Ya haklı bile olsa ablası için bunları dışarıdaki insanlara anlatması ne kadar doğru ve artı olarak sapik dediği insan listesi o kadar kabarık ki herkes ona aşık herkes ona bakıyor dediğim gibi en önemli olayları yazdım uzun olmasın diye anlatsam neler neler vatBelki kiz kardesiniz haklidir?
Hayir siz haklisiniz ama ablanizin duyarsiz kalisi beni sasirtti. Kardesiniz hicbir uzmana gorundu mu?Ya haklı bile olsa ablası için bunları dışarıdaki insanlara anlatması ne kadar doğru ve artı olarak sapik dediği insan listesi o kadar kabarık ki herkes ona aşık herkes ona bakıyor dediğim gibi en önemli olayları yazdım uzun olmasın diye anlatsam neler neler vat
Hayir siz haklisiniz ama ablanizin duyarsiz kalisi beni sasirtti. Kardesiniz hicbir uzmana gorundu mu?Ya haklı bile olsa ablası için bunları dışarıdaki insanlara anlatması ne kadar doğru ve artı olarak sapik dediği insan listesi o kadar kabarık ki herkes ona aşık herkes ona bakıyor dediğim gibi en önemli olayları yazdım uzun olmasın diye anlatsam neler neler vat
Bellerse bellesin. Benim önceliğim eşimle plan yuvam deyip net tavrınızı niye koyamiyosunuz. Aynı şeyi erkek yapsa anaci anakuzusu deriz. Kocam bizim ailemizi düşünmüyo hep anası hep anası deriz. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Evliliğinizin bi sınır olsun. Anneniz 3 maymunu oynuyor. Niye evliliğinizi riske atacaksınız.Ama anneme göre ben fazla ciddiye alıyorum fazla abartiyorum ne demek eşine iftira atar ne demek bana iftira atar abartma vs diyo resmen beni dusman kardeş belledi
malesef aileniz cok garip, eger sizler de onlar gibi garip degilseniz, bence baginizi minimuma indirmeniz gerek.gorusmeyin benceÖncelikle merhaba yeni üyeyim
Öncelikle lütfen objektif olun
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum
ayrica babam ablama takintili farkli seyler dusunuyor ne demek :OOOOÖncelikle merhaba yeni üyeyim
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum
Söyledim çünkü söylemek zorundayım iki gün sonra bı yerde görse ufaktan bı gülse neler diyeceğini tahmin edemiyorumBellerse bellesin. Benim önceliğim eşimle plan yuvam deyip net tavrınızı niye koyamiyosunuz. Aynı şeyi erkek yapsa anaci anakuzusu deriz. Kocam bizim ailemizi düşünmüyo hep anası hep anası deriz. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Evliliğinizin bi sınır olsun. Anneniz 3 maymunu oynuyor. Niye evliliğinizi riske atacaksınız.
Eşiniz bu durumları biliyor mu ve tepkisi ne?
Çok haklısın olaya bu yönden bakmamıştım anneme tedirgin olduğumu söyledim ama o lafı başka yere çekerek eşine yürümesinden mi korkuyorsun dedi farklı bir algı yaparak beni kıskançlık ile sucladiBellerse bellesin. Benim önceliğim eşimle plan yuvam deyip net tavrınızı niye koyamiyosunuz. Aynı şeyi erkek yapsa anaci anakuzusu deriz. Kocam bizim ailemizi düşünmüyo hep anası hep anası deriz. Eşinizin yerine koyun kendinizi. Evliliğinizin bi sınır olsun. Anneniz 3 maymunu oynuyor. Niye evliliğinizi riske atacaksınız.
Eşiniz bu durumları biliyor mu ve tepkisi ne?
