve gelen kendi sevgilisine yürüdüğünüzu falan diyor.o süre de ki sevgilinizi arayıp ablam şöyle böyle diye ağza alınmayacak laflar ediyor evinize alır mısınız ya da nasıl bir tepki verirdiniz
Çünkü annem bu konuyu onların kapattığını benimde susmam gerektiğini abarttigimi söylüyor hatta onları örnek olarak gösteriyor bak tekrardan kardeş arkadaş gibi konuşup geziyorlar diye bu bana gerçekten ters ve annem benim fazla abarttigimi söylüyor bana objektif olarak bu olayların için olsaydın kardeşin senin için bunları deseydi ne yapardin

Tabi ki evinize almayın. Bunun vicdanla kardeslikle alakasi yok. Gerekirse tüm sülale küssün,
Böyle birine selam verilmez.

Tabi ki evinize almayın. Bunun vicdanla kardeslikle alakasi yok. Gerekirse tüm sülale küssün,
Böyle birine selam verilmez.
Sana şunu sormak istiyorum mesela kardeşin seninle aynı evde kalıyor ikiniz de o an bekarsınız sizin eski eşinizi aldattığınızi ve onla evliyken başkasından çocuk yapıp aldirdiginizi daha sonra eve gelen kendi sevgilisine yürüdüğünüzu falan diyor.o süre de ki sevgilinizi arayıp ablam şöyle böyle diye ağza alınmayacak laflar ediyor evinize alır mısınız ya da nasıl bir tepki verirdiniz
Çünkü annem bu konuyu onların kapattığını benimde susmam gerektiğini abarttigimi söylüyor hatta onları örnek olarak gösteriyor bak tekrardan kardeş arkadaş gibi konuşup geziyorlar diye bu bana gerçekten ters ve annem benim fazla abarttigimi söylüyor bana objektif olarak bu olayların için olsaydın kardeşin senin için bunları deseydi ne yapardin

Kiskanadabilirsin sanki bakkal ciragindan bahseder gibi bi de size manipülasyon yapiyo.
Esim uygun gormuyo eve alamam diyin. Siz hep yumuşak alttan alarak tavır sergilediğiniz özellikle evliliğiniz konusunda sınır koymadığınız için üstünüze üstünüze geliyorlar. Her an şüphe ile yaşayacaksınız kendi evinizde.
Annenizi dargınlık küslük gibi durumda ozleyeceginizden bahsetmistiniz bi yorumda. Sizi böyle yipratip uzmesi ozlemenizden daha sağlıksız. Varsın özleyin en azından mental sağlığıniz yerinde olur. İftiracı kardeşinizi de yerinizde olsam mahelleme bile almaz eşime kendime yaklastirmazdim. Gorumceniz kaynananiz böyle biri olsaydı napardiniz. Evinize almak istemezdiniz dimi?

Yani ablamı anlamıyorum ya da gerçekten ben mi abartiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…