slm kıslar şöle kısaca anlatayım 6 ay önce eşimin bi msnsi we face oldugunu ögrendim yazıları gördüm bana yemin etti kendisinin olmadıgını arkadaşının kullandıgını cogunuda ewet arkadaşı kullanmış inanmadım önce ama cok yemin etti yapmam dedii ama ben o günden snra kendimi toparlayamadım kendime gelemedim daha önce hiç böle bişey görmedim eşimden asla dışarı cıkmas hep benimle gezer işten ewe ewden işe öle biri ama ben sürekli aklımda bi şüphe bi sorular atamıyorum kafamdan acaba bi msnsi warmı birileriyle mi görüşüyor dışarda gezerken ona mı baktın buna mı baktın beni aldatıonmu die hayatı zehir ediyorum ikimize psikolojim cok bozuldu nabıcam nasıl atıcam bunları kafamdan bilmiyorum boşanmayı düşündüm eşime söledim aslaa senden wazgeçmem boşanamazsın dedii o gün giderken cekip giderim die kapıyı üzerimden kilitledi ama sorun ya bende ya da bilmiyorum işte kafamdan atamıyorum hep bi düşünce yiyip bitiriyo hem beni hem hayatımı hem ewliliğimi..nolur kıslar yardım edin nabıyım şimdiden herkese teşekürler
Öncelikle çok merak ediyorum '' z yerine s,v yerine w'' kullanmak nasıl bir keyif veriyor sizlere,gerçekten göze ciddi rahatsızlık veriyor,kusura bakma ama söylemeden geçemedim...
ewet bunu bende yapıyorum sanırım alışkanlık (v yerine w ) türkçe yazım kurallarına dikkat etmek önemli çoğu zaman konuşma dilini yazıya döküyoruz sanırım....
bnm eşim acmış ama arkadaşı kullanmış konuşmuş kendisi kullanmamış bilmiorum atamıorum iştee kafamdan kişileri hemen sildi zaten kimler oldugunuda bilmiom
bnm eşim acmış ama arkadaşı kullanmış konuşmuş kendisi kullanmamış bilmiorum atamıorum iştee kafamdan kişileri hemen sildi zaten kimler oldugunuda bilmiom
konuyu ilk okurken konunun başında kesin arkadaşımdır diycek dedim hep öyle olur zaten... msn ve face eşinin ismiyle mi ekli olan kişiler kimler , eğer eşin adına açılmış face ise neden arkadaşı kendi adına açmamış yada yalandan bir isim uydurupta açmamış. Etraflıca sorguladınmı hala kafandan atamadığına göre önce eşinin kafandaki soru işaretlerini silmesi lazım
açıklama saçma evet....
ama madem affettin şimdilik unut..
bişey varsa çıkar zaten gizli kalmaz canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?