- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi BizAyrilamayz
-
haklısın da.. bu gittim demiş. adam "şakasına git demiştim" demiş. ya kadın ciddiye alıp gerçekten gitseydi...ama birbiriyle blöfleştikleri için adam gitmeyeceğinden emin..
bu tür şeyler evlililerde sakız edilmemesi lazım. sağlıklı evliliklerde tabi..
O kadar şeyini cıkarmaya da gerek yok :)
KVyi aileyi fln karıştırmasın işler iyice dallanıp budaklanır. KV ne yapacak ki, oğlu sonucta.
Mahcup olması açısından tam bikapak olur. olgun olması gerekır ama bir okadarda misilleme. o küfürleri kayıt altına alıp şikayet bile edebilirsin caım
O kadar şeyini cıkarmaya da gerek yok :)
KVyi aileyi fln karıştırmasın işler iyice dallanıp budaklanır. KV ne yapacak ki, oğlu sonucta.
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
Yok ya gerçekten canım sen seviyeni düşürme ama oğlunuz böyle işte de kapatıyorum de kapat. yuva bozmak bukadar basitmi
esyalarimi topladim ama nereye gidebilirimki benim ailemle aram cok iyi izinle istenildimde geldim bu ulkeye.
zaten babamin tarafi turkiyede ama orduda kaliyorlar bense istanbuldayim..
simdi otobusle orduya gitmeye kalksam 11 saat..pasaportla nufus cuzdanimda o pislikte zaten offf..
gorumcelerim benim tarafimda olurlar boyle durumlarda ama onlara anlatmak istemiyorum herseyide bilmesinler..
esyalarimi topladim ama nereye gidebilirimki benim ailemle aram cok iyi izinle istenildimde geldim bu ulkeye.
zaten babamin tarafi turkiyede ama orduda kaliyorlar bense istanbuldayim..
simdi otobusle orduya gitmeye kalksam 11 saat..pasaportla nufus cuzdanimda o pislikte zaten offf..
gorumcelerim benim tarafimda olurlar boyle durumlarda ama onlara anlatmak istemiyorum herseyide bilmesinler..
iyi de kimi kime şikayet ediyorsun? zaten aile yapısı düzgün olsa eşi bunları yapmaz. kvalidesi destek mi olacak ki? mahçup olma erdemini taşıyan insan hatayı 1 kere yapar akıllanır. kaç kez olmuş aynı şey.
Bak canım ortalıga malzeme verme ama güvendiğin bir yakının veya arkadasına gidebilirsin yerini söyleme o adama gerekırse.üşenme hiç bu konuda bunlar ciddi şeyler bukadarmı basit bu küfürleryaa
Kızlar bunu söylemek gerekiyorki farkına varsınlar utansınlar bıraz. direk iş biterse oda işine gelir cabuk kurtulmus olur. sizin dediğinizde doğru.. tabi bu durumda nekadar ugrasmaya hal kalırsa..
ya bence senin eşini yetiştiren o kadın. armut dibine düşer. eşin bu karakterdeyse ailesinden en az %50 kaynaklanıyordur.
o yüzden kvalidenin sana köstek olma durumu yüksek ihtimal. olay dağılır. ağzından çıkan ya da çıkmayan şeyler şekil değiştirir. ben olsam aramazdım...o da düşünsün dursun bu kız neden takmıyor beni diye..
ya bence senin eşini yetiştiren o kadın. armut dibine düşer. eşin bu karakterdeyse ailesinden en az %50 kaynaklanıyordur.
o yüzden kvalidenin sana köstek olma durumu yüksek ihtimal. olay dağılır. ağzından çıkan ya da çıkmayan şeyler şekil değiştirir. ben olsam aramazdım...o da düşünsün dursun bu kız neden takmıyor beni diye..
malesef bi insanı hayatınızın odak noktası haline getirirseniz o insan size yüz çevirdiğinde sanki sizin hayatınız da bitmiş gibi oluyor.
Hele bir erkek için geride herşeyi bırakıp başka bir ülkeye gitmek durumu bence aşırı cesaret gerektiriyor. Adam buna değmediği zaman da olanlar oluyor.
Bence ilk baştan hatayı yapmışsınız. Ama artık evlisiniz. Böyle bir adamdan asla ama asla çocuk sahibi olmayın. Sizi resmen evden kovmuş gitmekten başka çareniz yok. Bence durumu ailenize bildirin. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, eşiniz gibi size yüz çevirip evden kovacaklarını sanmıyorum. Evlat sevgisi herşeyden başkadır.
bu kadar laftan hakaretten sonra orduya gidişin saatinin hesabını neden yapıyorsun anlamadım, önemli olan varacağın yerin mesafesi değil o adamdan bi an önce kaçmak. Bana sen pek gitmeye istekli değilsin gibi geldi insan yeterki gitmek istesin gider o işyerinden pasaportunu kimliğini alır yine gider :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?