- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
1 ay sonra tekrar merhaba. Bu olaylardan kisa bir sure sonra annemlere gittim oraya da geldiler toplaşıp bende eşimle konuştum evden cikmak istedigimi soyledim nasil cikicaz dedi ben kisacam bazi şeylerden dedim. Tamam agustosta tasiniriz dedi. Ben annemlerle konusurum gelmezler artik dedi. Tabi ki konuşamadi yine gelmeler devam etti gece 2 ye kadar oturuyorlar birde. Bu surecte kaynvalidem oglumu kucagimdan cekistirip almalarada başlayinca ve kullanilmalarima ragmen gorumcem dugun zamanimda gelenler sende kalacak deyince ( temmuzda dugunu vardi gun alindi salon tutuldu 5-6 kisi sehir disindan gelecek ) bende hemen cikmaya karar verdim ev buldum eşimi zorla ikna ettim
Kvye actik konuyu asiri bozuldu bana da muhtemelen kinlendi ama yapacak bisey yok lohusalikta yaptigi seyleri unutamiyorum aşiri zoruma gidiyor. Ya eşimden boşancam ya taşnacaktim. Evet taşinma ve kira işi beni cok zorlayacak ama ustesinden gelirim degilmi kizlar iyi seyler duymaya ihtiyacim var tekrar konu acmak istemedim
Kvye actik konuyu asiri bozuldu bana da muhtemelen kinlendi ama yapacak bisey yok lohusalikta yaptigi seyleri unutamiyorum aşiri zoruma gidiyor. Ya eşimden boşancam ya taşnacaktim. Evet taşinma ve kira işi beni cok zorlayacak ama ustesinden gelirim degilmi kizlar iyi seyler duymaya ihtiyacim var tekrar konu acmak istemedim