Kafayi yemek üzereyim

Allah rahmet eylesin peki kardeşleriniz den müsait olan varmi acaba birkaç gün bile iyi gelir size mekan değişikliği. . Olabildiğince muhatapligi kesin ve morelini yüksek tutun. Psikolojik şiddet zor bise.. eşinize kızdım çoğunlukla
Maalesef aile fertlerimin hepsini kazada kaybettim. Esim isi nedeniyle sehir disinda maalesef

Beni kimse anlamiyor galiba ben kendim icin bisey istemiyorum. Cocuklsrima karsi verimli olamiyorum. Biraz yardim istenilse hemen beklenti diyorsunuz. Kaldi ki ayni evin icersinde ne beklentisi bu? Buna beklenti bile denilmez.....
Biz bunu siz kendinizi iyi hissetsin diye söylüyoruz tabiki. Yoksa sizi gazlayıp tabiki bakmalı desek sizin içiniz içinizi yiyecek. Yine de siz bilirsiniz

Maalesef aile fertlerimin hepsini kazada kaybettim. Esim isi nedeniyle sehir disinda maalesef
Allah rahmet eylesin.. ömür işte..

Mesafeli durun kendi alanınızı yapmaya çalışın Allah yardımcınız olsun

Tamam da ben sorumluluklardan bahsetmiyorum ki. Sonucta onun da torunlari yani. Insan biraz vicdan muhasebesi yapmali diye düsünüyorum ben.
Aslında hislerinizi anlıyorum. İnsan zor durumda kaldığında sevdiklerinin yardımına koşar, kendisinin yardımına koşulunca da hoşuna gider. Bunları bir görev bilinciyle değil, sevgisinden, şefkatinden yapar. Karşı taraf bunu beklemese de yapar. Ama bazı insanlarda bu vicdan ve şefkat yok ki. Kayınvalidenizi yeni tanımadınız sonuçta. İşte tanıdığınız ve size pek faydası dokunmaya bir insandan hala beklenti içinde bulunmanızın kimseye bir yararı yok. Yapmıyor işte kadın. Onun sorumluluğu değil derken anlatmak istediğim şuydu aslında. 3 çocuk yaptıysanız, kendinize güvenerek, şu dünyada kimse olmasa da evlatlarıma ben bakabilirim diyerek yaptınız. Öyle değil mi? Kayınvalide olmasaydı ne yapacaktınız, işte beklentiye girip sinirinizi bozmaktansa, o yokmuş gibi yapmak zorundasınız. Ne kadar süre aynı evde yaşayacaksınız diye sormuştum ama... Böyle bir düzende aynı evde yaşamak, sadece sizi değil, herkesi bunaltıyordur. Kayınvalide de daha sakin bir hayat istiyor olabilir mi? Yoksa sizinle yaşamaya gayet gönüllü mü?

Bu arada Allah sabır versin, aileniz için çok üzüldüm.

Back
X