- 11 Kasım 2024
- 919
- 2.064
- 28
- 34
- Konu Sahibi siyah_puding
-
yanlış anladınız, sığındınız demedim :) stres yapmayın hastalık psikolojisine girip iyice kendinizi yormayın dedim :)Ben asla hastaligimin arkasına siginmadim bunu bilin kim ister kanser riski taşımayı hasta olmayı
Yok karalar baglamadim spor yapıyorum yaz geldi denize giricem dünyanın sonu değil sürekli evde takılan kişi degilimyanlış anladınız, sığındınız demedim :) stres yapmayın hastalık psikolojisine girip iyice kendinizi yormayın dedim :)
Kanser riski varmış. Bence doldurmayın.Eşinizin böyle bi durumda tarafsız olma hakkı yok lütfen o tarafsız diyip kenara koymayın . annesi onu doldururken sakin sakin dinleyip kapatması bile size saygısı olmadığını gösterir .
Eşim rahatsız sen ara sor anne diyip kapatacak tarafsız olması demek orta da olan biseyı yok gibi davranması demek değildir . Sizin stres olduğunuz bi konuda nasıl tarafsız olabilir bi eş ?
Gerçekten tarafsız olsaydı kayınvalidenizin telefonda onu doldurduğu laflardan siz haberdar olmazdınız size duyurmazdısonuçta eşiniz annesiyle konuşurken hoporler açık başında beklemiyorsunuzdur değil mi ?
Onların umrumda degilkiArayın ve çok hasta olduğunuzu ve aranmadığınız için alındığınızı söyleyin ota b*ka küsmek neymiş empati yapsın
Doldurmuyorum ki . Kendısıne stres yaptığı şeyin eşi tarafından hızlıca engellenebilecegını yanında olan adamla bunu konuşup hallettirip huzurla tedavisine odaklanması gerektiğinin farkına varsın istiyorumKanser riski varmış. Bence doldurmayın.
Annem konuşacak bakalimDoldurmuyorum ki . Kendısıne stres yaptığı şeyin eşi tarafından hızlıca engellenebilecegını yanında olan adamla bunu konuşup hallettirip huzurla tedavisine odaklanması gerektiğinin farkına varsın istiyorum
Yani otursun kavga etsin değil , eşini karşısına alsın bana bu süreçte destek olmak istiyorsan bana laf getırmek yerine sana laf yapanı da sustur diyecek hepsi bu .
Annemle konuştum ben hallederim dediKımseyı ıcınden gelmediği sürece aramak zorunda değilsin bnde aramıyorum cnku ıcımden gelmiyorbenim esımede soyluyolar karın bızı aramıyor bız arıyoruz telımıze donmuyor dye sımdı onlar bole syluyolar diye Bn arıyormuyum aramıyorum bosver kapa kulaklarını esinde sana destekse ıcınden ne geliyorsa ole yap :)
Arayın,ne yaptın kaynanacığım deyin,gel bayramda iki işin ucundan tut bu ne be iyice yalnız bıraktınız beni deyin,yıkayın yağlayın ballayın bıkana kadar arayın bir süre sonra o sizden kaçacak emin olunArkadaşlar benim çok ciddi hastalığım var onlA uğraşırken kaynanam eşimi karın niye beni aramiyor diye dolduruyor sizce ne yapmalıyım bunaldim zaten hastayimm bayramda geliyor gene bunaltacak akıl verin bana lütfen
Yok yemek içmek yan gelip yatmak için gelirler onlara hizmet edememArayın,ne yaptın kaynanacığım deyin,gel bayramda iki işin ucundan tut bu ne be iyice yalnız bıraktınız beni deyin,yıkayın yağlayın ballayın bıkana kadar arayın bir süre sonra o sizden kaçacak emin olunbu kadar sıradan olayları büyütmeyin sağlığınıza yazık,dediğim gibi insan bulamadığı şeyin arsızı oluyor,yükleyin sorumluluğu insanlar hırs yapıyor sanırım yoksa kimse gelin meraklısı değil zerre sevip umursamıyorlar amaçları diş geçirmek,kardeşim söylediğim taktiği yaptı ki kaynanası baya şımarık bir kadın,şimdi kardeşimden köşe bucak kaçıyor
Anneniz ne alaka ?Annem konuşacak bakalim
Valla çok sıkarsa bosarim onu kimsenin egosunu çekecek değilim cuma günü bussuru test yapılacak kim yanımda allahsen hadi eşim tarlada çalışıyor annemin eli üstümde zaten onlardan kim var allahsenEşinizin böyle bi durumda tarafsız olma hakkı yok lütfen o tarafsız diyip kenara koymayın . annesi onu doldururken sakin sakin dinleyip kapatması bile size saygısı olmadığını gösterir .
Eşim rahatsız sen ara sor anne diyip kapatacak tarafsız olması demek orta da olan biseyı yok gibi davranması demek değildir . Sizin stres olduğunuz bi konuda nasıl tarafsız olabilir bi eş ?
Gerçekten tarafsız olsaydı kayınvalidenizin telefonda onu doldurduğu laflardan siz haberdar olmazdınız size duyurmazdısonuçta eşiniz annesiyle konuşurken hoporler açık başında beklemiyorsunuzdur değil mi ?
Beni dinlemez annem dinler ben aslında muhattap olmak istemiyorumAnneniz ne alaka ?
eşinize annesini susturmuyor diye kızıyorum siz annenizle eşinizi muhattap etmekten bahsediyorsunuz
Gulenecek ne var bundaKanser riskiniz varmış, eşinize de bilgi verip strese sokan herkesi engelleyin
Aslında sağlığım için benimde yapmam gereken şey bu.
Bunu bilemeyiz konunuzda ayrıntıya yer vermemişsiniz .Valla çok sıkarsa bosarim onu kimsenin egosunu çekecek değilim cuma günü bussuru test yapılacak kim yanımda allahsen hadi eşim tarlada çalışıyor annemin eli üstümde zaten onlardan kim var allahsen
Katılıyorum eşiniz çözsün. Gerekirse kız hasta darlayıp durmayın desin. Tekrar ediyorum engelleyin gitsinAnneniz ne alaka ?
eşinize annesini susturmuyor diye kızıyorum siz annenizle eşinizi muhattap etmekten bahsediyorsunuz
Sizde eşinizi dinlemeyin aramayın ailesini o zamanBeni dinlemez annem dinler ben aslında muhattap olmak istemiyorum
Şaka mısınız? Hastalığınıza gülmedim. Benimde sağlık sorunum olduğunu strese girmemem gerektiğini yazdım.Gulenecek ne var bunda
Numaraları bile yokKatılıyorum eşiniz çözsün. Gerekirse kız hasta darlayıp durmayın desin. Tekrar ediyorum engelleyin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?