- 28 Mart 2025
- 892
- 465
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Sen boyle yapmaya devam et diyor ben aramak istemiyorum zor günümde yanımda değiller istemiyorlar beni bende aileden uzaklastimEşinizin tepkisi nedir?
Yani bu konuda sizin arkanızda duruyor mu yoksa annem haklı tavrı mı var?Sen boyle yapmaya devam et diyor ben aramak istemiyorum zor günümde yanımda değiller istemiyorlar beni bende aileden uzaklastim
Beni bugüne kadar ailemle görüş demedi en azından bayramda ara der ama ben istemiyorumYani bu konuda sizin arkanızda duruyor mu yoksa annem haklı tavrı mı var?
Eşiniz baskı yapmıyorsa, onun bunun lafıyla kavga tartışma çıkarmıyorsa kv ne derse desin önemi var mı? Sizde bayramda nezaketen arayıp kutlayabilirsiniz, sonuçta her Allah'ın günü ara sohbet et, anneme git gel demiyorlar kiBeni bugüne kadar ailemle görüş demedi en azından bayramda ara der ama ben istemiyorum
Takmiyorum ama sıkılıyorum anneme dedim az önce sen sıkılmABenim eşimde ilk başlarda "anneme anne demiyorsun, hiç aramıyorsun" falan diye üzerime gelmeye kalktı.. Bende cevap olarak "Bana annelik mi yaptı ki benden şimdi gelinlik bekliyorsunuz, anne de demicem, aramayacağımda, sende bana karışıp huzurumuzu bozma" dedim, her imada bulunduğunda büyük kavga ettim (tavsiye etmiyorum tabi ki).. Sonra daha demedi ara veya anne de diye.. Yüzyüze gelince saygı gösteririm, güler yüzle konuşurum ama daha fazlası olmaz.. Zaten hastaymışsınız, hiç kafaya takıp kendinizi üzmeyin..
Tarafsız benim esinYani bu konuda sizin arkanızda duruyor mu yoksa annem haklı tavrı mı var?
Geçmiş olsun, neyiniz var.Arkadaşlar benim çok ciddi hastalığım var onlA uğraşırken kaynanam eşimi karın niye beni aramiyor diye dolduruyor sizce ne yapmalıyım bunaldim zaten hastayimm bayramda geliyor gene bunaltacak akıl verin bana lütfen
Tarafsız benim esimYani bu konuda sizin arkanızda duruyor mu yoksa annem haklı tavrı mı var?
Troid kanseri olma ihtimalim var şuan tedavideyim nodulum küçük ona bişey yapmiyorlarGeçmiş olsun, neyiniz var.
Haberleri yok gerek duymuyorum söylemeye çünkü gelmicekler buda beni üzecekKaynananızı umursamayın. Ne hali varsa görsün halden anlamaz bencil boş boğaz. Siz hastasınız, asıl onun araması gerekiyordu
Haberleri yok gerek duymuyorum söylemeye çünkü gelmicekler buda beni üzecek
konudan bağımsız olarak her konuda yorumda sürekli hastayım diyorsunuz en son psikolojik bir rahatsızlığınız vardıTroid kanseri olma ihtimalim var şuan tedavideyim nodulum küçük ona bişey yapmiyorlar
Ben asla hastaligimin arkasına siginmadim bunu bilin kim ister kanser riski taşımayı hasta olmayıkonudan bağımsız olarak her konuda yorumda sürekli hastayım diyorsunuz en son psikolojik bir rahatsızlığınız vardı
şimdi bu çıkmış acil şifalar diliyorum inşallah kötü bir şey çıkmaz ama siz genel olarak sürekli hasta modundasınız
sürekli hastayım hastayım derseniz daha kötü olursunuz daha hasta hissedersiniz, kafanızı dağıtacak şeyler yapın,
stresten uzak durun bayramda bunaltacak diye şimdiden stres yapmayın mesela bayramda bunaltırsa o zaman yaparsınız
bir de aramak istemiyorsanız aramayın canım zorla değil ya eşiniz de tarafsızmış ne güzel, istediğinizi yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?