Kafayi yemis bu adam..

mesajlarini felan engelledim hep zaten..
eve gelsin pasaportumu alicam gidicem..
aslinda pasaporumda nufuscuzdanimda bende olur herzaman gecengun lazim oldu bana hesap actigimiz icin arabada kalmis oda alip dukkanina goturmus orda kalmis
yoksa bende olur yani oyle huyu yoktur aslinda..
bakalim nolcak biktim usandim artik aksam gelir sirnasmaya barismaya calisir herzamanki yaptigi sey
sinirle soyledim der ama bu hicbirseyi degistirmez..

avrupada 5-6 çocuk moda.bir de destek alıyorlar yaa onun için.para için istiyor olmasın çocugu

sende küfür et sende sinirden söledim de o zaman, insan annesine babasına patronunada sinirleniyo ama küfür edebiliyo mu, ben sinirden yaptım sinirden söyledim tarzı laflara kaba etlerimle gülüyorum, ben de asabi bi insanım konuştum mu ağırda konuşabilirim ama eşime ... git falan demem diyemem diyosam aynı yatağa giremem yaaa insanın içi almaz

Umarım bu insana düzelir diye çocuk doğurmazsınız bence hataların en büyüğü olur
Diğer taraftan bu konuda size gidin veya gitmeyin demek bize düşmez ama ben kendi düşüncemi söyleyeyim, sizin yerinizde olsam bir dakika kalmam o evde

Eğer biraz maddi açıdan imkanı varsa gururunu bu kadar ezdirmemeli bence, ne olursa olsun cebinde paran varsa sana git diyenin yanından gideceksin arkadaşım.

Eğer biraz maddi açıdan imkanı varsa gururunu bu kadar ezdirmemeli bence, ne olursa olsun cebinde paran varsa sana git diyenin yanından gideceksin arkadaşım.

biz de zaten aynısını diyoruz da ruh hali çekinik birazdan bu da normal demek istedim sadece...

Bende aldim pasaportumu kacmis gitmisdim yurtdisina kizimla ailemin yanina.sonra cocuk tek buymesin bilmem ne ozur diledi falan filan pasa pasa gelmisdim geri kizimi bahane edip isde. Diyecegim oki gidip geri geleceksen hic gitme olan ailene oluyo uzuluyolar cevre arayip duruyo eve geliyo ayriliyomus kizin. Biz demisdik baska ulkede yapamaz laflari basliyo. Simdi kocamla mutluyum ok ama uzuntuden baban 2kez kalpkrizi gecirdi olan babacima oldu. Eger gidip gerigelceksen hic kalkisma bu ise. Onun bunun lafina uyuo bosancam deme. Kendin karar ver. Sevgiler..

Yapmaniz gereken: esyalarinizi toplayip, dükkana gidip pasaportunuzu nufüs cüzdaninizi alip, gercektende gitmeniz...ya orduya yada ailenizin yanina...
Ama sizin yapacaginiz: aksami bekleyip, esiniz gelcek sirnascak, siz istemeyerekte olsa kanacaksiniz ve hersey sil bastan...

Bosanin demiyorum kimse kimseyede diyemez zaten kisinin kendi bilcegi is, ama sizi kovan bi adami bukadar kolay affederseniz, burnunu sürtmezseniz, size böyle davranamiycani göstermezseniz, yani güclü ve gururlu olmazsaniz, daha cok kovulursunuz, ezilirsiniz ve herdefasina doz biraz daha artar... Kendinize güvenin, kendinizi sevin, kendinize ilk önce siz kiymet verinki baskalari sizi üzemesin...

Son düzenleme:
Ben olsam işyerine gider kimliğimi pasaportumu alirdim elimdede bi çanta gerekirse bi gece bi otelde kalirdim ve cebimi kapatirdim bak bakalim ozaman gö......ü nasıl tutuşuyor birşeyler yapman lazım bu adama belli birşeyde yapmıyosa geçer giderdim almanyaya seni istemeyeni sen hiç isteme

Sizi kovuyor. Hem de küfürle kovuyor. Çaresiz ve gidemiyor durumda olsanız bile hemen iki sırnaşmaya affetmeyin bari. Gurursuz olmayın. Bu adamdan zaten sittin sene çocuk yapmayın. İyi o zaman sinirlenince bir tane patlatsın çocuğa. Sonra da çocuğa şirinlikler yapsın. Psikolojiyi düşünebiliyor musunuz? Çalışmıyorsanız bir işe girin. Kesinlikle ekonomik özgürlüğünüzü alın. Bir daha da kovarsa hadi ailenizin yanına gidemiyorsunuz en azından ayrı bir yere geçersiniz burnu sürter. Sizi sahipsiz ve çaresiz sandı herhalde söylediklerine dikkat etme ihtiyacı hissetmiyor. Patronumuza falan niye küfredemeyiz. Çünkü yemez. Ama sizi çaresiz görmüş veriyo veriştiriyo. Çresiz olmadığınızı ona mecbur olmadığınız anlaması lazım.

aksam isten geldiginde anahtarini vericem eline cantam hazir zaten elime alip gidicem buyuk ihtimalle tehtit edicek bu kapidan cikarsan bidaha donusu yok gibilerinden ama umrumda bile olmicak..
kac saat oldu bikere bile aramadi..
kaynanam iki kez zilime basti acmadim belki o yollamistir evdemi diye bak diye
acmadim acmicamda merak etsin umrumda bile degil.

Uff canım ya, canlı canlı bu stresi yaşıyorsun şu an. Rabbim yardımcın olsun. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Bir önceki yoruma katılıyorum. Gitmezsen bile ayakların yere sağlam bassın. Dilin de var ne güzel, mutlaka çalış. Ona muhtaç olmadığını, gerekirse çok rahat o kapıdan çıkacağını bilsin.

Pislik herif, umarım pişmanlıktan yanıyordur.

[ı]maalesef erkeklerin gerçek yüzünü evlenince ailesinin yanında anlyorsunuz.küfürlü konuşması çok yanlış kv aynı evde kalıyormuşsunuz odabüyük etken tabii
şu an nerdesiniz baba evinemi döndünüz
akşama kadar aramadımı eşiniz
konuşmanız lazım adam akıllı çünkü daha çok yenisiniz 5 ayda böle 5 yılda nasıl olucak[/ı]

i[ı]şten geldiğinde onada kapıyı açmayın madem gitsin annesinde kalsın bir süre
neden en ufak tartışmada kadın gidiyor canım
bende bunu anlamıyorum[/ı]

ya daha geçen iyi anlaşıyoruz diyordun ne ara oldu bunlar? Sakın evden gitme ve evliliğin hakkında onunla konuş. o düzgün cvplar vermeden de rahat bırakma

Bence barisirsin uc bes yalakalik yapar affettirir kendini. Bari alttan alma biraz soguk dur bikacgun

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…