Kafayı yiyeceğim cocuğu oyalayamıyor

Babaanne sıkkı yok da esim biraz daha aktif olabilir umarim olur..

Evde de mi hiç elini tutup bir yerden bir yere götürmedi?
Salondan mutfağa, mutfaktan balkona filan mesela
Kaçar diye çıkarmıyorum nedir

Kullanıyorum 1 hafta 10 gun daha kullansam sonra yavas yavas normale dönmeye baslarım herhalde
O halde durumda herşeyden uzak durmanız gerekecek birşey yok.Kapak zaten sizi anı darbeden birşey atmasından falan korur.İslakliktan bile epey koruyor çünkü çok iyi biliyorum.

O halde durumda herşeyden uzak durmanız gerekecek birşey yok.Kapak zaten sizi anı darbeden birşey atmasından falan korur.İslakliktan bile epey koruyor çünkü çok iyi biliyorum.
Adam 16 Ay her şeyden uzak kalmış ama
Kadın bari hastayken dinlensin

Bu kadar konuyu nasıl yazabildiniz??? Gözünüzden dolayı.

Adam 16 Ay her şeyden uzak kalmış ama
Kadın bari hastayken dinlensin
Koruyucu kapak kullandınız mı ? Deneyiminiz var mı?Bu kapak göz operasyonlarından sonra takılır.Ve epey ise yarar.Bu yazdıkları üzerine yorum yaptım.Konu sahibi pekcok şeyi yapabilir zaten.Buyuk bir engeli yok.Kocasi yapmıyor kısmına gelince yaptırsın alistirsin adamı .

Pek çok şeyi yapabilir demişsiniz ya yapmasın diyorum ben de işte yapabilirse de

Pek çok şeyi yapabilir demişsiniz ya yapmasın diyorum ben de işte yapabilirse de
Hanımefendi son kez yazıyorum.Konu sahibi isterse sabahtan akşama otursun banane .Ama koruyucu kapak varsa öyle büyüttü kadar birşey olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…