- 18 Ocak 2017
- 9
- 2
- 1
- 45
- Konu Sahibi Kaderikara
-
Bilmiyorum ama çok soruyu okumadan işaretlemiş öğretmen sınıf içinde çok beğeniyor evde yaptığı yanlışları birlikte kontrol ediyoruz doğru biliyor peki okulda neden yanlış işaretliyor anlamıyorum 2 büyük çocuğum var onlarda görmedim böyle bişeyBaşarılı olmanın ölçütü deneme sınavlarında sıfır hata yapmak değildir yapmayın.
Çoğu ebeveynin yaptığı yanlışlardan biri bu bence.
Nice bilim adamının bir şeyler ortaya çıkarmadan önce okuldaki derslerinde çok başarısız olduğunu biliyor muydunuz?
Siz şu anda bu kadar stresliyseniz çocuğunuza yaşattığınız stresi düşünün bir de lütfen.
Arkadaşlar yardım edin nolur 2. Sınıfa giden bir kızım var çok zeki maşallah ama gel görelim okulda sınavlarda yanlışı çok yapıyor öğretmeni çok beğeniyor şubat ayında üstün zekalıların gireceği bir sınava girecek nasıl çalıştırmam lazım dikkat eksikliği var ne yapmam lazım yardım edin nolurr
Yanlış anlaşıldı galiba sınıf içi durumu çok iyi zekasında sorın yok sorın sınavlarda2. sınıf çok yanlışları var öğretmen çok beğeniyor üstün zekalı sınavına girecek çocuk şöyle dursunda siz iyimisiniz
Okulda heyecanlanıyor olabilir bence yada kendi cevaplarna güvenip cevap veremiyor olabilir bi pedagogla görüşmelisiniz imkanınız varsaBilmiyorum ama çok soruyu okumadan işaretlemiş öğretmen sınıf içinde çok beğeniyor evde yaptığı yanlışları birlikte kontrol ediyoruz doğru biliyor peki okulda neden yanlış işaretliyor anlamıyorum 2 büyük çocuğum var onlarda görmedim böyle bişey
İşe yararmıYardım alacağınız yer burası değil.Pedagogtan yardım alın
Sabırsızdır,hızlı okuyup geçiyordur sıkılıyordur.Bilmiyorum ama çok soruyu okumadan işaretlemiş öğretmen sınıf içinde çok beğeniyor evde yaptığı yanlışları birlikte kontrol ediyoruz doğru biliyor peki okulda neden yanlış işaretliyor anlamıyorum 2 büyük çocuğum var onlarda görmedim böyle bişey
İşe yararmıBulunduğunuz şehirde bir pedagog a gidin, yoksa psikolog tan yardım alın...
Çocuğun, eğitimi, geleceği söz konusu...
8 değil 7 yaşında 2010 doğumluSabırsızdır,hızlı okuyup geçiyordur sıkılıyordur.
Çocuk bu,fıtratında oyun oynamak ,koşmak var. Oturup deneme çözmek yok ki.
Dikkat dağınıklığı vardır,bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
Ben de küçükken bazı soruları okumadan geçerdim sonradan fark ederdim. Çok şükür bu beni başarısız biri yapmadı aksine iyi bir bölümde öğrenim görüyorum.
Lütfen bu kadar takmayın kafanıza o bir çocuk. 2 ye gidiyor değil mi? Daha 8 yaşında.
Bazı çocuklar diğerlerine göre daha sabırsız olurlar çok normal bir şey bu.
Araştırıcam inşallahOkulda heyecanlanıyor olabilir bence yada kendi cevaplarna güvenip cevap veremiyor olabilir bi pedagogla görüşmelisiniz imkanınız varsa
Daha mı iyi sizce 1 yaş daha küçük olması?8 değil 7 yaşında 2010 doğumlu
Elbette işe yaratacaktır cnm. Hem daha çok küçük, ileriki yaşlarında da ihtiyacın olabilir, atman gereken adımı bilirsin en azından. Başarılar dilerim...İşe yararmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?