- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
- Konu Sahibi Kaderikara
-
Dikkat eksikliği tanısını siz değil, doktor koyacak. Ki böyle bir durumu varsa da gereken ilaçlara başlamalı geç olmadan.
dikkat eksikliği zaten büyük bir problrm ilerlerse sonuçları farkli oluyor. Doktora götürün yardımcı olsun ayrica ayku testi yaptirin üstün zekali olup olmadığı anlaşılır akıllı olmakla üstün zekalilik farkli şeyler eğer üstün zekalı cikarsada ona göre bir okula giderArkadaşlar yardım edin nolur 2. Sınıfa giden bir kızım var çok zeki maşallah ama gel görelim okulda sınavlarda yanlışı çok yapıyor öğretmeni çok beğeniyor şubat ayında üstün zekalıların gireceği bir sınava girecek nasıl çalıştırmam lazım dikkat eksikliği var ne yapmam lazım yardım edin nolurr
Gereken ilaçlara dedim. Teşhis koymadım, reçete de yazmadım. Umarım anlatabilmişimdir.Dikkat eksikliği teşhisi konmuş bir oğlum var benim de.. İlaç tek tedavi yöntemi değildir.. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayın..
Arkadaşlar yardım edin nolur 2. Sınıfa giden bir kızım var çok zeki maşallah ama gel görelim okulda sınavlarda yanlışı çok yapıyor öğretmeni çok beğeniyor şubat ayında üstün zekalıların gireceği bir sınava girecek nasıl çalıştırmam lazım dikkat eksikliği var ne yapmam lazım yardım edin nolurr
O sınav sizin çalıştırmanızla kazanılacak bir şey değil. Üstün zekalıysa yapar zaten. Bu tarz çocuklar çok hızlı düşündükleri için dikkatlerini toplamada zorluk yaşayabiliyor.
Öğretmen zeka sınavı yapmış süper dedi çocuktada belli zaten kelime dağarcığı çok geniş hayal gücü çok kuvvetliUstun zekali oldugunu kim soyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?