- Konu Sahibi BizAyrilamayz
-
cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
daha nedenilirki boyle bir adama..
cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
o öyle bagrınırken diyemedin mi
işte sen böylesine kötü bir adam oldugun için senden cocugum olsun ıstemıyorum
senın gibi bir insna baba olmayı haketmıyor bunu bana bır kez daha gösterdin dıyıp odanın bırıne kılıtleseydın kendını
parcalasın dursun kendını... gıcıık...
Aç telefon kayınvalıde böyle bır oğlunuz var de utanma. sen sessız kalma konuş. tapulu malımıymıs buralar sanane de. bukadarmıs yüreğin de. ne denılırki böyle birine.. üzülme canım Rabbim yanında inş
gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..
okadar zoruma gittiki..
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
evde olsaydi soylicektim bunlari telefonda ve bi kisminida mesajla iletti bana gerizekali..
calisiyor aksam gelicek..geldiginde alicam pasaportumu pilimi pirtimi toplicam gidicem..
bana bikez daha boyle konusmustu sonra gonlumu almaya calisti surekli aradi nerdesin diye bende ciktim gidiyorum dedim ama oylesine soylemistim aslinda evdeydim
sacmalama nereye gidiyosun ben oylesine soylemistim kizginliktan senin gitmiyecegini bildigim icin demisti
yani gitmiyecegimden okadar eminki hic umursamiyo..
gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..
evde olsaydi soylicektim bunlari telefonda ve bi kisminida mesajla iletti bana gerizekali..
calisiyor aksam gelicek..geldiginde alicam pasaportumu pilimi pirtimi toplicam gidicem..
bana bikez daha boyle konusmustu sonra gonlumu almaya calisti surekli aradi nerdesin diye bende ciktim gidiyorum dedim ama oylesine soylemistim aslinda evdeydim
sacmalama nereye gidiyosun ben oylesine soylemistim kizginliktan senin gitmiyecegini bildigim icin demisti
İşte bu cümle herşeyi anlatıyor.evde olsaydi soylicektim bunlari telefonda ve bi kisminida mesajla iletti bana gerizekali..
kimsesiz olmadığını gösterirse evliliğini kurtarabilir ama kocasını adam etmeye yetmez bence. çünkü adamın maya sorunu var ki namusu sayılan karısını sokağa atabilme mantığına sahip erkek müsvettesi.
bu olayda yapılması gereken son şey bence bu...kvalidesini karıştırmak..
Mahcup olması açısından tam bikapak olur. olgun olması gerekır ama bir okadarda misilleme. o küfürleri kayıt altına alıp şikayet bile edebilirsin caım
Canım sokağa bırakmıyor ki blöf yapıyor, o cahil de kendince karşı tarafı adam edip yola getirmeye calısıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?