- 24 Aralık 2014
- 5.270
- 7.059
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
O oyle diyince de korkuyorum iste nasil icim rahat olsun elimden kacirirsam diyor.Mercekle ilgili bir ameliyat cizdirme degilÇocuğunu parka götüremeyecek adam baba olmasaymış keşke. Elimden kaçar ne demek allah aşkına.
Ameliyatınız eğer göz çizdirme falansa siz de fazla abartıyorsunuz bence. Çocukla oynayamayacak, altını değiştiremeyecek, yemeğini yediremeyecek kadar vahim bir durum değil.
Aslında ilgileniyordu ama 12 saat calisiyordu eskiden aksamdan aksama goruyordu aksamdan aksama ne kadar anlayabilirseKeşke eşiniz çocukla sizin zor durumunuzda tanışmasaymış
Aklıma 70 yaş üstü ben ocağı açmayı bilmem mi diyen amcalar geldi okurken
Elinden tutamayacak kadar çocuğa yabancı olması dönmüş dolaşmış yine sizi vurmuş
Bundan sonrası için çocukla ilgili daha çok sorumluluk alsın bence eşiniz
Tesekkur ederim bu kadar zor olacagini dusunmemistim az once dusa girdiler zannedersin ki 3.dünya savası cıktıAyrıca hem geçmiş olsun hem de bu günleriniz tabi ki geçecek
Eşiniz de bu vesileyle çocuk bakımına katılmayı öğrenir
Sar makarayı falan söyluyorum elimde gösteriyorum o da yapıyor alkıs tutuyor oynuyoruz sonra tekrar gel al beni krizleri basliyor kiyamiyorum hicGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Geçer elbette.
Çocuğunuz küçük , haliyle neden onunla oynayamadığınızı merak ediyordur.
Kızınızla konuşun , yatmanız gerektiğini söyleyin ; yattığınız yerden masal anlatmayı deneyin.
Ay tamam da hiç mi haftasonu dışarı çıkmadınız koskoca 16 ay?Aslında ilgileniyordu ama 12 saat calisiyordu eskiden aksamdan aksama goruyordu aksamdan aksama ne kadar anlayabilirse
Evet k.validemlerde kopek var aslında gerci cok sık gitmesini istemiyorum ama su an icin anlik bir cözüm olabilirEtrafinizda köpeği olan bir tanıdığınız var mı ? Beraber enerji atabilirler küçük cocuklar benim koca köpeğin peşinde koşmaya oynamaya bayılıyor
12 saat calisiyordu aynen genel olarak hep bendeydi yükParka götürememek 16 aylık bebeği orada zapt edememek ne demek ya ? Babasısın.
Büyük ihtimal normal zamanda tüm yük sizin üstünüzde, Allah kolaylık versin
Daha yeni yeni cıkarıyorduk inanir mısınız kızim ilk defa 15 gun önce ayakkabi giydi ayakkabı giydiremiyorduk krizlere giriyordu hic cıkaramadik cıkarsak bile bebek arabasıyla asla yere bastiramadik yeni yeni alısti bir alisti pir alıstıAy tamam da hiç mi haftasonu dışarı çıkmadınız koskoca 16 ay?
Adam çocuğu tutamam elimden kaçar diyor
Hayatımda daha saçma bi bahane duymadım ben
Ayrıca eşiniz düzen konusunda sizin gibi olmayabilir
Mesela banyodaki 3ö dünya savaşı dağınıklık açısındansa bırakın dağılsın
Ama yıkayamıyor diyorsanız tarif edin bari
Tutamıyor dışarı çıkarmasın, yemiyor yemesin, yıkanmıyor yıkamasın
Ne yapacak bu adam bi oynayacak mı 15-20 dk kendi çocuğuyla?
Merak etmeyin köpekle bebek tam birbirinin dengi olur hem çocuğunuz da yorulmuş olurEvet k.validemlerde kopek var aslında gerci cok sık gitmesini istemiyorum ama su an icin anlik bir cözüm olabilir
Biraz da ondan kızıyor kacar gider korkuyorum diyip oturuyorOlmasaydım ameliyat diye düşünmeyin.
Eşiniz sorumluluk almayı öğrensin, karışmayın dinlenin.
Siz annesiniz o baba. İkiniz de ebeveynsiniz. İkinizin de iki eli iki kolu var bir kafası var.
Mızıldanmasın ve sorumluluğu alsın.
Erkeklerin beceremiyorum adı altında sorumluluktan koşarak kaçması bu başka şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?