Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle çok geçmiş olsun o ateş halı çok kötü bilirimMerhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.
Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
Size katılıyorum, aslında gayet normal bir şey bekliyorsunuz ama malesef bazı insanlarda vicdan bulunmuyor. Varsa da başka duygularla derine gömmüş oluyorlar. Geçmiş olsun, tez zamanda toparlanırsınız inşallah.Tamam da ben sorumluluklardan bahsetmiyorum ki. Sonucta onun da torunlari yani. Insan biraz vicdan muhasebesi yapmali diye düsünüyorum ben.
Ben yardim etmek zorunda demedim ki zaten. Cocuklarin perisan oldugunu gördügü halde umursamiyor. Hangi varlik cocuklara karsi kayitsiz kalabilir???1. Kayınvalideniz size yardım etmek zorunda değil
2. Görümceniz onun öz kızı tabi ki kendi kızına yardım edecek üzgünüm ama gerçekler acıdır
3. Gereksiz beklentilere girmezseniz üzülmezsiniz
4. Geçmiş olsun
Esim isi nedeniyle sehir disinda 2 hafta sonra gelecek. Ailem hayatta degil maalesef gidemem keske gidebilsemÖncelikle çok geçmiş olsun o ateş halı çok kötü bilirim
Eşiniz de bitiyor iş çünkü onun ailesi. Bir arada yaşamayı bırakırsınız umarım. Birde kendi ailenizin yanına gitseniz çocuklarla ?
Allah razi olsunAllah sifa versin. kv gene iyiymis. dogumda gozleri zayiflayip gormeyen lohusa geline gel misafirlere hizmet et yatasin diye almadik seni diyen kv biliyorum. Insanlardan insanlik beklemeyin.
Esim isi nedeniyle sehir disindaEşinden yardım iste o hastalaninca sende ona bakmazsin. Vicdan yoksunu demek
Allah razi olsun cok sagolunAhh canım benim sen öyle kavrulmuş yanmis pismissinki acı ile senden ılık su bekleyenin cahilliğine ver basın sağolsun rabbim evlatlarından eşinden ayırmasın
Ben yardim etmek zorunda demedim ki zaten. Cocuklarin perisan oldugunu gördügü halde umursamiyor. Hangi varlik cocuklara karsi kayitsiz kalabilir???
Alakasi yok siz baska yerlere baglmaya calisiyorsunuz. Allah kimseyi annesiz birakmasin ben bu yasimda bile annemi ariyorum cünkü. Cocuklar ne kadar perisan olmus olabilirler diyorsunuz. Cocuklarim daha cok kücük 6 3 ve 7 aylik bebegim var ve bana baglilar yani bense yatip dinlenmek yerine onlarla ilgileniyorum. Evet anayim ben fedakarlik yapmak zorundayim ve yaparim da. Suclu aradigimda yok. Benim anlatmak ve demek istedigim ayni evin icersindeyiz ve bu ne pervasizlik bu ne vurdum duymazlik????Kusura bakmayın da anne olunca default geliyo sanırım işimize gelmeyen hheeerrrr şeyi “çocuklara karşı merhametin de mi yok ühühü” ye bağlamak. Allah şifa versin size ama çocuklar ne kadar perişan olmuş olabilir. Kendi kendinizi doldurup üzmeyin lütfen. Suçlu arıyosunuz anlıyorum. Yardım etse iyiymis tabi ama etmemiş. Bu durumdan ders çıkarıp kimseye bel bağlamamayı Kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenmekten başka çare yok
Ben ailemi 6 sene önce bir trafik kazasinda kaybettim. Annemi babami kardeslerimi abimi yengemi yegenlerimi falan.... Bu üzüntü yüzünden erken dogum yaptim ben. Kizim 6 aylik dogdu. Hani demem o ki ayni evin icersin kv bile ilgilenmezken hangi akrabaya gidip siginabilirim ki....
Alakasi yok siz baska yerlere baglmaya calisiyorsunuz. Allah kimseyi annesiz birakmasin ben bu yasimda bile annemi ariyorum cünkü. Cocuklar ne kadar perisan olmus olabilirler diyorsunuz. Cocuklarim daha cok kücük 6 3 ve 7 aylik bebegim var ve bana baglilar yani bense yatip dinlenmek yerine onlarla ilgileniyorum. Evet anayim ben fedakarlik yapmak zorundayim ve yaparim da. Suclu aradigimda yok. Benim anlatmak ve demek istedigim ayni evin icersindeyiz ve bu ne pervasizlik bu ne vurdum duymazlik????
Ne mutlu size ki cok sansliymissiniz. Allah onlardan razi olsun gelip yapabilmek cok güzel birsey. Ben hep böyle bir özlem yasatiyorum icimde. Artik o özlemi cocuklarimla yasatacagim.Konu sahibinin Kayınvalidesinin kendi torunlarıyla ilgilenmesini beklemesini neden bu kadar garipsediniz anlamadım? Bakmak zorunda değil olaylarını da anlamıyorum gerçekten. Bunu diyenlerle aile yapılarımız çok farklı demek ki. Bizde, benim annem de kayınvalidem de ve hatta eşimin ablaları da çocuğa bakmak için sıraya giriyorlar. Geçen sene telefonda konuşurken sesim kötü gitti diye -ki hastaydım- kayınvalidem çevre ilçede olmasına rağmen eşimin ablasını da aldı geldi 1 saat içinde, sağolsun yemeğimi yaptı, çocuğuma baktı, ortalığı toparladı, eşim eve gelince gitti. Aynı evin içinde bakmamak ne demek? Bunu normal karşılamak ne demek?
Bence haklısınız konu sahibi. Aileniz için de çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin, size de sabır versin. İnsan kimi kimsesi kalmadı der, normalde yapacağının iki katını yapar.
Allah razi olsun cok sagolun. Inanin insanin ailesinin bir yakininin olmamasi cok kötü bir sey. Rabbim kimseye yasatmasin...Basiniz sagolsun.
Bosverin uzulmeyin kv nin tavrina,Allah korkusu olan torunun perisan haline uzulur, bide gelin zaten tum ailesini topraga vermis, tek destegi benim diye ilimli olur.
Kv de o kalp yok madem,oyle boyle kendiniz bakin cocuklara..
Ben gurbetteyim, ailem binlerce kilometre uzakta,kv de ayni sekilde, esim cok nobet tutar, cok yalniz kalirim oyuzden..
Atesim 41 dereceyi gordugunde surune surune halusinasyon gorerek yemek yapip cocuklarimi doyurdugumu bilirim..
Gozlerimi acamadan bezlerini temizledigimi, sitma tutarken emzirdigimi..
Kimseye minnetiniz olmasin bosverin.
Allah rahmet eylesin peki kardeşleriniz den müsait olan varmi acaba birkaç gün bile iyi gelir size mekan değişikliği. . Olabildiğince muhatapligi kesin ve morelini yüksek tutun. Psikolojik şiddet zor bise.. eşinize kızdım çoğunluklaEsim isi nedeniyle sehir disinda 2 hafta sonra gelecek. Ailem hayatta degil maalesef gidemem keske gidebilsem
Beni kimse anlamiyor galiba ben kendim icin bisey istemiyorum. Cocuklsrima karsi verimli olamiyorum. Biraz yardim istenilse hemen beklenti diyorsunuz. Kaldi ki ayni evin icersinde ne beklentisi bu? Buna beklenti bile denilmez.....Bunda kafayı yemenizi gerektirecek birşey yok hastalık hassasiyeti sanirim. Ne kadar az beklenti o kadar mutlu hayat. Bu herkes için böyle.