Kafayı yiycem

Kaderikara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
9
2
1
45
Arkadaşlar yardım edin nolur 2. Sınıfa giden bir kızım var çok zeki maşallah ama gel görelim okulda sınavlarda yanlışı çok yapıyor öğretmeni çok beğeniyor şubat ayında üstün zekalıların gireceği bir sınava girecek nasıl çalıştırmam lazım dikkat eksikliği var ne yapmam lazım yardım edin nolurr

Şimdi buna ne denir bilemedim. Yaşı küçükken profesyonel bir yardım alın ileride sıkıntı yaşamazsınız bu yaşta çözülürse. Psikolojik açıdan düşündüm..

Başarılı olmanın ölçütü deneme sınavlarında sıfır hata yapmak değildir yapmayın.
Çoğu ebeveynin yaptığı yanlışlardan biri bu bence.
Nice bilim adamının bir şeyler ortaya çıkarmadan önce okuldaki derslerinde çok başarısız olduğunu biliyor muydunuz?
Siz şu anda bu kadar stresliyseniz çocuğunuza yaşattığınız stresi düşünün bir de lütfen.

Bilmiyorum ama çok soruyu okumadan işaretlemiş öğretmen sınıf içinde çok beğeniyor evde yaptığı yanlışları birlikte kontrol ediyoruz doğru biliyor peki okulda neden yanlış işaretliyor anlamıyorum 2 büyük çocuğum var onlarda görmedim böyle bişey

Bu çocuk yarış atı değil önce bu düşünceden kurtulalım
Sonra hayattaki herşeyi yanlış yapan yapa öğreniyoruz bunu unutmayalım
Çok zeki olması demek herşeyi kusursuz olacak anlamına gelmemektedir.
Ve en önemlisi çocuğunuz yanlış yapıyor diye korkmayın bu çocuk daha 2. Sınıfta .
Siz sakın olun yeter

Okulda heyecanlanıyor olabilir bence yada kendi cevaplarna güvenip cevap veremiyor olabilir bi pedagogla görüşmelisiniz imkanınız varsa

Sabırsızdır,hızlı okuyup geçiyordur sıkılıyordur.
Çocuk bu,fıtratında oyun oynamak ,koşmak var. Oturup deneme çözmek yok ki.
Dikkat dağınıklığı vardır,bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
Ben de küçükken bazı soruları okumadan geçerdim sonradan fark ederdim. Çok şükür bu beni başarısız biri yapmadı aksine iyi bir bölümde öğrenim görüyorum.
Lütfen bu kadar takmayın kafanıza o bir çocuk. 2 ye gidiyor değil mi? Daha 8 yaşında.
Bazı çocuklar diğerlerine göre daha sabırsız olurlar çok normal bir şey bu.

8 değil 7 yaşında 2010 doğumlu

Dikkat eksikligi yani dehb varsa yanlis yapmasi cok normal.Dalgin,daginik,ilgisiz,isteksizdir muhtemelen.Pedagog yardimi almalisiniz.Zorlanacaksiniz.Benim oyle cok ogrencim oldu ki hala var.

O sınav sizin çalıştırmanızla kazanılacak bir şey değil. Üstün zekalıysa yapar zaten. Bu tarz çocuklar çok hızlı düşündükleri için dikkatlerini toplamada zorluk yaşayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…