Kafayi yemek üzereyim

Memias

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
269
71
18
33
Merhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.

Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...

Az beklenti cok huzur.yeni tanimiyosunuz kv yi yillardir alismis olmaniz lazimdi. Degismezler cogu boyle kizlari gelinlerden ustun tutma cabasi vs vs vs...

esiniz yardımcı olsun.
fazla beklentiye girmeyin hicbir zaman üzülürsünüz.

El elin eşeğini....... bu olsa gerek. Gerçek vicdanı olan insan siz hastasını diye size, ilgisiz kaldılar diye çocuklarınıza bakar. Bazılarının merhamet duygusu kendi doğurduğunun ötesine geçmiyor.
Ki grip basit gibi görünen yıkan bir rahatsızlık. Aynı durumdayım. Gün içinde ateşim bi çok yükseliyor bi düşüyor halsizlik eklem ağrıları burun akıntısı cabası.. Çok geçmiş olsun. Eşiniz umarım işlerinizde yardımcı oluyordur.

Ne denir ki. Kvalidenizin karakterini değiştiremezsiniz malesef.

Yaşatılanlar bana asla beklenti içinde olmamamı öğretti. Önceden çok takardım bu meseleleri ama beklenti içinde olmayınca daha rahat olmaya başladım. Size de tavsiye ederim.

Eşiniz nerede? Ondan da şikayetçi misiniz? Ne zamana kadar aynı evde yaşayacaksınız? Yani çocuklar sizin çocuğunuz, kayınvalide yardım etse güzel olurdu ama canı istemiyorsa etmek zorunda değil. Sonuçta o kendi çocuklarını büyütmüş sırasını savmış, sorumluluklarından kurtulmuş. Bu üç çocuk tamamen sizin üretiminiz olduğuna göre, sorumlulukları da tamamen eşinizle size ait.

Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.

Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
Çocuklar kaç yaşında size muhtaç yaşta değillerse idare etsinler ekmek arası vs
Gidin yatin dinlenin bi ise el atmayın

Eşiniz nerede? Ondan da şikayetçi misiniz? Ne zamana kadar aynı evde yaşayacaksınız? Yani çocuklar sizin çocuğunuz, kayınvalide yardım etse güzel olurdu ama canı istemiyorsa etmek zorunda değil. Sonuçta o kendi çocuklarını büyütmüş sırasını savmış, sorumluluklarından kurtulmuş. Bu üç çocuk tamamen sizin üretiminiz olduğuna göre, sorumlulukları da tamamen eşinizle size ait.
Tamam da ben sorumluluklardan bahsetmiyorum ki. Sonucta onun da torunlari yani. Insan biraz vicdan muhasebesi yapmali diye düsünüyorum ben.

Herkesin kendi canı ne bekliyordun ki.Allah acil şifalar versin kimsenin eline bastırmasın.

Az beklenti cok huzur.yeni tanimiyosunuz kv yi yillardir alismis olmaniz lazimdi. Degismezler cogu boyle kizlari gelinlerden ustun tutma cabasi vs vs vs...
Cocugu sonucta tabi ki üstün tutabilir ama insan merhamet yoksunu olmamali

Kv sizin anneniz gibi olmaz. Annenize gitme imkanınız var mı

Belki ona fazla gelmiştir gelip kalmanız. Esiniz sehir dışı olduğu icin mi orda kaliyorsunuz. Başkasından yardim umut edip görememek çok kötü. Ben artık gücüm yettiği kadar yardim istememeye gayret ediyorum. Herkeste bir bıkkınlık var gibi. Sonrada yaptıklarını bir sekil burnundan getiriyorlar. Cok gecmis olsun

Pardon yorumu sonradan okudum.size yardım edecek kardeşiniz falan var mı ya da akraba falan

Back
X