- 24 Aralık 2014
- 5.269
- 7.057
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Babaanne sıkkı yok da esim biraz daha aktif olabilir umarim olur..Çok geçmiş olsun. Tabi ki geçer gider. Babaanne destek oluyorsa biraz size gelebilir beraber ilgilenebilirler.
Birde bazen çocuklar aglayadabilir. Eşinizde emek veriyorsa ki birşeyler yapmaya çalışıyor gibi anlatmışsınız. Çocuk size alışkin olduğu için ikisininde acemilik yaşamasi normal.
Ama eşinizin yanından kosamaz ki çocuk. Nasıl kaçsın gitsin.
1 ay dikkat etmem gerektigini söyledi 6 7 ay icinde ikinci operasyonum.Valla esimin bu kadar idare edemeyecegini bilmiyordum benNe zaman gözünüz düzelecek.Canim küçücük çocuk iki yetiskinsiniz bence olayları fazla ajite ediyorsunuz.
İnşallah olurBabaanne sıkkı yok da esim biraz daha aktif olabilir umarim olur..
Hayatta takmaz bunu.Ya cocuk hareketli evet ama biraz da onun arkasina sıginıyor istese zaptedebilirCocuk guvenlik kemerleri var fiyati da gayet uygun. Bu şekilde disari cikartabilir.
Evde de mi hiç elini tutup bir yerden bir yere götürmedi?Daha yeni yeni cıkarıyorduk inanir mısınız kızim ilk defa 15 gun önce ayakkabi giydi ayakkabı giydiremiyorduk krizlere giriyordu hic cıkaramadik cıkarsak bile bebek arabasıyla asla yere bastiramadik yeni yeni alısti bir alisti pir alıstı
Koruyucu kapak kullanmıyor musunuz1 ay dikkat etmem gerektigini söyledi 6 7 ay icinde ikinci operasyonum.Valla esimin bu kadar idare edemeyecegini bilmiyordum ben
Tabii ki götürdü canım biraz da bahane yaaEvde de mi hiç elini tutup bir yerden bir yere götürmedi?
Salondan mutfağa, mutfaktan balkona filan mesela
Kaçar diye çıkarmıyorum nedir
Bence hiç müdahil olmayınTabii ki götürdü canım biraz da bahane yaa
Kullanıyorum 1 hafta 10 gun daha kullansam sonra yavas yavas normale dönmeye baslarım herhaldeKoruyucu kapak kullanmıyor musunuz
O halde durumda herşeyden uzak durmanız gerekecek birşey yok.Kapak zaten sizi anı darbeden birşey atmasından falan korur.İslakliktan bile epey koruyor çünkü çok iyi biliyorum.Kullanıyorum 1 hafta 10 gun daha kullansam sonra yavas yavas normale dönmeye baslarım herhalde
Adam 16 Ay her şeyden uzak kalmış amaO halde durumda herşeyden uzak durmanız gerekecek birşey yok.Kapak zaten sizi anı darbeden birşey atmasından falan korur.İslakliktan bile epey koruyor çünkü çok iyi biliyorum.
Bu kadar konuyu nasıl yazabildiniz??? Gözünüzden dolayı.1 hafta once gözümden ameliyat oldum.Egilip kalkma su degmesi agirlık kaldirmak yemek buhari ruzgar falan yasak hatta anca anca tv telefona falan bakabiliyorum o da gunluk yarim saati gecmesin dedi doktor.Kızım 16 aylık esim isten ücretsiz izin aldı kızımla o ilgileniyor alt değistirmesi banyo yaptirma falan..ben sadece kızımı emziriyorum gerektikce üstünü degistiriyorum ama cocuk fazla hareketli oldugu icin durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımda sabit durmuyor tırmanmak istiyor.Bana da yapardi alt aldirmaktan nefret ediyor altini aldirmak istemiyor kacıyor eşim pesinde dolanıyor gözüme zarar gelmesin diye kendimi kollamaya calısiyorum almadıkca aglıyor eşim almak istiyor gel kızim diyor kızım kendini yere atıyor aglarken anne anne diye kendinden geciyor.Sırtına bindir gezdir yerde yuvarlan seni taklit etsin kukla oynayın diyorum yapiyorlar ama anında bunalıyor hava güzelken dışari cıkart parka gidin diyorum ben zaptedemem kacar elimden araba carpar korkuyorum diyor hakli cunkü kosuyor adeta asla yürümüyor.Arada babaannesine falan gidiyorlar esim elimden kacırırim dedigi icin yüreğim ağzımda bekliyorum o zaman da diken üstündeyim.Cıkarmasak cocuk oyuncaktan da sıkılıyor tv telefon izletmiyoruz oyuncağa da bikti cocuk oynamıyor.Yemek yemiyor esim 1 2 deniyor yemiyor işte diyip bırakıyor cocuk agladikca içim gidiyor keske ameliyat olmasaydım diyorumgececek mi bu günler de ?
Ben o kısma yorum yapmadım.Adam 16 Ay her şeyden uzak kalmış ama
Kadın bari hastayken dinlensin
Koruyucu kapak kullandınız mı ? Deneyiminiz var mı?Bu kapak göz operasyonlarından sonra takılır.Ve epey ise yarar.Bu yazdıkları üzerine yorum yaptım.Konu sahibi pekcok şeyi yapabilir zaten.Buyuk bir engeli yok.Kocasi yapmıyor kısmına gelince yaptırsın alistirsin adamı .Adam 16 Ay her şeyden uzak kalmış ama
Kadın bari hastayken dinlensin
Pek çok şeyi yapabilir demişsiniz ya yapmasın diyorum ben de işte yapabilirse deKoruyucu kapak kullandınız mı ? Deneyiminiz var mı?Bu kapak göz operasyonlarından sonra takılır.Ve epey ise yarar.Bu yazdıkları üzerine yorum yaptım.Konu sahibi pekcok şeyi yapabilir zaten.Buyuk bir engeli yok.Kocasi yapmıyor kısmına gelince yaptırsın alistirsin adamı .
Hanımefendi son kez yazıyorum.Konu sahibi isterse sabahtan akşama otursun banane .Ama koruyucu kapak varsa öyle büyüttü kadar birşey olmaz diyorumPek çok şeyi yapabilir demişsiniz ya yapmasın diyorum ben de işte yapabilirse de
Ay tsmam büyütmesinHanımefendi son kez yazıyorum.Konu sahibi isterse sabahtan akşama otursun banane .Ama koruyucu kapak varsa öyle büyüttü kadar birşey olmaz diyorum
Tek seferde yazmadım tabiiBu kadar konuyu nasıl yazabildiniz??? Gözünüzden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?