- Konu Sahibi BizAyrilamayz
-
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
mesajlarini felan engelledim hep zaten..
eve gelsin pasaportumu alicam gidicem..
aslinda pasaporumda nufuscuzdanimda bende olur herzaman gecengun lazim oldu bana hesap actigimiz icin arabada kalmis oda alip dukkanina goturmus orda kalmis
yoksa bende olur yani oyle huyu yoktur aslinda..
bakalim nolcak biktim usandim artik aksam gelir sirnasmaya barismaya calisir herzamanki yaptigi sey
sinirle soyledim der ama bu hicbirseyi degistirmez..
istekli olabilir de sonuçta mutsuz.. ama en nihayetinde ilk adım zor olur. bu da çok normal..
yabancı bir yerde ve sadece 5 aylık evli... istiyor ama cesaret edemiyor bence. hani belki annesi babası görse bilse kucak açsa koşacak ama kimseyle paylaşamıyor.
Eğer biraz maddi açıdan imkanı varsa gururunu bu kadar ezdirmemeli bence, ne olursa olsun cebinde paran varsa sana git diyenin yanından gideceksin arkadaşım.
Sizi kovuyor. Hem de küfürle kovuyor. Çaresiz ve gidemiyor durumda olsanız bile hemen iki sırnaşmaya affetmeyin bari. Gurursuz olmayın. Bu adamdan zaten sittin sene çocuk yapmayın. İyi o zaman sinirlenince bir tane patlatsın çocuğa. Sonra da çocuğa şirinlikler yapsın. Psikolojiyi düşünebiliyor musunuz? Çalışmıyorsanız bir işe girin. Kesinlikle ekonomik özgürlüğünüzü alın. Bir daha da kovarsa hadi ailenizin yanına gidemiyorsunuz en azından ayrı bir yere geçersiniz burnu sürter. Sizi sahipsiz ve çaresiz sandı herhalde söylediklerine dikkat etme ihtiyacı hissetmiyor. Patronumuza falan niye küfredemeyiz. Çünkü yemez. Ama sizi çaresiz görmüş veriyo veriştiriyo. Çresiz olmadığınızı ona mecbur olmadığınız anlaması lazım.
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
Neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
Bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
Neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
Aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
Beni ilk kez kovmuyor bu evden..
Napicam ben simdi..
Daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
Ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
Insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
Okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
aksam isten geldiginde anahtarini vericem eline cantam hazir zaten elime alip gidicem buyuk ihtimalle tehtit edicek bu kapidan cikarsan bidaha donusu yok gibilerinden ama umrumda bile olmicak..
Kac saat oldu bikere bile aramadi..
Kaynanam iki kez zilime basti acmadim belki o yollamistir evdemi diye bak diye
acmadim acmicamda merak etsin umrumda bile degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?