- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi bilinmeyen92
Evlilik yıl dönümü değil de, bebek 4 aylık olana kadar sizi annenize atması çok itici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatını bozmuyor o halde. yoksa daha çok şeyi tek başına yüklenmek zorunda kalırsın, kafayı yersin.Rahatina duskun hayatinin her aninda sorumluluk tan kactigi icin bana abes gelmiyor sanirim
Vallahi asla anlamiyacagim bu tur dertleri, adamlari nefret ettirdiniz evlilik yildonumu, dogum gunu, tanisma bilmem nesi, adam evlendi diye omur boyu onu mu kutlasin, dugun gunu bu evliligi zaten kutlamadiniz mi? Dertsuz basiniza dert aliyorsunuz, vallahi billahi bosu bosuna beklentiler bunlar, kutlanmasa ne olur??? Kutlamayan koca neden odun vs, olur?Hayir. Supriz hazırlayacağı bir ortam yok ve supriz yapmadi 5 senedir sevgililik dönemimiz de var ama hic supriz yapmadi
Bence de gitmeyin annenize anneniz size gelsin benimde doğumuma sayılı günler kaldı başından beri eşime diyorum ayrı yatmak yok odamızda bebeğimizle uyuyacaksın sende kayinvalidem olmaz öyle uykusuz kalır falan dedi bi iki bende ölmez oğlun korkma eşler arası ayrı gayrı olmaz karışma bize dedim daha laf etmedi ben ayrı odada bile yatmayı düşünemezken siz ayrı yerde kalacaksınız çok ilginç gerçekten az biraz ağırlığınızı koyun bence sen o bebeği tek başına yapmadın sonuçtaGelisme olmadi kutlamadan direk yattik .Sabah beni annemlere birakti o kadar.Bayraminda 4. Gunu alcak pazar günü yeniden temelli annemin evine doguma kadar birakcak
Kizlar ne olur yardim edin. Bugun evlilik yildonumumuz ama bayram dolayisiyla kayinvalidemlerdeyiz.Esim benimle ilgilenmiyor. Sabah hatirlasin diye mesaj bile attim ama okumamis gibi umursamamis gibi yapiyor.Bu arada 1 yillik evli olcaz ve hamileyim.moralim cok bozuk.