Kafayı yicem

Kanser riski varmış. Bence doldurmayın.

Kanser riski varmış. Bence doldurmayın.
Doldurmuyorum ki . Kendısıne stres yaptığı şeyin eşi tarafından hızlıca engellenebilecegını yanında olan adamla bunu konuşup hallettirip huzurla tedavisine odaklanması gerektiğinin farkına varsın istiyorum

Yani otursun kavga etsin değil , eşini karşısına alsın bana bu süreçte destek olmak istiyorsan bana laf getırmek yerine sana laf yapanı da sustur diyecek hepsi bu .

Kımseyı ıcınden gelmediği sürece aramak zorunda değilsin bnde aramıyorum cnku ıcımden gelmiyor benim esımede soyluyolar karın bızı aramıyor bız arıyoruz telımıze donmuyor dye sımdı onlar bole syluyolar diye Bn arıyormuyum aramıyorum bosver kapa kulaklarını esinde sana destekse ıcınden ne geliyorsa ole yap :)

Annem konuşacak bakalim

Annemle konuştum ben hallederim dedi

Arayın,ne yaptın kaynanacığım deyin,gel bayramda iki işin ucundan tut bu ne be iyice yalnız bıraktınız beni deyin,yıkayın yağlayın ballayın bıkana kadar arayın bir süre sonra o sizden kaçacak emin olunbu kadar sıradan olayları büyütmeyin sağlığınıza yazık,dediğim gibi insan bulamadığı şeyin arsızı oluyor,yükleyin sorumluluğu insanlar hırs yapıyor sanırım yoksa kimse gelin meraklısı değil zerre sevip umursamıyorlar amaçları diş geçirmek,kardeşim söylediğim taktiği yaptı ki kaynanası baya şımarık bir kadın,şimdi kardeşimden köşe bucak kaçıyor

Yok yemek içmek yan gelip yatmak için gelirler onlara hizmet edemem

Valla çok sıkarsa bosarim onu kimsenin egosunu çekecek değilim cuma günü bussuru test yapılacak kim yanımda allahsen hadi eşim tarlada çalışıyor annemin eli üstümde zaten onlardan kim var allahsen

Kanser riskiniz varmış, eşinize de bilgi verip strese sokan herkesi engelleyin

Aslında sağlığım için benimde yapmam gereken şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…