- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi zeynoersin33
-
ıntıharı dusunduren sebebde bu eksıklık duygusu allaha ısyan etmektende korkarım ama ne bılım bunalıyorum benı begenmıyormu yetmıyormuyum dıe dusunuom mesela ben zayıfım göguslerım pek buyuk dııl asıl bunları takıntı yapıom o ole kadınlara baktımıda resmen hayattan sogyorum
ne haddime sizi terslemek,olurmu öyle şey.sadece sizin kendinizi eksik hissetmenize üzülüyorum.eksik olan siz değilsiniz onu anlatmaya çalıştım.
pardonafedersiniz o zaman o kadar sasırmış bı durumdayım kı herseye alınıyorum
sanırım anne babamda yaşadığım bazı şeylerden ötürü sizin konunuzla ilgilendim ve eşinize çok sinirlendim.günlük hayatta görüştüğüm bi arkadaşım olsaydınız size verebileceğim tavsiyeler olurdu,ancak burda pek doğru değil onu yap şunu yap demek.çünkü yaşantınızı bilmiyorum,sizi bilmiyorum.ama kendinizi eksik hissetmek yerine lütfen ciddi ciddi gidip konuşun ve sonuçlarının neler olabileceğini anlatın.
ben her turlu tavsıyeye acıgım aslında ihtiyacım var akıl almaya çnkü
Sen de bak inadına bak nasıl sadece senle ilgileniyo
ıntıharı dusunduren sebebde bu eksıklık duygusu allaha ısyan etmektende korkarım ama ne bılım bunalıyorum benı begenmıyormu yetmıyormuyum dıe dusunuom mesela ben zayıfım göguslerım pek buyuk dııl asıl bunları takıntı yapıom o ole kadınlara baktımıda resmen hayattan sogyorum
kime bakayım nasıl yanı çivi çiviyi soker mı dıosun
hayır, ne olur kesinlikle yapmayın bunu. göğüslerinizin küçüklüğü eşinize bunları yapma hakkı vermez. eşiniz de bir kıvanç tatlıtuğ değil sanırım, o zaman siz de onun boyuna, posuna, kaşına, gözüne takıp saçma şeyler yapabilir misiniz yani? hak mı doğar insana. siz kendinize güvenli olacaksınız, göğüslerinizi, saçınızı, başınızı göre bile evlenmediniz mi? eee şimdi kime bu havalar? siz kendinize güveneceksiniz, dimdik durup ona hesap soracaksınız. ve kesinlikle ona bu zaafınızı yani göğüslerinizin küçüklüğünü kafaya taktığınızı belli etmeyin.
Daha fazla sinirlerini yıpratmadan bunu yapmanı tavsiye ediyorum, beraber tv izlerken eşine şu da şöyleymiş falan deme de bakışların değişsin dikkatlice bak o kendi fark etsin baktığını, söyleyerek yaparsan kıskandırmak için yaptığını düşünür, diğer türlü tedirgin olur noluyo falan diye :) ben fikir olarak söyledim uygulayıp uygulamamak sana kalmış
tam canım o zaman bn kendımı paralıcama onu paralıyım gzlerımle
ha şöyle biraz dişli ol canım benim,kendi kendine sinir olacağına onu huzursuz et.öyle rahat rahat at koşturamayacağını anlasın artık.bu ne arsızlıktır canım...
ben 3 yıllık evliyim eşim askerden geleli 8 ay oluyor normal birlikteliğimiz iyi ama eşimi tvden ınternetten vs kadınlara bakarken gruom cok uzuluyorum moralım bozuluyo kendimi çok kötü hissedıom napmalıyım boşanmalı mı yoksa?50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?