Kafayı yicem

siyah_puding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
892
465
18
Arkadaşlar benim çok ciddi hastalığım var onlA uğraşırken kaynanam eşimi karın niye beni aramiyor diye dolduruyor sizce ne yapmalıyım bunaldim zaten hastayimm bayramda geliyor gene bunaltacak akıl verin bana lütfen

Beni bugüne kadar ailemle görüş demedi en azından bayramda ara der ama ben istemiyorum
Eşiniz baskı yapmıyorsa, onun bunun lafıyla kavga tartışma çıkarmıyorsa kv ne derse desin önemi var mı? Sizde bayramda nezaketen arayıp kutlayabilirsiniz, sonuçta her Allah'ın günü ara sohbet et, anneme git gel demiyorlar ki

Benim eşimde ilk başlarda "anneme anne demiyorsun, hiç aramıyorsun" falan diye üzerime gelmeye kalktı.. Bende cevap olarak "Bana annelik mi yaptı ki benden şimdi gelinlik bekliyorsunuz, anne de demicem, aramayacağımda, sende bana karışıp huzurumuzu bozma" dedim, her imada bulunduğunda büyük kavga ettim (tavsiye etmiyorum tabi ki).. Sonra daha demedi ara veya anne de diye.. Yüzyüze gelince saygı gösteririm, güler yüzle konuşurum ama daha fazlası olmaz.. Zaten hastaymışsınız, hiç kafaya takıp kendinizi üzmeyin..

Takmiyorum ama sıkılıyorum anneme dedim az önce sen sıkılmA
Yani bu konuda sizin arkanızda duruyor mu yoksa annem haklı tavrı mı var?
Tarafsız benim esin

Öncelikle cok gecmis olsun. Hasta olan sizsiniz. Negatif stresten kendinizi uzak tutmaniz lazim. Kv le konussaniz bu durumda onun arayip bir ihtiyacinizin olup olmadigini sormasi gerektigini ve siz sagliginizla ugrastiginizi söyleyin. Onun egosu tatmin olucak diye ortaya huzursuzluk vermesin. Bazen tak diye cevabi vermek lazim.

Ben olsam engellerim o kadini, hasta nekahatinde ennn onemli nokta stres. Stresliysen iyilesemezin, her seyden once rahat ve mutlu olacaksin. Esin de gebes sanirim, bu kadin hasta caniyla cebellesiyor ne telefonu dememis mi? Neyse iyilesince o salak herife de bir ayar cekersin artik

Son düzenleme:
Troid kanseri olma ihtimalim var şuan tedavideyim nodulum küçük ona bişey yapmiyorlar
konudan bağımsız olarak her konuda yorumda sürekli hastayım diyorsunuz en son psikolojik bir rahatsızlığınız vardı
şimdi bu çıkmış acil şifalar diliyorum inşallah kötü bir şey çıkmaz ama siz genel olarak sürekli hasta modundasınız
sürekli hastayım hastayım derseniz daha kötü olursunuz daha hasta hissedersiniz, kafanızı dağıtacak şeyler yapın,
stresten uzak durun bayramda bunaltacak diye şimdiden stres yapmayın mesela bayramda bunaltırsa o zaman yaparsınız
bir de aramak istemiyorsanız aramayın canım zorla değil ya eşiniz de tarafsızmış ne güzel, istediğinizi yapın.

Ben asla hastaligimin arkasına siginmadim bunu bilin kim ister kanser riski taşımayı hasta olmayı

Eşinizin böyle bi durumda tarafsız olma hakkı yok lütfen o tarafsız diyip kenara koymayın . annesi onu doldururken sakin sakin dinleyip kapatması bile size saygısı olmadığını gösterir .
Eşim rahatsız sen ara sor anne diyip kapatacak tarafsız olması demek orta da olan biseyı yok gibi davranması demek değildir . Sizin stres olduğunuz bi konuda nasıl tarafsız olabilir bi eş ?

Gerçekten tarafsız olsaydı kayınvalidenizin telefonda onu doldurduğu laflardan siz haberdar olmazdınız size duyurmazdı sonuçta eşiniz annesiyle konuşurken hoporler açık başında beklemiyorsunuzdur değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…