KAFAYI YİCEM?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Kızlar spor yapıyorum diyet yapıyorum. Ekmek tatlı tuz bunları kesinlikle çıkardım hayatımdan. Yemek öyle fazla yemiyorum. Sporumu düzenli yapıyorum. Ama gel gelelim 2 gündür vucudumda aşıır vir ödem var. Sırtım yüzüm karnım inanılmaz derece de şişmiş durumda. Sabah kalkıyorum sanki yemek yemiş gibi midem dolu. Su içiyorum midem patlıcak gibi oluyor. İnanılmaz şiştim şu anda ama tuhaf olan yemek bile yemiyorum. Kızlar bu ödem nasıl gidecek vucuttan kafayı yicem. Kıyafetlerim 2 günde gerildi resmen.

Regl döneminiz yaklaşmış olabilir mi? Yada tuzlu birieyler yemiş olabilirsiniz. Çok rahatsız ediyorsa bir sağlık ocağına gidin derim. Belki doktorlar farklı birşey düşünür.

Kızlar spor yapıyorum diyet yapıyorum. Ekmek tatlı tuz bunları kesinlikle çıkardım hayatımdan. Yemek öyle fazla yemiyorum. Sporumu düzenli yapıyorum. Ama gel gelelim 2 gündür vucudumda aşıır vir ödem var. Sırtım yüzüm karnım inanılmaz derece de şişmiş durumda. Sabah kalkıyorum sanki yemek yemiş gibi midem dolu. Su içiyorum midem patlıcak gibi oluyor. İnanılmaz şiştim şu anda ama tuhaf olan yemek bile yemiyorum. Kızlar bu ödem nasıl gidecek vucuttan kafayı yicem. Kıyafetlerim 2 günde gerildi resmen.
sporu ne zamandır yapıyorsunuz
yeni başladıysanız o da yapmış olabilir

1,5 aydır iyi de gidiyor. Şu an bile su içtim midem şiş bildiğin
Allah allah evet başlayalı olmuş da
unlu bişeler yediniz mi diyeceğim ama yemiyorum demişsiniz
tuvalete de çıkıyorum diyorsunuz başka da ne şişlik yapar bilemedim
acaba üşütme falan olabilir mi
ben üşüttüğümde de midem şiş gibi hissederim, şişlik değildir aslında amaa

Birşey dokunmuş olabilirmi? Normalde regl sonrası insan kuş gibi hafifliyor. Kiraz sapı güzel ödem attırıyor demleyip içmeni tavsiye ederim. Ama bence bir doktora görünmekte fayda var.

Allah allah evet başlayalı olmuş da
unlu bişeler yediniz mi diyeceğim ama yemiyorum demişsiniz
tuvalete de çıkıyorum diyorsunuz başka da ne şişlik yapar bilemedim
acaba üşütme falan olabilir mi
ben üşüttüğümde de midem şiş gibi hissederim, şişlik değildir aslında amaa
inşallah öyledir canım benim

Mideniz fazla asit salgılıyor olabilir. O midede şişlik hissi veriyor. Kendimden biliyorum

Back
X