Kafayı yiyeceğim cocuğu oyalayamıyor

Denediler bir şeyler 5 litrelik su sisesine su doldurup yapay göz dudak falan koydular eglendi biraz

Bebek arabasıyla cikariyor ama cocuk bu haliyle kalkmak yurumek istiyor.Aman bahane yaa hareketli evet ama zorlasa zaptedebilir.Oraya gidince kalbim sıkışıyor cocuk da o ortamda olsun hic istemiyorum inanin

Altı üstü bir çocuğu parka götürüp oynatacak ne araba çarpması Allah aşkına Sızlanmayı bıraksın, yarın çocuğu alıp dışarı çıksın siz de rahat edin.
Öyle bir anlatiyor ki bir de tirlar geciyor kamyon geciyor ee ben zaten ilgilenemedigim icin üzuluyorum iyice panik yapiyorum

Çocuğu olan bir erkek için fazla fazla tecrübesiz ve bilgisiz gibi geldi bana. Bence bırakın her şeyi tek yapmayı öğrensin kocanız. Büyük ihtimal çocuk da babasını yabancılamıştır. Sürekli sizi istediğine göre. Kendinize sıkıntı etmeyin. Bırakın tüm sorumluluğu babası alsın. Zaten olması gereken bunu yapabilmesiydi. Dünyanın bin türlü hali var. Alışsın çocuk da babasına

Bebek arabasıyla cikariyor ama cocuk bu haliyle kalkmak yurumek istiyor.Aman bahane yaa hareketli evet ama zorlasa zaptedebilir.Oraya gidince kalbim sıkışıyor cocuk da o ortamda olsun hic istemiyorum inanin
O zaman duymayacaksınız ,bazı şeyleri görmeyeceksiniz.
Bir süre atıyorum,her gün değilde 3 günde bir yıkanacak çocuk,yemek konusunda tabağını bitirmemesine de göz yumacaksınız. Siz toparlanınca bildiğiniz şekilde devam edersiniz yine.
Yapacak başka birşey yok ki. Babaanne de secenek değil,elinizdeki eşiniz bu durumda.
Tabi ki parkta sokakta dikkat edecek çocuk yürürken sizi korkutmasına gerek yok. Yaşlı başlı büyükanneler/büyükbabalar idare ediyorlar torunlarını,sizin eşiniz mi idare edemeyecek. Işine/kolayına böylesi geliyor emin olun.

Bebek arabası kullanıp 4 tarafı kapalı bir park bulursanız çocuğunuz güvenle dışarı çıkabilir babasıyla

Bir buçuk yaşında bebeğin kısacık bacakları vardır,ne kadar hızlı koşabilir? 60 70 yaşındaki kadınlar çocuğun peşinde koşabiliyor, gencecik eşiniz mi koşamıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…