• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üZereyim ;(

ama borç var diye çalışıyormuşta arkadaş eve gel yemeyi yap çocuğa yetiş uyut ertesi gün yine aynı..destek olmadan başa çıkamaz..ozaman kocası evlenmeseymiş,çocuk yapmasaymış..

ha ben çalıştığını bilmiyordum.doğru o zaman destek şart.sorumsuz koca dışarı kaçıp kurtulduğunu sanıyo demekki.

ben kimin suçlu oldugunutam anlayamadım,
kocanız neden ne kadınlık yapabiliyorsun ne de annelik dedi durup dururken?
yani böyle demesi için ne tür bir sebep var..
biraz daha ayrıntlı yazar mısınız rica etsem?

ha ben çalıştığını bilmiyordum.doğru o zaman destek şart.sorumsuz koca dışarı kaçıp kurtulduğunu sanıyo demekki.

bencede arkadaşım..burada nice bebek isteyenler var adam bulmuş gül gibi hanım,çocuk hanım çalışmayada gidiyo daha ne..

Artık ne yapacağımı şaşırdım git gide ayrılığa gidiyoruz eşim arkadaşlarından bize vakit bulamıyor sabah akşam dışarda bana saAt hesabı yapıyor sürekli çocukla bile ilgilenmiyor bana ne kAdınlık yapabiliyorsun nede annelik dedi böyle giderse senn tribini çekemem dedi

Bir degisik modelide bnde var cnm dokuz aylik kizm var ama esm dsri cikmz oyle is ev evis ama bilgisayr gecsi gunduzu o gcn gun iki kere ust uste yni facesini ykldm kadnlar kzlar ymn etti ypmiycm kpttm gne ayni bgn gordm resm sanalda olsa aldatiliyrm oyleki kizina deli gbi dsk dr hele bna disardn gorsen aklinn ucndn gcmez

ben kimin suçlu oldugunutam anlayamadım,
kocanız neden ne kadınlık yapabiliyorsun ne de annelik dedi durup dururken?
yani böyle demesi için ne tür bir sebep var..
biraz daha ayrıntlı yazar mısınız rica etsem?
Cocuk dogduktan sonra bazi erkekler depresyona mi giriyo nedir? Kendileri hazir olmuyo baba olmaya malesef. Birde arkadas dogum sonrası 3 aydir adet görüyorum kesintisiz yazmisti sanirim adamin gozu dönmüş bu durumdan kaynaklaniyo olabilir.
Cok üzücü. .

Back
X