- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Çok sağolun..inşallah mecbur kalmayız birlikte yaşamaya ben derim eğer ihtiyacı olursa eli ayağı tutmaz olursa ben gider gelirim elimden geleni yaparım ama aynı evin içinde olmaz geçinilecek aklı başında biri değil biraz güleryüz gördü mü biraz sabırlı davranan oldu mu tepesine çıkıyor çok çığırından çıkıyor hareketleri sözleri öyle nadir görülen bi cinsten şimdi o kaygılarım geçti o günlere gelirsek o zaman düşünürüz dedim kendi kendime ben istemeden kimse bir şey yaptıramaz Allah sorunlu kayınvalidesi olan bütün gelinlere yardım etsinBiraz olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana. Burada birbirimizi tanımasak da paylaşım yaptıkça insan kendisi yaşıyor gibi etkilenip üzülüyor. Başına gelecekleri az çok bildiğin için stres yapıyorsun aslında. Şimdilik anneanneye dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok. Annenler epey uzaktaymış onlara gitmemen daha doğru .Korona salgını bitene kadar beklemede kal. Belki anneanne iyileşip evine geri döner. Eşin senin onu bırakacağına inanmadığı için kendi söylediklerini sana kabul ettirmeye çalışıyor. Sen kararlı olursan annesiyle yaşaman için zorlayamaz seni.