- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Selam aleyküm hanımlar çok sinirliyim sinirden migremim tutmuş bu koruna virus illeti hepimizi derinden sarstı dünyanın ve ülkenin durumunu biliyoruz şimdi anlattiklarimda benmi abartıyorum yoksa haklimiyim sokağa çıkma yasağı yok ama olcak gibi görünüyor eşim abisinin yanında çalışıyor işe gitmesini istemiyorum abisi gitmiyor çocuğunu göndermiyor o gidiyor ve işi birsürü insanla muhatap oluyor iki ay da işe gitmese maddi anlamda zorlamayız gitme diyorum dinlemiyor bizdemi düşünmüyorsun diyorum dikkat ediyorum diyor offf allahım ya yazarken bile sinirden ağlıcam anlamıyor gitmesen hiç bişey kayp etmiycez para için değil adım gibi biliyorum abisinin işi aksamasın diye gidiyor bir yandanda babamlar bana baskı kuruyor niye gidiyor ihtiyacınız varsa ben gönderiyim gitmesin diyor ya şimdi evet çalışan binlerce insan var ama bu bir ayda ara verse işte bişey kayip etmez yani her yunde gitmemesi için hiç bir sebeb yok bize değer rvermiyorsun düşünmüyorsun benim bağışıklığım çok düşük çok çabuk hasta oluyorum bana yada kızımıza bulaşırsa sana hakkımı helal etmiyorum dedim yatiyor şimdi birbirimizi kırmayalım uyanınca konuşuruz dedi şimdi patlamaya hazır bomba gibiyim uyanınca çok kötü kavga etcez ya abisiyle oğlu da gelcek yada oda gitmiycek ha giderse o zaman eve gelme diycem allah aşkına bir akıl verin benmi çok abartıyorum şimdi özel bir yerde çalışa işi bıraktığı için işsizlik olusa yada madi anlamda zorlansak tmm haklı diycem