- 8 Aralık 2015
- 66
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi bilinmeyen92
Ilk evlilik yildonumumuz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim oylede olur. Zaten 4 ay gormiceksin. Tavirli ayril.O hatirlamadigi ve kutlamadigi surece tavır yapcam.
Evlilik yildonumumuz kutlu olsun deyip opebilir hediye bekleyen bir insan degilim zaten 15 kasim disinda hediye almiyoruz ozel gunlerde .
4 ay mı?Sanmiyorum yarin sabah beni babamlara birakcak ailesiyle ve 4 aya yakin gorusemiycez.Cunku ben dogum. Iznine ciktim sürekli annemlerde kalcam
acı ama gerçekEvli kalsaydım 10. yıl dönümünü kutlayacaktım bu sene
Siz daha birinciyi kutluyorsunuz
Abla tavsiyesi: Eşinizden bir şey beklemeyin. Yanınızdaysa gidin sarılın, iyi ki seninle evlenmişim deyin. Hadi dışarıda 15 dk başbaşa bir gazoz içip kutlayalım deyin
Erkekler ite kaka yapıyor böyle şeyleri. Kendiliğinden düşünmesini yapmasını beklemeyin. 40 yaşında bir ablanızdan tavsiye size
4 ay meselesi ondan cikti ben 40i cikana kadar kaliyim dedim 4 ay diye tutturan kendisi4 ay mı?
asıl mesele bu bence.
acı ama gerçek![]()
40 günde çok.4 ay meselesi ondan cikti ben 40i cikana kadar kaliyim dedim 4 ay diye tutturan kendisi
sizi ve bebeğini başından mı atıyor nedir? 40 gün bile fazlayken 4 ay hiç olmaz, olmamalı.4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye
4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye