Kafayi yemek üzereyim

El elin eşeğini....... bu olsa gerek. Gerçek vicdanı olan insan siz hastasını diye size, ilgisiz kaldılar diye çocuklarınıza bakar. Bazılarının merhamet duygusu kendi doğurduğunun ötesine geçmiyor.
Ki grip basit gibi görünen yıkan bir rahatsızlık. Aynı durumdayım. Gün içinde ateşim bi çok yükseliyor bi düşüyor halsizlik eklem ağrıları burun akıntısı cabası.. Çok geçmiş olsun. Eşiniz umarım işlerinizde yardımcı oluyordur.
Allah razi olsun

Geçmiş olsun.

Sizinle ilgilenmedi diyelim, çocuklarla ilgilenmesi lazım hasta olduğunuz için bence de.

Tamam yapmak zorundadır değil vs.diyoruz ama o kadar da değil. Torunları söz konusu sonuçta.

Umarım tez vakitte ayrı eve çıkarsınız. Özellikle kendi talepleri değilse 3 çocukla yanlarında kalmanız onlar icinde zor olur.

Beklentiye girmek degilde ne bilim sonucta ayni evin icersindeyiz böylesi ne kadar dogru ki ? Esim sehir disinda maalesef
Herkes vicdanlı olamıyor maalesef
Sizin icin uzuldum, gecmis olsun
Cocuklara bakması, bi corba yapıp getirmesi yeterdi size

Pardon yorumu sonradan okudum.size yardım edecek kardeşiniz falan var mı ya da akraba falan
Ben ailemi 6 sene önce bir trafik kazasinda kaybettim. Annemi babami kardeslerimi abimi yengemi yegenlerimi falan.... Bu üzüntü yüzünden erken dogum yaptim ben. Kizim 6 aylik dogdu. Hani demem o ki ayni evin icersin kv bile ilgilenmezken hangi akrabaya gidip siginabilirim ki....

Ben ailemi 6 sene önce bir trafik kazasinda kaybettim. Annemi babami kardeslerimi abimi yengemi yegenlerimi falan.... Bu üzüntü yüzünden erken dogum yaptim ben. Kizim 6 aylik dogdu. Hani demem o ki ayni evin icersin kv bile ilgilenmezken hangi akrabaya gidip siginabilirim ki....
Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah razi olsun cok sagolun. Acim ilk günkü kadar taze ve her defasinda kaniyor. Sirf böyle seyleri okuyacagimi bildigim icin konu acmak istemiyorum buraya. Evet zamanla aciya alistim ama o aci asla gecmedi....

Allah sifa versin. kv gene iyiymis. dogumda gozleri zayiflayip gormeyen lohusa geline gel misafirlere hizmet et yatasin diye almadik seni diyen kv biliyorum. Insanlardan insanlik beklemeyin.

Ahh canım benim sen öyle kavrulmuş yanmis pismissinki acı ile senden ılık su bekleyenin cahilliğine ver basın sağolsun rabbim evlatlarından eşinden ayırmasın

Boşver doldurma kendini.
Eşinden yardım iste
Çok geçmiş olsun.

Eşinden yardım iste o hastalaninca sende ona bakmazsin. Vicdan yoksunu demek

Merhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.

Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
Kv denilen varlık geline acımaz neden bunu idrak. Etmek bize zor geliy ya kabul edelim onlar bizi çoğu yanii evlatlarını ellerinden aldık die düşman görüyor

görümcenin karnı kadar olamadım ama EL GIZI NAZİKTİR GAYNANA de.ve arkasından türküyü patlat.anca bundan anlar

Back
X