Kafayı yiyeceğim cocuğu oyalayamıyor

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.270
7.059
398
1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorum gececek mi bu günler de ?

Çocuğunu parka götüremeyecek adam baba olmasaymış keşke. Elimden kaçar ne demek allah aşkına.

Ameliyatınız eğer göz çizdirme falansa siz de fazla abartıyorsunuz bence. Çocukla oynayamayacak, altını değiştiremeyecek, yemeğini yediremeyecek kadar vahim bir durum değil.

O oyle diyince de korkuyorum iste nasil icim rahat olsun elimden kacirirsam diyor.Mercekle ilgili bir ameliyat cizdirme degil

Keşke eşiniz çocukla sizin zor durumunuzda tanışmasaymış
Aklıma 70 yaş üstü ben ocağı açmayı bilmem ki diyen amcalar geldi okurken
Elinden tutamayacak kadar çocuğa yabancı olması dönmüş dolaşmış yine sizi vurmuş
Bundan sonrası için çocukla ilgili daha çok sorumluluk alsın bence eşiniz

Aslında ilgileniyordu ama 12 saat calisiyordu eskiden aksamdan aksama goruyordu aksamdan aksama ne kadar anlayabilirse

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Geçer elbette.

Çocuğunuz küçük , haliyle neden onunla oynayamadığınızı merak ediyordur.

Kızınızla konuşun , yatmanız gerektiğini söyleyin ; yattığınız yerden masal anlatmayı deneyin.

Etrafinizda köpeği olan bir tanıdığınız var mı ? Beraber enerji atabilirler küçük cocuklar benim koca köpeğin peşinde koşmaya oynamaya bayılıyor

Sar makarayı falan söyluyorum elimde gösteriyorum o da yapıyor alkıs tutuyor oynuyoruz sonra tekrar gel al beni krizleri basliyor kiyamiyorum hic

Aslında ilgileniyordu ama 12 saat calisiyordu eskiden aksamdan aksama goruyordu aksamdan aksama ne kadar anlayabilirse
Ay tamam da hiç mi haftasonu dışarı çıkmadınız koskoca 16 ay?
Adam çocuğu tutamam elimden kaçar diyor
Hayatımda daha saçma bi bahane duymadım ben

Ayrıca eşiniz düzen konusunda sizin gibi olmayabilir
Mesela banyodaki 3ö dünya savaşı dağınıklık açısındansa bırakın dağılsın
Ama yıkayamıyor diyorsanız tarif edin bari
Tutamıyor dışarı çıkarmasın, yemiyor yemesin, yıkanmıyor yıkamasın
Ne yapacak bu adam bi oynayacak mı 15-20 dk kendi çocuğuyla?

Etrafinizda köpeği olan bir tanıdığınız var mı ? Beraber enerji atabilirler küçük cocuklar benim koca köpeğin peşinde koşmaya oynamaya bayılıyor
Evet k.validemlerde kopek var aslında gerci cok sık gitmesini istemiyorum ama su an icin anlik bir cözüm olabilir

Olmasaydım ameliyat diye düşünmeyin.
Eşiniz sorumluluk almayı öğrensin, karışmayın dinlenin.
Siz annesiniz o baba. İkiniz de ebeveynsiniz. İkinizin de iki eli iki kolu var bir kafası var.
Mızıldanmasın ve sorumluluğu alsın.
Erkeklerin beceremiyorum adı altında sorumluluktan koşarak kaçması bu başka şey değil.

Çok geçmiş olsun. Tabi ki geçer gider. Babaanne destek oluyorsa biraz size gelebilir beraber ilgilenebilirler.
Birde bazen çocuklar aglayadabilir. Eşinizde emek veriyorsa ki birşeyler yapmaya çalışıyor gibi anlatmışsınız. Çocuk size alışkin olduğu için ikisininde acemilik yaşamasi normal.
Ama eşinizin yanından kosamaz ki çocuk. Nasıl kaçsın gitsin.

Daha yeni yeni cıkarıyorduk inanir mısınız kızim ilk defa 15 gun önce ayakkabi giydi ayakkabı giydiremiyorduk krizlere giriyordu hic cıkaramadik cıkarsak bile bebek arabasıyla asla yere bastiramadik yeni yeni alısti bir alisti pir alıstı

Biraz da ondan kızıyor kacar gider korkuyorum diyip oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…