Şimdi şöyle neredeyse herkes ona göre sapik mesela eve biri gelsin oturuyo konusuyo guluyo ardından babama giderek baba bu bize yan gözle baktı vs diyoBen arkadaşların arasına sonradan katıldım. Bu arkadaşlardan birisi laf tasiyirmus. Kendisiyle tanışmadim. Digerleri bu huyundan dolayı onu sevmiyor. Ama işin açıkçası kadın laf taşısa da yalan söylemiyor diğerlerinin birbirinin arkasından konuştuğunu yetiştiriyor. Laf taşıyan kabahatli olduğu kadar diğerleri de kabahatli anlican
Yani demem o ki kardeşin iftira da atabilir dogrlari da söylüyor olabilir. İyice araştırıp öğrenmeden inanmamak gerek elbet ama dikkatli olmak da yarar var
Bu babama attığı iftirayı sadece anneme söyledim ama ablam kendisine atılan eşini aldatiyor çocuk başkasından dediğini biliyor ve ona rağmen evine alabiliyor ve şuan kendisi de evlendi yine de gayet iyiler hatta beni dışlıyorlarBabanla ablanın arasında ilişki olduğu söylemiş ablan hiç tepki vermemiş üstne üstüne eve hala alıyormuş pes yani ben kıyami koparırdım böyle bir iftira attı diye bence evine alma ya senden habersiz eşine derse eşin seni aldatıyor o zaman ne yapacan babasına iftira atan ablasına da iftira atmasına cekinmez gitsin tedavi olsun
Kafadan kırık yaniŞimdi şöyle neredeyse herkes ona göre sapik mesela eve biri gelsin oturuyo konusuyo guluyo ardından babama giderek baba bu bize yan gözle baktı vs diyo
Sana şunu sormak istiyorum mesela kardeşin seninle aynı evde kalıyor ikiniz de o an bekarsınız sizin eski eşinizi aldattığınızi ve onla evliyken başkasından çocuk yapıp aldirdiginizi daha sonra eve gelen kendi sevgilisine yürüdüğünüzu falan diyor.o süre de ki sevgilinizi arayıp ablam şöyle böyle diye ağza alınmayacak laflar ediyor evinize alır mısınız ya da nasıl bir tepki verirdinizKafadan kırık yani
Aynen mesfeli durmak da yarar var
Tabi ki evinize almayın. Bunun vicdanla kardeslikle alakasi yok. Gerekirse tüm sülale küssün,Öncelikle merhaba yeni üyeyim
Sana şunu sormak istiyorum mesela kardeşin seninle aynı evde kalıyor ikiniz de o an bekarsınız sizin eski eşinizi aldattığınızi ve onla evliyken başkasından çocuk yapıp aldirdiginizi daha sonra eve gelen kendi sevgilisine yürüdüğünüzu falan diyor.o süre de ki sevgilinizi arayıp ablam şöyle böyle diye ağza alınmayacak laflar ediyor evinize alır mısınız ya da nasıl bir tepki verirdinizTabi ki evinize almayın. Bunun vicdanla kardeslikle alakasi yok. Gerekirse tüm sülale küssün,
Böyle birine selam verilmez.
Kiskanadabilirsin sanki bakkal ciragindan bahseder gibi bi de size manipülasyon yapiyo.Çok haklısın olaya bu yönden bakmamıştım anneme tedirgin olduğumu söyledim ama o lafı başka yere çekerek eşine yürümesinden mi korkuyorsun dedi farklı bir algı yaparak beni kıskançlık ile sucladi
Kiskanadabilirsin sanki bakkal ciragindan bahseder gibi bi de size manipülasyon yapiyo.
Esim uygun gormuyo eve alamam diyin. Siz hep yumuşak alttan alarak tavır sergilediğiniz özellikle evliliğiniz konusunda sınır koymadığınız için üstünüze üstünüze geliyorlar. Her an şüphe ile yaşayacaksınız kendi evinizde.
Annenizi dargınlık küslük gibi durumda ozleyeceginizden bahsetmistiniz bi yorumda. Sizi böyle yipratip uzmesi ozlemenizden daha sağlıksız. Varsın özleyin en azından mental sağlığıniz yerinde olur. İftiracı kardeşinizi de yerinizde olsam mahelleme bile almaz eşime kendime yaklastirmazdim. Gorumceniz kaynananiz böyle biri olsaydı napardiniz. Evinize almak istemezdiniz dim
Sana şunu sormak istiyorum mesela kardeşin seninle aynı evde kalıyor ikiniz de o an bekarsınız sizin eski eşinizi aldattığınızi ve onla evliyken başkasından çocuk yapıp aldirdiginizi daha sonra eve gelen kendi sevgilisine yürüdüğünüzu falan diyor.o süre de ki sevgilinizi arayıp ablam şöyle böyle diye ağza alınmayacak laflar ediyor evinize alır mısınız ya da nasıl bir tepki verirdinizKiskanadabilirsin sanki bakkal ciragindan bahseder gibi bi de size manipülasyon yapiyo.
Esim uygun gormuyo eve alamam diyin. Siz hep yumuşak alttan alarak tavır sergilediğiniz özellikle evliliğiniz konusunda sınır koymadığınız için üstünüze üstünüze geliyorlar. Her an şüphe ile yaşayacaksınız kendi evinizde.
Annenizi dargınlık küslük gibi durumda ozleyeceginizden bahsetmistiniz bi yorumda. Sizi böyle yipratip uzmesi ozlemenizden daha sağlıksız. Varsın özleyin en azından mental sağlığıniz yerinde olur. İftiracı kardeşinizi de yerinizde olsam mahelleme bile almaz eşime kendime yaklastirmazdim. Gorumceniz kaynananiz böyle biri olsaydı napardiniz. Evinize almak istemezdiniz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?