Kafayı Yemek Uzereyim

sonuçta bayram bugün. bayrami birakip evlilik yıldönümünu tum gun kutlayamazsiniz ki. aksami var daha günün. bosa gun bitmeden sıkmayin kendinizi. ertesi günde bisi yapmazsa o zaman sitem edersiniz.

Eşinizi arayın, akşam bir kafeye gidip başbaşa tatlı ve kahve eşliğinde yıldönümümüzü kutlayalım mı deyin. Bu sene bayrama geldi kusura bakma, seneye daha özel bir organizasyon yaparız diye de sevimli sevimli gülümsemeyi unutmayın.

Bu arada 4 ay ayrı kalma olayına karşıyım. Eşiniz nerdeyse orada yaşayın. Yardıma ihtiyacınız yok. Elinizin altında internet var. Herşeyi öğrenebilirsiniz ihtiyacınız olursa. Evde kalabalık lohusanın daha çok sinirlerini bozuyor. En güzeli bebeğinizle başbaşa kalmak.

Eşiniz de 10 gün izin alır, sonra alışmış olursunuz zaten. En kötü ihtimalle dışarıdan yemek söyler, karnınızı doyurursunuz.

Bebek büyüsün, ele gelsin sen de sonra gel demek başından atmak demek. Baba ise sorumluluğu o da almalı.

Kadınların da eşlerini bu kadar uzun süre yalnız bırakmalarını doğru bulmuyorum. Eşinizin size ihtiyacı yok mu??? Akşam işten gelince nasılsın hayatım diyen birine ihtiyacı olmaz mı? Tamam 40 gün sevişemeyeceksiniz zaten de karı koca olmak sadece seks değil ki. Evlilik bu demek değil ki. Sonra da erkekler şikayet ediyor karım doğumdan sonra benimle hiç ilgilenmiyor diye. Kadınlar şikayet ediyor eşim başkalarıyla konuşuyor diye.

Yani zemin hazırlamaya gerek yok. Siz evlisiniz artık. Eşiniz nerede siz orada. Bu kararı bir daha düşünün, mümkünse değiştirin.

Nasıl bir supriz bekliyosunuz?
Yani yapmak istese bile anlattigina göre öyle bir ortam yok.
En fazla yildonumumuz kutlu olsun der hediye almissa verir.
Napcak basla ben anlamadim.

Evlilik yildonumumuz kutlu olsun deyip opebilir hediye bekleyen bir insan degilim zaten 15 kasim disinda hediye almiyoruz ozel gunlerde .

Evlilik yildonumumuz kutlu olsun deyip opebilir hediye bekleyen bir insan degilim zaten 15 kasim disinda hediye almiyoruz ozel gunlerde .

Evli kalsaydım 10. yıl dönümünü kutlayacaktım bu sene
Siz daha birinciyi kutluyorsunuz

Abla tavsiyesi: Eşinizden bir şey beklemeyin. Yanınızdaysa gidin sarılın, iyi ki seninle evlenmişim deyin. Hadi dışarıda 15 dk başbaşa bir gazoz içip kutlayalım deyin

Erkekler ite kaka yapıyor böyle şeyleri. Kendiliğinden düşünmesini yapmasını beklemeyin. 40 yaşında bir ablanızdan tavsiye size

Sanmiyorum yarin sabah beni babamlara birakcak ailesiyle ve 4 aya yakin gorusemiycez.Cunku ben dogum. Iznine ciktim sürekli annemlerde kalcam
4 ay mı?
asıl mesele bu bence.

Evli kalsaydım 10. yıl dönümünü kutlayacaktım bu sene
Siz daha birinciyi kutluyorsunuz

Abla tavsiyesi: Eşinizden bir şey beklemeyin. Yanınızdaysa gidin sarılın, iyi ki seninle evlenmişim deyin. Hadi dışarıda 15 dk başbaşa bir gazoz içip kutlayalım deyin

Erkekler ite kaka yapıyor böyle şeyleri. Kendiliğinden düşünmesini yapmasını beklemeyin. 40 yaşında bir ablanızdan tavsiye size
acı ama gerçek :D

Bence akşam al karşına açık açık konuş. Nedir bu soğukluğu n geçen böyle yapıyorsun de. Biz kadınlar bu tür şeyleri istiyoruZ erkekler bilmiyor mi?daha Bismillah yeni evlisiniz böyle yapıyorsa ilerde daha napar.

4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye
sizi ve bebeğini başından mı atıyor nedir? 40 gün bile fazlayken 4 ay hiç olmaz, olmamalı.
niye bu kadar ısrar ediyor, enteresan.
bence siz onu dinlemeyin. doğumu da yaşadığınız yerde yapın ve ona da sorumlu olduğunu hatırlatın. mümkünse anneniz size gelsin.

4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye

Ele avuca mı gelsin ?
Olur siz de başka birine bırakın ele avuca gelsin büyüsün azıcık diye.Bu ne biçim bir lüks ?

aaa bugün benim oğluma,gelinimin de evlilik yıldönümüydü.(1.seneleri)ve onlarda malesef,bizimle beraber geçirdiler.kurban kestik,oğlum da babasını yalnız bırakıp gitmek istemedi.kaldılar,akşam dokuza kadar.sonrasında,birşey yaparlar mı bilemem.ama malesef bayrama denk geldi,yapacak birşey yok.
ha biz,gidin,planınızı bozmayın dedik.onlar da plan yapmadık dediler,kaldılar.

Back
X