Kafayı Yemek Uzereyim

4 aylık ayrılık aranızda 4 yıllık soğukluk yaratır en az
Yapmayın!
Herkes bebeği yardımla mı büyütüyor ?
İnanın evliliğinizden olursunuz
Ben çok sorumsuz insan gördüm de Bebek büyüsün öyle gel diyeni görmedim
Bebek evlensin öyle gidin madem tövbe ya rabbi!

Annene gitme annenle konuş bahane bulun kocanın yanında kal
Yıl dönümü içinde kocana trip yapma git sen sarıl öp yıl dönümümüz kutlu olsun nice mutlu senelerimizede yaptığına utandır

Bak simdii vukuat cikar burdan bosanma sebebi ayol. Cocugu yaparken gayet keyifli oluyorlar da dogum ve sonrasindaki sürece hic katlanamiyor bu kücük beyefendiler. Sen de bi tavrini koy be canim bu ne böyle ipi degil yulari vermissin direk adamin eline.

Yeni dogmus bebegine bakmak, buyutmek, opmek, koklamak, sevmek, babalik yapmak istemeyen, 4 ay uzak kalmayi goze alabilen esiniz var, bence daha buyuk sorunlariniz var. Ebeveynlik boyle bir sey degil.

Canım gelişme var mı merak ettim konunu okuyunca. Bir şeyler yaptınız mı? Ya da bu ayrı kalma kararınızı değiştirdiniz mi?

Koçan sana 4 ay annenin evinde kal dedi? :KK57: Diyemedin mi anamin evinden mi getirdim diye :sinirli:Resmen başından atmış başka bir açıklaması yok yani :KK51:

Rahatina duskun hayatinin her aninda sorumluluk tan kactigi icin bana abes gelmiyor sanirim
rahatını bozmuyor o halde. yoksa daha çok şeyi tek başına yüklenmek zorunda kalırsın, kafayı yersin.

Gelisme olmadi kutlamadan direk yattik .Sabah beni annemlere birakti o kadar.Bayraminda 4. Gunu alcak pazar günü yeniden temelli annemin evine doguma kadar birakcak

Hayir. Supriz hazırlayacağı bir ortam yok ve supriz yapmadi 5 senedir sevgililik dönemimiz de var ama hic supriz yapmadi
Vallahi asla anlamiyacagim bu tur dertleri, adamlari nefret ettirdiniz evlilik yildonumu, dogum gunu, tanisma bilmem nesi, adam evlendi diye omur boyu onu mu kutlasin, dugun gunu bu evliligi zaten kutlamadiniz mi? Dertsuz basiniza dert aliyorsunuz, vallahi billahi bosu bosuna beklentiler bunlar, kutlanmasa ne olur??? Kutlamayan koca neden odun vs, olur?

Gelisme olmadi kutlamadan direk yattik .Sabah beni annemlere birakti o kadar.Bayraminda 4. Gunu alcak pazar günü yeniden temelli annemin evine doguma kadar birakcak
Bence de gitmeyin annenize anneniz size gelsin benimde doğumuma sayılı günler kaldı başından beri eşime diyorum ayrı yatmak yok odamızda bebeğimizle uyuyacaksın sende kayinvalidem olmaz öyle uykusuz kalır falan dedi bi iki bende ölmez oğlun korkma eşler arası ayrı gayrı olmaz karışma bize dedim daha laf etmedi ben ayrı odada bile yatmayı düşünemezken siz ayrı yerde kalacaksınız çok ilginç gerçekten az biraz ağırlığınızı koyun bence sen o bebeği tek başına yapmadın sonuçta

Kizlar ne olur yardim edin. Bugun evlilik yildonumumuz ama bayram dolayisiyla kayinvalidemlerdeyiz.Esim benimle ilgilenmiyor. Sabah hatirlasin diye mesaj bile attim ama okumamis gibi umursamamis gibi yapiyor.Bu arada 1 yillik evli olcaz ve hamileyim.moralim cok bozuk.

erkekler öküzdür kısa ve net

Back
X