- 19 Mayıs 2020
- 47.810
- 214.829
- 598
- Konu Sahibi Sibel19901907
-
Abiniz ne kadar yemin etsede önceden aklındadır o kişi. Belki ilişkisi yoktur ama aklına düşmüştür. Kadındanda bir yeşil ışık gördümü hemen yengenizle kavgalara başlamıştır boşanmak için. Daha boşanalı 6-7 ay olmuş biriyle görüşen kadında ne biliyim yani. Birde bbu adamı evliykende tanıyordu. Bu kadar saf olmamalısınız sonuçta abiniz de olsa o bir erkek. Ve hiçbir kadın durup dururken kocasının onu aldattığından şüphelenmez.Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
O kadınla abiniz evliyken mi ilişkisi oldu onu bilemem olabilir ama boşandıktan sonra adam ömür boyu bekar kalmak zorunda mı? Ben olsam hiç karışmazdım, çevrede sağda solda yazanlara da hiç açıklama yapmazdım ya da hadlerini bildirirdim herkes kendi hayatına baksın elalemi bu kadar niye aile işlerini karıştırıyorsunuz?Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
İnsanlar duygularını kontrol edemez bazen, boşanmayı kabul edememiştir:)Yani? Diyelim aldattı artik evliler mi bitmiş gitmiş ki hiç bir kanıt falan yok bununla ilgili sadece tahmin
Konudan anladığımız üzere öyle olmus maalesefİnsanlar duygularını kontrol edemez bazen, boşanmayı kabul edememiştir:)
Şu olayda bence en büyük suç baristirmaya çalışmanız ve peşine adam takmanız.Yetiskin adam boşanmak istiyorsa boşanır kime ne? Zaten engel olmaya çalışanlar başarılı da olamıyor bu sene olmazsa seneye olmadı bı sonrakine illa gerçekleşiyor boşanma.Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
Eski yengenizin akıl sağlığı yerinde değil acil tedavi olsun onu ihmal etmeyin sevaptır kendisi sağlıklı düşünemiyor belliki bir yol fln gösterin böyle bırakmayın yarın öbürgün kendine başkasına zarar verir çoluk çocuk perişan olur,bu tip takıntılı eski eşler beni çok korkutuyor şimdi erkek olsa takıntı yapan polise git fln derdik kadın olunca kıskanç deyip geçiyoruz ama şahsen benim karşıma şu şekil bir eski eş çıksa ben şikayetçi olurum,uzaklaştırma aldırırım baya canını sıkarım yani,kımıl zararlısı gibi hep ensede bir insan bir fazlalık öfff ne can sıkar beee,kendi hayatına bakmıyor millete bulaşıyor sizden yüz bulmasın tölere ettikçe doğru yaptığını sanıyor.Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
Abin yengeni aldatmış (evliyken) o yeminleri de inşallah çocukları değil kendisini bulur , tanışmak için instagram ne alaka ? Çok abini seviyorsan gidip bir çay içseydin.Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?